♥ Magsjuk?

Sitter nu i soffan efter att ha legat dubbel hela dagen typ.. Haft jätte ont i magen hela natten och dagen.. Jonathan var jätte dålig inatt så efter det har jag inte heller mått nå bra. Inte ätit någonting på hela dagen förutom 10 stycken Vitpepparkorn som motverkar magsjuka.. Mamma och dom kom med blöjor och en cola =D dom är änglar..

så nu dricker man avslagen cola.. mums.. *NOT* men vad gör man då, vill inte bli magsjuk och inte kunna börja på utbildningen på Måndag.. MÅSTE vara frisk då.. Känns som det börjar bli lite bättre i magen men jag vet inte alls.. Men nu blir det lägga busfröt snart och kura ner mig med älsklingen framför vänner :D mysigt..

Hoppas på att jag är piggare i morgon..

Ha en toppen kväll.
Kyss & kläm

♥ Fredag kväll!

Har precis lagt Jonathan nu och ska hoppa in i duschen.. Sen blir det bara mys som vanligt.. kanske spela nå spel.. Får se hur morgondagen ser ut med barnvakt och så om det blir nå bil fix för min del.. Nu har vi bestämt oss för att sälja iväg den när den är klar iallafall och leta efter nå annat, åtminstonde en 4 dörrad bil. så jobbigt med bara 2 dörrar när han sitter i bak..

Nu har jag precis kommit ut från duschen, typ första gången jag är ute före Thomas ur duschen.. blir någon film nu och lite gotta =) Pappa och Lotta ska ha Jona en stund i morgon iallafall får se hur länge men kanske får något gjort iallafall =D i värsta fall får jag åka hem då och Thomas stanna kvar.. Lotta är ju inte så pigg hon heller..

Håller på och försöker få telefonen såld också.. Kollade lite på blocket efter folk som är intresserade, en kille har redan hört av sig men väntar tills imorgon så får vi se..

(Vill vill vill tatuera mig nu..)

Ha en trevlig kväll..

Kyss &
kläm

♥ Vad kan det vara för fel?

Sitter hos Thomas pappa nu och söker om vad det kan vara för fel på tutan i bilen.. När vi sätter i minus på batteri sätter tändningen igång fast nyckeln är ur.. Är något fel i tutan.. kan inte förstå vad det är.. Snart ska vi åka in till Gävle och fixa pappren på nya jobbet =) så jävla najs..

Ikväll blir det bara mys för hela slanten. Ska ju lämna bort Jonathan imorgon tills på Söndag så vi kan dona med bilen så det blir klart någon gång så då blir det bara mys idag =)

Ska tillbaka till den vita pärlan och pula lite :P

Ha en fortsatt trevlig dag..
Kyss & kläm

♥ FICK JOBBET =)

Jaaa jag fick jobbet, dom ringde vid 17.00 tiden och sa att jag skulle komma upp imorgon och skriva kontrakt m.m. Fan va härligt och få en inkomst igen.. Det är ju först deltid tror jag men man kan ju jobba upp sig =D  Inte världens bästa jobb kanske men är bättre än ingenting.. Behöver ju iallafall inte ringa och sälja tjänster till folk utan kommer sitta i kundmottagningen och ta emot samtal och mejl..

Idag har jag ju inte varit så pigg men det blev bättre efter att jag öppnat upp och fått in lite frisk luft så började jag ju städa och tvätta lite.. Gick och hämtade prinsen min på dagis 13.30 sen fortsatte vi och städa =) Thomas kom vid 15.00 sen åkte jag ner med svärmor och Tommy på Ica och dollar och handlade lite.. Thomas fixade mat mat medans jag strök nya gardiner till vardagsrummet =) vart ljusare och finare..

Nu är ju klockan 19.00 och Jona ska slängas i sängen.. Har typ precis städat klart, bara disken kvar som vi ska ta tillsammans när Jonathan lagt sig..

Ja annars har det inte hänt så mycket, imorgon ska Jonathan vara hos sin farmor medans vi fixar bilen lite och vid 14.00 ska jag in och skriva kontraktet ju =) så jävla skönt.. Kan inte beskriva, nackdelen är väl att det är i Gävle men det går ju bussar =) Får lära sig att åka buss igen bara :P men va tusan de ska inte vara problem

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa..

Kyss & kläm

♥ Sjuk..

Jaha då var det min tur att blir sjuk då.. BLÄ.. Skulle ha åkt och fixat med bilen idag men har sovit jätte dåligt och är inte alls nå pigg.. Ligger just nu kvar i sängen men ska masa  mig upp och äta någonting sen vet jag inte om det är som lär hämta Jona..

Idag känner jag att jag inte har mycke att bidra med tyvärr, får se om det blir bättre..

Ha en trevlig dag
Kyss & kläm!

♥ Drömmar

Usch vad jag drömmer massa nu, har drömt jätte mycket den här veckan.. Micke har bland annat kommit upp en massa gånger, verkar lite som han är här omkring.. Drömmarna känns så verkliga, helt otroligt.. Lite äckligt nästan..

Tänkt länge att jag ska gå på Sians men jag vet inte om jag vågar.. ;) Vill jätte gärna veta om någon och isåfall vilka som är runt omkring mig..


Bjuder på lite bilder av Mikael iallafall.. =)
Miss U

   

Kyss & kläm!

♥ Dagen/Bilen

Idag kom syster min och var barnvakt åt Jonathan medans vi åkte till den där jävla bilen.. är såå trött på den just nu men ändå känner jag verkligen att jag vill hålla på med den.. Skulle det märkas att man kom någon vart skulle det vara lite roligare.. Dörrarna skulle ju på idag hade jag bestämt mig för men haha, nej då.. Jävla sparklådor.. Åkte hem vid 15.00, svängde in på Lidl en sväng för såg att dom hade Amerikansk vecka där, lite roligt :P Köpte sweet popcorn.. Smakade sådär:D Åkte hem och slände in en pizza i ugnen.. sen busade lite med prinsen min =)

Nu har jag nyss klivit ur badet, Thomas ligger kvar, ska snart kolla vidare på Vänner säsong 5 :) Ta fram min ostkroks påse och mumsa lite..

Ha en fortsatt trevlig kväll..
Kyss & kläm


♥ Kryddparty

Ja nu har jag nästan nyss kommit hem från Kryddparty som moster har haft.. Massa kryddor man vill ha =) men dom kostar massor.. Köpte iallafall Vitlöks kryddan som är favoriten =D Fick dippa en massa grönsaker och chips i olika dippar som hon blandat ifrån massa kryddor.. *mums*

Nu blir det en film och lite Ostkrokar :P *oops*

Imorgon blir det bilen igen.. vi blir ju fan aldrig klar.. blir galen snart.. men imorgon ska dörrarna på har ja bestämt !! ;)

      

Ja på första bilder ser ni plåt som vi kapat bort från i bak.. Blä så mycket rost.. kunde böja sönder bitarna..
Andra bilden är där våran stereo ska sitta så småningom..
Ja och tredje ser ni ju hur skitig bilen är.. haha.. Thomas har ju så klart kladdat där också :P

Ha en fortsatt trevlig kväll..
Kyss & kläm

♥ Najs..

Ja idag åkte vi först ut till bilen efter att vi lämnat Jona på dagis.. Höll på och grejade med allt möjligt faktiskt idag.. spacklade på sparklådorna så nu är det förhoppningsvis bara en slipning kvar på dom sen åker dörrarna på =)

12.45 kom Thomas mamma och hämtade oss så åkte vi hem och Thomas åkte och hämtade Jonathan och åkte till BVC medans jag gjorde mig klar för intervjun ;) Pappa kom och hämtade mig 13.30.. Hade ju tid där 14.00..

Gick bra på intervjun tyckte jag :) Dom skulle ha 15 personer till telias kundtjänst och det skulle ju helt klart fungera för mig =) Utbildningen börjar på Måndag så dom borde höra av sig i veckan om jag får jobbet =D *håller tummarna*

Jag och pappa bestämde att vi skulle träffas 15.00 vid tågstationen och jag var klar 14.30 så jag strosade om kring där på drottninggatan lite.. Kika blandannat in på designforum, helt sjukt rolig affär =) Var även in på Seafun och på en till inrednings affär som jag inte kommer ihåg vad den heter :P Hittade två skor på seafun som jag vill ha =) Hade jag haft pengar har jag lätt köpt dom idag :P Ett par fanns i flera olika motiv men kan visa två..

       

Vill verkligen ha dom .. Kan gärna ta alla 3 :P

Var och Storhandlade idag också.. Skönt att ha allt hemma igen :P


Kyss & kläm


♥ Måndag kväll!

sådär ja då har man ätit, var gott.. Nu är Thomas hemma också och jag slängde nyss Jona i ett bad, så jag sitter här på badrums golvet och bloggar lite :P  Snart är det ju sängen för hans del också så då blir det badet för min del också, sen fortsätta kolla på Thomas Järvhedens film=) Somnade efter halva den igår ;) både jag och Thomas faktiskt.. Jag håller iallafall på och laddar batteriet till kameran nu så blir lite kort i morgon =)

Första prio imorgon efter att han lämnats på dagis är ju bilen då.. Måste ju bli klar nu.. Thomas hade iaf svetsat färdigt på ena sidan idag så han fortsätter imorgon och jag ska fixa till platsen där GPSen ska sitta.. Sen vet ja inge mer. Visar sig väl..

Håller ju på och kollar efter lite tatueringar också, vet inte riktigt vad jag vil ha, vill ha en på underarmen och en på sidan av magen också.. Fundera ett tag till sen så blir det nog en :P Var ju längesen jag gjorde min första nu.. uscha..

Busa med Jona lite nu!

Ha en fortsatt trevlig Måndag kväll..

Kyss & kläm!

♥ Jobb intervju =)

JAAAA =) Dom ringde från Uniflex och vela att jag skulle komma på intervju imorgon, var något jobb som dom tyckte  passade mig ;P synd att dom inte säger vad det är för företag som söker men nu känner jag att det är skit samma bara jag får ett jobb.. När det är någon som hör av sig så blir man så JÄKLA glad=D Händer ju inte så ofta att någon nappar på ens ansökningar.. Kände nu att dagen vart räddad :P

Ska åka med pappa dit imorgon eftersom vi inte har någon bil än. Thomas håller på nu och vi ska ut i morgon också..MÅSTE bli klar snart, blir Galen..


Kom nyss in från att ha varit ute en stund med Jonathan.. Gjorde inte så mycket gick runt och kollade lite bara.. Ska börja skala potatis nu, magen börjar kurra.. .;)

Ha en fortsatt trevlig dag =)

Kyss&kläm!

♥ Telefon till salu!!

Vart inte nå skriva igår för jag kände mig inte alls nå pigg. Vart inte så mycket gjort igår faktiskt.. Handlade lite och köpte tulpaner =) men så hittade jag ju ingen bra vas..  :( dom står i en lite för stor vas just nu men ska leta vidare efter en bättre:P

Idag däremot har jag varit hos Thomas moster och städat. Inte så pigg idag heller men vad gör man inte vdå för lite extra slantar =) Fick skjuts ner sen tog jag en promenad hem, faktiskt skönt..

Just nu sitter jag bara här, Thomas åkte ut till bilen en stund och jag har lagt Jona för en liten middagslur men han bara babblar där inne.. :P Hoppas han somnar en stund så jag kan bädda ner mig på soffan en stund..

Mat dags snart också idag blir det potatis och köttbullar och gräddsås =) Jonathan äter så dåligt nu för tiden så man får leva på man han äter nu ett tag ;)

Ska även sälja mig mobiltelefon nu eftersom jag ska köpa en ny nu vilken dag som helst..
Det är en Samsung SGH-D840 i Silver.. Har tyvärr inge batteri i kameran nu men lägger ut en från internet bara så man ser hur den ser ut =)


♥ Snö, regn och hagel.. blä!

Vilket jävla väder det vart idag då, usch.. Först snö sen regn och sen haglade det.. Skit halt ute också. pappa skjutsade hem oss så vi stannade på willys så vi fick handla lite på vägen. Sen när vi kom hem plockade vi bara in varorna och sen tog vi vagnen och gick till Thomas mamma för att hämta Jona.. Såg ju att vi glömt lämna bil nyckeln till pappa så Thomas lånade mamma sins bil och åkte dit med nyckeln, väntade där tills han kom tillbaka så gick vi tillsammans hem. Jona somnade så han fick stå ute och sova en stund medans vi började med maten..

Nu har vi ätit och jag ska nu leka en liten stund med busfröt innan det är sängen för han. Sen blir det ett bad och en film =)

Hoppas ni har en fortsatt trevlig lördag kväll!

Kyss & kläm

♥ Lördag!

Ja då vara det Lördag.. Varit och hållt på med bilen och nu sitter vi hos pappa och väntar på att han ska skjutsa hem oss. Lämnar ju tillbaka bilen idag.. Hem och  handla lite och gå och hämta Jona hos Thomas mamma! Tänkte gör tacos idag tror ja men jag vet inte än, får väl se vad vi hittar på på Willys..

sitter och spelar lite spel med Albin och Simon nu, Lotta är inte nå pigg så vi underhåller dom:)
Tyvärr så hade jag inte nå batteri i kameran så det blev inte nå kort idag =(

Ha en fortsatt trevlig dag..

Kyss & kläm!

♥ Fredag kväll!

Ja nu sover Jonathan och slängde mig på soffan.. Köpte lite godis och chips på dollar idag så blir och ta fram det nu =)
Kollar väl på Vänner, går himla fort och kolla för vi är ju redan på säsong 4.. Snart har vi ju kollat klart på alla 10 säsonger känns det som, vad ska vi kolla på då?! 
Skulle ju knäppa kort på mig i spegeln idag men i våran hall är det ganska mörkt även fast lampan är på tydligen så jag lär ha blixten på men bjuder på ett sånt ändå:P







Ha en toppen kväll allihopa..
Kyss & kläm!


♥ Bilen

Ja vi åkte iallafall ut till bilen idag, Göran kom och hämtade Jonathan vid halv 2.. Dom är underbar som ställer upp. ja men vi åkte iaf direkt då så började jag slipa på ena skärmkanten men tog sparklådorna lite mellan och där fastnade jag.. ganska mycket slipa på dom så..  Ja och mitt upp i allt så tog svetstråden slut typiskt så jag fick ringa pappa och som tur var hade han köpt en ny rulle i Måndags =) ja så då var det bara och åka dit och hämta den:) men han är en ängel.. Åkte från Valbo 18.30 och hem och bytte lite kläder och vidare till mamma för att hämta Jona, köpte med oss en pizza på vägen också.. Hem och la han sen..

Bilder på bilen just nu:

        

Kyss & kläm



♥ Strömavbrott

Har så svårt för rubrikerna.. haha.. men det får bli lite enkelt..

Gick upp med Jona idag och mös lite, gjorde frukost och väckte Thomas.. Vi skulle ju åka och fixa bilen tidigt idag men då var det strömavbrott hos pappa hans.. Men han ringde nu och sa att den är på igen så det blir väl en färd dit nu och svetsa lite till.. Idag ska jag ta med kameran :) Är inte så mycket o knäppa på men iaf.. ;)

Byta lite kläder nu och kolla om någon kan ha Jona ett tag..

Kyss & Kläm


♥ Tordags kväll!

Ja då var den här dagen snart slut.. Glömde skriva att vi såg på Madagaskar 2 igår =) var faktiskt bra men är nog bättre med svenskt tal.. Idag blir det Clint Eastwoods nya film Gran Torino faktiskt och sen hade det kommit ut ett nytt Two and a half men, så ser mig kväll ut =) Laddade hem två till avsnitt av:



Det är så sjukt bra =) helt såld i det just nu.. Nu börjar Jona bli gnällig så nu blir det sängen för hans del och sen soffan för min :) lite piggare faktiskt men inte helt återställd :P Men det kan vara vädret som gör mig trött också..

Får se om jag hinner med en uppdatering innan jag somnar :P brukar ju somna till tv:n.. haha man är ju inte så ung i kroppen nå mer sen man skaffade barn.. haha..

Helg snart också, vad ska man hitta på då då? Bilen är ju första prio men mer? Dom vill ha med mig ut på Lördag men jag vet inte alls, får väl se..

Kyss & kläm!

♥ Eyo..

Tordag igen då.. veckorna går så himla fort.. imorgon får man pengar iallafall och det är skönt, Jonathan har typ 4 blöjor kvar nu.. Vaknade imorse halv 8 och gick upp med Jona, vi skulle ju åka och svetsa och greja på bilen idag men vknade med världens huvudvärk =( så jag gjorde Jona klar och så sen slängde jag mig på soffan så Thomas åkte själv! Han hämtar även Jona på dagis innan han ska iväg på ett möte klockan 14.00.. Sen vet jag inte om vi åker och pular med bilen igen eller inte. Pappa ska ju ha tillbaka volvon imorgon för det är någon som ska komma och kolla på den på lördag.. Vi får iallafall göra så mycket vi hinner nu tills imorgon sen eftermiddag..

Nej usch jag ska försöka få något gjort här hemma skulle behöva dammsuga lite, får se vad jag orkar, inte alls nå pigg idag.. Ska sätta ut resten av kläderna på blocket och tradera också.. Måste bli av med skiten nu.. lägger upp lite bilder så kommentera om det är någon som är intresserad av något. Det är ju ett par som har mejlat men va fan dom mejlar en gång och när man svarat så skiter dom i det.. så dålig stil..

         


         



Kyss & kläm!

♥ Onsdag..

Är så himla svårt med rubriker.. haha.. blir lite enkelt idag.. jaja til dagen då..

Idag tog jag sovmorgon och gick upp 11.30 ungefär.. så himla skönt, känner mig inte alls nå pigg.. Jag slängde mig då på soffan med en macka och juice framför Dirty, Sexy, Money, det hade ju kommit ut 4 till avsnitt =) Satt och kollade till jag gick och hämtade Jona på dagis 13.30.. Tog en liten omväg dit så man fick en liten promenad, det var skönt :D Gick hem och mös lite vi två sen kom mamma och hämtade oss för vi skulle iväg till Thomas pappa för min morbror kom äntligen idag =) och han hade svets och plåt med sig till oss=D helt underbar min morbror.. :) Så imorgon sätter vi igång och svetsar.. haha till och med jag ska prova.. 

Nu har vi nyss lagt busen och jag ska vila magen lite efter maten sen blir det hoppa lite rep som i vanlig ordning. skulle tränat med Michis idag men det vart så sent med mat och så satt vi tar det på Måndag=D  Ska ringa om en klipptid imorgon också hade vela gjort det innan helgen men äsch spelar inte så stor roll bara det är klippt till Sueez kommer hem =) lovade mig själv det :P

Nej nu blir det lägga sig i älsklingens knä och kika på tv eller film på datorn =)

Kyss & kläm


Photoshop =D









Qute and Olio..
Me and my baby

Hade tänkt gett mig på lite graffiti men hmm, är så jävla dålig på att måla.. haha..
i photoshop går det ju bra =)

Såhär skulle man ju vilja kunna måla =)



helt stört att man kan måla sådär.. Nej jag ska sätta mig ner och prova jag med =)
Visar väl upp det första som blir =P

Film nu sen sängen..
God natt.
Kyss&kläm

Bild

Bjuder på en test bild jag gjort i Photoshop..



Sjuk ? Jävla snö!!

Trodde ju att snön hade försvunnit för gott nu men haha ack så fel man hade.. Har ju kommit hur mycke snö som helst idag.. jaja åter till dagen =)

Idag var det upp i tid igen och lämna Jona på dagis 08.30, sen åkte vi och hämtade Sussi för jag skulle ju skjutsa henne till Tågstationen.. Syster hennes följde med så vi släppte av henne vid Hunddagiset. Åkte och släppte av Thomas hos pappa sin i Valbo så han kunde pula lite med bilen sen åkte vi till Gävle.. Följde med henne in för hon var lite nervös =) gick jätte bra.. Sen åkte jag till bilen en sväng och vid 11.30 åkte vi hem.. Slängde mig då på soffan en stund medans Thomas satt vid Photoshop.. Hämtade Jona till 13.30 sen iväg och handlade lite till salladen.. Hem och ringde Tele2 för jag tänkte ju säga upp abonnemanget men då fick jag förlänga mitt men med ett annat abonnemang och så tog jag en telefon.. Men kunde inte göra det förrän räkningen betalats så jag får vänta till slutet av månaden, så äntligen kanske en telefon som fungerar =) Har ju bara varit krångel med den jag har nu.. usch vilken skit..

Imorgon blir det hemma för min del, Thomas ska ju till bilen men jag tänkte bara slappa för en gångs skull =) haha nej men jag är inte alls nå pigg heller. Tror det är feber på gång :( men jag vet inte, är så himla trött och slö..

Nej men nu får det bli och slänga Gobiten i sängen och fixa tvätten =) Ska ju hoppa med mitt rep också.. :P ut i snöovädret med soporna också, usch..

Kyss & kläm!


Arbetslös och jävlig.. :P

Ja då var det ännu en deppig måndag.. Fattar inte att det ska vara så svårt att få jobb.. Var till Arbetsförmedlingen idag och uppdaterade min handlingsplan och så. Enligt dom finns det såååå mycket jobb.. Haha ja det kanske det finns men inget som jag passar till. Ska nu kolla runt lite på Arlanda och söka dit.. tänker fan inte sitta hemma nå mer alltså, blir galen.. Kanske slutar med att jag och min lilla familj flyttar oss ner i landet.. Skulle ju ut till bilen en sväng idag också för min morbror skulle komma dit och kolla på nå kranar m.m. som Thomas pappa säljer men hans bil gick sönder :/ så det vart inte något. Han skulle ju även ta med sig en svets så vi kunde börja med plåtarbetet men jaja får vänta tills på Onsdag för då skulle han komma. Hoppas bara vi kan låna pappas bil tills dess annars blir det svårt och ta sig ut..

Imorgon ska jag skjutsa Sussi till tågstationen i Gävle, sen blir det fippla med bilen, ska kapa bort plåt på dom ställen det ska bytas på.. Jag ska ta hemframsäterna och fixa ordning dom lite också så dom blir snygg =) det ena är det ett litet hål på i tyget, på exakt samma ställe som på dom gamla säterna. Vill bara ha tillbaka den där bilen nu klart och fixad.. men det är en bit kvar.. ska ju byta till japsaren vi köpte och sen ska ju huvlåset på också.

Nu ska jag slänga Jona i sängen sen blir det hopprep och en dusch. Efter det blir det väl slänga sig på soffan som i vanlig ordning. Käka ett äpple och en kiwi kanske =)







Gammalt kort på my baby =) *Love You*



Gammalt mobil kort på mig och Thomas =)




Kyss & kläm!!

Bilen!!

Vart inte som planerat idag, tänkte mig ju en slappdag men vi bestämde oss för att åka ut till bilen istället och fixa.. Så det blir klart någon gång =) Thomas plockade ur baksätet och jag satte igång och dammsög HELA bilen ordentligt, var ganska mycke skit i den men nu är det fint igen :D Ploctkade och grejade, mätte hur mycket plåt som behövs för att fixa det som måste fixas och så. Det som behövs nu är en svets så vi kan fixa det där. Åkte sen och handlade sås och juice sen hem och gjorde mat. Vart Pasta, Köttbullar och Gräddsås.. Mumsigt..=)

Nu har vi nyss ätit och Jonathan ska ner i ett bad nu snart. Han och Thomas håller på och busar.. haha.. Sen blir det nå tecknat och lite mys pys innan läggdags.. Lär ju äta upp godiset och chipset nu ikväll för från och med imorgon igen är det slut =) Ska vara lika duktig den här veckan som förra.. Blir ett par minuters hoppande med repet idag också :D så himla skönt efter.. Imorgon efter frukost ska det uträttas lite ärenden faktiskt.. 

Nu blir det badet för busfröt här och sen mys.. Inte vart det nå hämta Kalle idag heller :(

 Kyss&kläm!
 

Helgen slut!!

Klockan är 11.25 och vi har nyss ätit lite "frukost".. Jag klev upp för ungefär 1 timme sen. Idag blir det bara slappa för hela slanten, tar oss nog en promenad till prix men mer än så blir det nog inte. Igår kollade vi iallafall på Battle in Seattle, den var bra, handlade om en demonstration mot WTO.. Det var en verklighets baserad film. Nu ska jag bädda sängen och slänga i en maskin sen blir det en dusch så man blir en människa igen.. =)

Kyss & kläm så länge ;)

Sueez + Linda <3

 



 


  


                
            

    


 



Love You bejbi =)

Lördag kväll!!

Ja då har man nyss lagt Jona då.. Nu vart det lugn och ro här =) Ska nu slänga mig i soffan med käraste och glutta på någon film =D laddade hem 2 stycken Expired och Battle in Seattle.. får se vilken det blir ikväll.. Bara för att jag har kollat klart på dom 4 första dirty sexy money så har det inte kommit ut nå fler.. :( hoppas iallafall det kommer nå nya nu snart..
Pratade en sväng med Kalle igår så jag skulle hämta han i Gävle på Söndag när han kommer hem från Orbaden.. Ska bli najs och träffa han igen ;) var ju nu ett bra tag sen.. vi som var så tajt förut, måste ändras. Saknar han ju.. Vi skulle träffas nå i veckan innan han åker tillbaka igen också, han har ju inte sett Jona än och det är pinsamt ju.. usch.. Nej nu blir det lite chips och godis =) måste passa på nu när det är helg ;) i veckorna är det ju slut på det =) varit jätte duktig den här veckan som varit faktiskt.. Hoppat mitt himla hopprep och gått mina promenader.. Förutom igår och idag men imorgon börjar det igen =) Ja också ska min bejbi åka till Piteå och vara borta i 18 dagar. Tomt det blir utan dig..
Miss You

Bjuder på resten av bilderna från gårdagen nu då=)
Titta och njut.. haha..

      


    


God natt och sov sött!!


Slapp lördag =) Gårdagens tjejfest :)

Gårdagen vart najs :P Det vart bara jag, Michis, Sussi, Sabbe och Sanna men det var kul iallafall =) Satt och umgicks och pratade och drack lite först tills vi hade fått i oss tillräckligt för att sjunga singstar =D haha.. Skit trevligt bara att Sanna måste ha fuskat, ingen vann över henne förutom jag 1 gång och det var för att jag tog en låt hon inte kunde.. ;) Hade jätte trevligt iallafall..

Jo jag klippte håret på Jonathan igår också.. Det var på tiden, han har ju inte blivit klippt någon gång men nu tog jag mig mod till att göra det =) vill ju att han ska ha lite långt men ändå måste ju bebis håret bort.. Så jag körde av det med maskin och det gick faktiskt bra förutom småtovorna han hade i bak så dom fick jag ta med sax. Han vart en helt annan unge för tusan.. haha.. Fortfarande lika söt och go iallafall :D Mamma hade ju han igår så efter klippningen skjutsade vi ut han dit.. Sen hem och gjorde hemgjord pizza och sen var det bara och göra sig klar..



Nu sitter jag i soffan och slappar, det är cribs på mtv, det gillar jag =) fast man önskar ju att man bodde sådär.. men men får ju nöja sig med det man får =D haha.. Väntar på att Jonathan snart kommer hem så man kan mysa lite med han..

Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen också =)
         
       






  

självklart krånglar det nu när jag ska lägga upp bilder men det kommer fler sen.

Kyss&kläm!


Äntligen Dirty, Sexy, Money!!

Ja idag låg jag och drog mig till 11.00, så himla skönt.. Klev upp och städade lite, tvättade en maskin. egentligen behövdes det inte städas men va tusan ska man göra när man bara går hemma då? så nu är d fin fint här =)

Gick över till Erica vid 12.30 för hon skulle klippa luggen på mig och fixa ögonbrynen, vart helt okej=) Sen vart den en promenad till dagis och hämta sonen sen hem och åt lite mellis =D Mös lite med han och lekte lite.
Åkte och handlade och så till maten sen kom Lotta, Albin och Simon en stund.. Åt lite Hamburgare och strips sen och Erica kom över efter det och tunnade ur luggen lite. Vart bättre. :) Ska beställa en klipptid till slutet av månaden..

Nu ha jag nyss varit ute och gått med Erica och hennes vovve, va skönt men kallt..
Ska hoppa in o duscha nu sen ska ja kolla på dirty, sexy, money som jag väntat på att det ska gå och ladda hem och nu ÄNTLIGEN, har ju missat en massa avsnitt så måste kolla om..

Återkommer kanske sen om jag orkar :P vart inte så mycke idag men vet inte vad ja ska skriva..

God Natt och Sov sött..

Hopprep =)

haha ja då har man tagit sig i kraget och börjat hoppa hopprep.. =) jävligt skönt men jobbigt.. fy tusan.. hoppade 1 min först sen 2 min och sen 2 efter det.. för tusan.. Men det är nyttigt.. =D haha.. Nu blir det ett bad..

God natt

Mitten på veckan!

Jaha då har hälften av veckan gått. snart är det helg igen.. Skönt..  Idag tog jag en spring tur till Thomas mamma och knäppte kort på massa saker hon hade som hon inte skulle ha kvar, sen åkte vi ner till biblioteket för hon skulle låna  två böcker, var in på lindex och köpte ett par strumpbyxor också.. Åkte hem och la in grejorna på blocket och sen lekte med sonen =)

Har varit på prix och skickat iväg ett paket, på systemet och sen köpte vi en pizza. ;) vi skulle inte den här månaden men jag bara lära men nu är det slut.. =)

Har nyss svullat i oss pizzan och slängde mig på soffan nu, ska roa Jona lite nu tänkte jag sen blir det en ansiktsmask och ett bad när han har lagt sig.. Blir ju antagligen en film på datorn i sin vanliga ordning för det är ju bara skit på tvn.
Kanske fortsättning på vänner säsong 2 ;)

Nej nu blir det bus med älsklingen innan det är kväller för han =)


Hittade en massa bilder när jag väntade Jonathan måste bara visa den uppblåsta magen när jag hade 6 dagar kvar.. haha.. Kände mig som en uppstoppad kort.. Gick upp 20kg.. fy fan det är inget jag ser fram emot än igen..








Kyss & kläm!!

Fel legitimation.. haha

Ja då var det Tisdag igen då.. usch så tiden går fort.. upp i tid idag när Jonathan skulle till dagis.. uppe kvart i 8.. Grejade här hemma när Thomas åkte med Jonathan till dagis. fick lite ordning.. Sen tog jag en promenad till jysk och mötte Thomas mamma där. köpte en badrums matta och en ny osthyvel i plast. Hon letade efter ett par gardiner men det fanns bara en kvar i sandviken så vi åkte till valbo o kollade men fanns inget där heller. Åkte sen hem till henne så hjälpte ja henne och städa lite. ska hämta en byrå där imorgon så jag kan slänga ut en garderob.. Ska bli skönt. ska ta deras 3 dörrade garderob sen också när dom ska ut med den. så blir det bättre i sovrummet =) hoppas dom slänger ut den snart ;P haha.. Sen åkte jag iallafall hem och vi fixade våfflor och åt. sen åkte vi till prix och skulle hämta ut våran japsare, diskanter och huvlås till bilen så när jag skulle visa legitimation så såg jag att ja hade Thomas legitimation.. haha.. men det gick ändå :P


Köpte en liten fotölj åt Jonathan på jysk och när vi plockade upp den såg jag att det var nå mögel liknande fläckar på hela dynan så jag åkte tillbaka med den och jag och en kille där fick stå och öppna 5 stycken innan vi hittade en som det inte var fläckar på.. Så Jona fick sin kära stol tillslut iallafall =)


Nu ska jag ta mig iväg till sussi och låna något till på fredag, hittar ingenting att ha på mig i min egen garderob, tur då att Sussi eller Sofie finns =)

Tycker det ska bli skit roligt med tjejkvällen på fredag =)


Ja nu har jag varit till sussi och lånat en klänning=) pratade och grejade lite sen åkte jag hem och nu blir det sängen för miin del, några vänner avsnitt sen sova.

Det här har jag ordnat lite med hemma iaf =)

           



God natt och sov sött!
Kyss&kläm!


Måndag!!

Ja jag har nyss varit och solat, och handlat, var hur skönt som helst.. behövdes verkligen.. :P nu kanske man inte ser så blek ut.. var och köpte penslar på dollar för jag ska måla om en ram så jag hoppas färgen räcker. så nu ska jag sätta igång och måla ramen.. Thomas ska göra rent i akvariet så det blir fint, men det är så svårt för vi fick ju yngel för inte så längesen så man kan inte göra så mycket där i men lite skit kan man ju ta upp iallafall så det ser någorlunda ut.. =) Imorgon åker han och fixar med bilen, var meningen att jag också skulle med men jag stannar hemma imorgon och fixar och donar här hemma. måste göra något i sovrummet nu innan jag blir galen. ska börja o riva ut allt som ligger under sängen, mycket skit där.. usch.. Ja nej nu ska jag börja med ramen så kanske jag kan sätta upp den imorgon =D


Kyss och Kläm!

Deprimerad!!

Ja men då var det Måndag igen då och jag är lika arbetslös som vanligt.. Fy fan vad tråkigt det är och gå hemma, deprimerande.. Usch jag tar vad som helst nu bara jag får något att göra.. Man går varandra på nerverna när man går hemma båda två! Men vi har ju tid att fixa bilen iallafall. Ska riva ur hela den nu iveckan och rostlaga den. Har lånat pappas volvo den här veckan så vi måste försöka fixa färdigt annars är vi utan bil!! och då är det svårt att ta sig till valbo och tillbaka.

Nu ska jag ta och ringa till arbetsförmedlingen och redovisa vad jag har sökt för jobb den här månaden.. så jävla drygt.. skulle ha ringt i mellandagarna men hade GANSKA mycket att göra då kan man säga.

Ha en fortsatt trevlig dag så återkommer jag =)

Frisyr?

Gud vad svårt det är.. haha.. är jätte sugen och har varit det jätte länge att klippa mig sådär men tusan det är ju så kort.. Men det lutar åt det håller att prova iallafall =) va fan det växer ju ut :P Jaha jag håller på och säljer saker på blocket men dom godkänner aldrig min annons blir galen snart. Ska knäppa lite nya kort nu..



Det är så jävla snyggt.

Tjejkväll planerad!! =)

Sådär ja då har man planerat tjejkvällen på fredag då.. ska bli skit najs =) Tänkte att det skulle bli sådär knutkalas aktigt så alla tar med sig ett varsit snacks =D kan bli en jävla massa godis och chips med andra ord :P haha.. Kommer nog bli skit kul.. spela lite singstar m.m.

Just nu håller jag på och lägger ut en massa saker på blocket för jag rensade garderoben idag men dom verkar vara helt störd!! Går fan inte och lägga ut någonting!! Varit hos mamma idag och ätit, kom nästan nyss hem så då var jag tvungen att skriva av mig lite =) 

Nu ska jag ju börja ett hälsosammare liv också, inte riktigt kommit igång med det men är på väg :) Jag ska nu varje kväll från och med imorgon hoppa hopprep 3 min och ta en promenad så är det slut på godis, chips m.m. i veckorna bara uunder helgen!! Får se om man mår nå bättre, borde man ju göra tycker jag!! Kanske man blir lite alärtare också.. haha
Har ju en kropp jag strävar efter och det är den här :


Helt sjukt snygg människa, är jätte sugen att klippa mig så men fan jag vet inte om jag vågar.. haha.. men något galet måste man ju göra med livet..

Film nu och mysa..

Kyss & kläm!

Mys =)

Då har vi varit och köpt godis, chips och läsk =) och nu ska vi mysa i soffan och kolla på en film =D Thomas har åkt och skjutsa Joni till Jocke.. Imorgon blir det åka till mamma och äta på eftermiddagen, på dagen vet jag inte riktigt, slappa och mysa med syster :) ska försöka fixa lite i sovrummet.. så trött på att det ser ut sådär nu, någon som har nå förslag på vad man kan göra?








Slappis idag :P inte orkat gjort mig ordning idag!!

Kyss och kläm!!

Fredag igen då!! =)

Ja då var det fredag igen då.. Sitter hos svärmor och har nyss städat!! Idag kommer syster min och ska sova hos oss.. Mysigt.. Ska äta lite gott och mysa framför en film =)
Nästa fredag hade jag tänkt ha tjej kväll med michis, får väl se vilka som kommer.. =) ska bli trevligt, nej nu ska jag plocka färdigt här och vänta tills dom kommer tillbaka från tandläkaren, sen ska vi ta en promenad hem jag och jonathan..

Kyss och kläm så länge!!

ÄLSKAR!

Mina älsklingar det här! Dom är så underbara och fina!!



Städ m.m..

Jaha då satt man här igen då=) haha..  Var och grejade med bilen när vi lämnat den lilla på dagis.. höll på till 12 ungefär, då åkte vi till Coop på köpis och handlade lite sen skjutsade Thomas hem mig och han åkte vidare till Forsbacka för att kolla vad det är som klånkar i bilen, jag började att städa.

Vill göra om i sovrummet men det står just nu två stora garderober där inne.. Kan ju inte kasta ut dom nu heller eftersom vi inte har något annat o ha kläderna i nu. så man får väl göra så gott det går = ) Tog en promenad och hämtade lillen på dagis vid 13.30, han hade precis vaknat så jag slapp påklädnings processen.. sköönt.. hade pulkan med mig men den vela ju inte han sitta i :/ så vi gick..
 
Gjorde ordning mat när vi kom hem och fortsatte och städa.. Efter maten åkte jag till Thomas moster och städade åt henne, hon låg och sov när jag kom, hon var sjuk men jag städade åt henne oh pratade lite sen bar det iväg hemåt igen..

Lekt lite nu och ska lägga oss i ett bad sen ska jag kolla på grammisgalan som jag laddade hem för jag glömde helt bort att det var igår.. :/ Tidig kväller blir det idag, tror jag börjar bli sjuk :( inte alls nå pigg och sån huvudvärk, hoppas det släpper lite efter badet.

Ja imorgon bär det iväg till Thomas mamma och ska hjälpa henne och städa, är lite dåligt med pengar nu så det behövs verkligen. Januari månad är nog bland dom värsta när det gäller pengar iallafall.. Usch säger jag bara, tomt på konto och det är bara den 8:e än.. herregud, tur att jag städa ihop 500 idag iallafall =)

Bjuder på lite kort på Lillplutten min..






PhotoShop!

Suttit och kikat lite i photoshop nu och gjorde två text bilder bara..
Faktiskt kul att fixa och grejja med bilder, fast jag är skit dålig än.. haha men övning ger färdighet sägs det ju så det är bara och fortsätta då =)







Nu blir det duschen sen en film som i vanlig ordning =) ikväll blir det The American Poop och vänner säsong 1 =)
Bilfix på första plats imorgon när vi lämnat Jonathan på dagis.. Nu vill jag bli klar med den där jävla bilen, men vi  har Låångt kvar..


God Natt och Sussa sött!!


HAHAHA!!!

Fick lite bilder av Sussi igår.. hahaha.. måste bara lägga upp några stycken.. är ju ett tag sen..



      
      







haha ja det var en rolig kväll det där =)

Lite bilder..

Här kommer lite bilder från dagen. Inte så många..




              


Kolla inte på datumet på bilderna, kameran har fått nå fnatt.. :P                          


Sjukt bra låt..

Den här låten är så sjukt bra, tycker jag =) avgudar denna människa.. Han är helt sjukt bra.. Fattar inte att man kan ha en sån röst =D



Jävla rygg..

Ja usch vad ont i ryggen jag haft både igår och idag.. lite bättre nu iallafall men inte helt bra än. legat hela fm tills nu ungefär.. Ska göra mig klar nu för att gå och hämta Jonathan sen ska vi till backen och åka lite pulka =) Idag blir det bara lugnt.. skulle ju fixa bilen men hade ingen spackelspade m.m. så får fixa till det tills imorgon så åker vi då och spacklar lite och så.. Kommer upp lite bilder senare, hinner inte med nå sånt nu.. Nu väntar min son på dagis =D får se om han vill gå hem då.. haha..

Hejsvejs på en stund!!


Grattis..

Hade sovmorgon idag men är ändå jätte trött och seg idag, usch.. slappade bara på förmiddagen sen åkte vi till farmor till klockan 2 för då var det mat där, hon fyller ju 65 idag.. Åt gott och tjattrade en massa, trevligt.. Åkte hem vid 4 då satt vi oss och kollade klart på filmen vi kollade på på fm.. Nu bygger vi lite tågbana med Jonathan.. =) Han ska snart gå och sova, då blir det lägga sig i soffan och kolla på en film som vanligt..

Fick ett kedjebrev idag som jag inte fattar mig på, ganska hemskt ändå att man skriver så, handlade om en mördare som vart avrättad och nu är han en ande som besöker dig om du inte skickar vidare inom 10 min. Han sitter på din sängkant efter 7 dagar och sen mördar han dig utan att någon hör ee så eller vet.. Helt sjukt egentligen.. Kan inte folk skicka roliga och bra kedjebrev om man nu ska skicka en massa.. Inte intresserad i kedjebrev heller men ändå..

Blev inte nå bilder idag, kanske lägger in några senare som Sussi skickade igår, inte nya men lite roligt ändå :D haha..


Puss och kram!


YES!!

Nu håller jag på med den här jävla bloggen igen.. kommer hålla tills jag är nöjd.. haha..
Fick en massa bilder av emelie nu som är ganska gamla men hennes sladd till kameran försvann, men nu har jag dom äntligen =)
              


                                          


                                          


Nu blir det en film som vanligt sen sängen.. :P Ska till farmor imorgon för hon fyller 65.. Äta lite gott och så där då, härligt.. Sen inga planer för resten av veckan, el jo när Jonathan är på dagis på Onsdag blir det väl fixa med bilen så de blir klart någon gång..

GOD NATT OCH SOV SÖTT!!!

Så svårt med rubriken :P

Dagens outfit. Jeansen från GinaTricot, turkost linne från Gina och paljett linne från Bikbok, svart tröja från Gina. 
UGG från ica maxi och sjalen från Punkt shop!


Idag vaknade jag och Jonathan vid halv 10, gick upp då och grejade lite.. Plockade och så lite sen åkte vi och sköljde av bilen på OK.. ska ju byta dörrarna och så snart på den så vi sköljde av den lite bara, fortfarande JÄTTE skitig men bättre iaf.. Sen hämtade vi Jonathan igen som varit hos min moster medans, åkte hem och plockade undan julgrejorna.. skönt faktiskt. =) Sen kom mamma och syster Moa och min bror Marcus och fikade lite, tjattrade m.m. Nu har vi nyss smaskat i oss lite mat och ska nu leka lite med sonen sen pilla lite med Photoshop tänkte jag. Äntligen fått till det på datorn, iaf i 30 dagar hittade inte någon key till det jag laddade hem..

Tack och adjö för mig på ett tag ;)

Äntligen..

Ja då har jag äntligen fattat hur man lägger in youtube klipp.. haha, seg som man är.. :P har även hållt på och kollat runt och fixat till bloggen lite :D kommer ett klipp nu som ni måste kolla på, han är sjukt grym.. Spola fram om ni inte orkar kolla på hela, men tycker ni ska ta er tid till det.. :D      
       



Så där nu ska jag gå till kojs om man ska orka upp imorgon.. Mycke att utreda då :)

God Natt och Sussa sött..

Hej och Hå!!

Ja då vara man hemma igen då.. fy tusan vad kallt det är ute.. usch.. 14 minus.. Har slipat och haft rostskydd på båda dörrarna idag, jag har även städat lite i garaget.. Färgat våra baklysen också, men själv klart så tog det slut på batteri i kameran när jag höll på o knäppte så inte så mycket kort vart det men lite iaf.. :P När vi var klar så åkte vi och hämtade Jonathan så köpte vi mat på Donken.. Åkte förbi prix och där stod det en helt ensam EN utanför på baksidan så jag lära ta hem den :P hihi.. Den sa att den vela komma hem till mig :p så jag ska fixa något o ha den stå i på framsidan tänkte jag.. krukan den stod i var trasig så jag måste ha jord också.. Men det fixar väl händiga jag =) hahah.. Ja nu slappar vi i Soffan, ska lägga oss i ett bad när Jonathan har lagt sig, man blir lite kall när man håller på ute i 3 timmar.. visserligen är det plus grader i garaget men bara typ 5-7 plus grader.. Ja nu ska jag fixa ordning så sonen kan lägga sig till kojs..

Här kommer lite bilder från dagen...



          
            


Det är mer gjort på dörrarna nu men kamerans batteri tog ju slut som sagt..:( kommer fler bilder på Onsdag =)



                                             
Haha måste ha öronskydd när det slipas..:P



                                         
                                     
Här ser ni skillnaden på baklyktorna, den ena är målad och den andra är orginal..
Blir lite bättre när dom målas.. Mörkare ljus och snyggare..


Nej nu ska jag kolla på någon ny serie som börjat, hette nå om någon japansk spelshow..

Puss och kram


Söndag!

Ja idag blir det till och slipa på bilen, så det blir klart någon gång.. kommer knäppa kort när vi håller på :D
fick sovmorgon idag så jag låg och drog mig till 12.. tusan vad skönt..


Detta fick då bli min Outfit idag när vi ska fixa bilen..


Puss på er så återkommer jag senare =)

Härlig dag!!

Vaknade vid en halv 10, skönt med lite sov morgon, gick och la mig och möspös i soffan som vanligt =) sen upp och gjorde frukost, Jonathan busade.. tvättade, diskade och duschade sen skulle Thomas fixa bilen så då hoppade vi av hos pappa.. vi åt lite mat när vi kom sen skulle Pappa, Simon och Albin åka skridskor så då följde vi med. Jag hade ju inte nå kläder för att vara ute så jag fick låna Simons täckbyxor st. 150 och Lottas skor st 40.. haha jag som är 160 lång och 36 på skor.. haha men det gick fín fint.. :) Var ju bara i lilla Forsbacka .. haaha.. Var Väldigt kallt ute.. Jonathan ramlade 4 gånger och slog i huvudet men det gick bra, han hade hjälm på sig, blir ju så när man ska springa på isen..;) Thomas kom och hämtade oss då åkte vi till Hemmakväll och köpte lite godis, tänkte hyra en film men va tusan vi har ju sätt alla filmer nästan, så jag laddade hem 2 stycken istället..  Minis first time och The Devil Wears Prada.. Har ju sätt The Devil wears Prada men tycker den är bra så =) nu ska jag strax ta ut mina kyckling klubbor ur ugnen och kika på någon av filmerna med min älskling =)

Igår kollade vi fresten på P.S. I Love You, gud vilken bra film men det kom en och annan tår från ögat.. :,(


Kommer bilder imorgon glömde kameran hemma idag.. *dumma*
Kan bjuda på några gamla = )


haha jag och Sofie för typ över 5 år sen.


Jag och Kalle =) också över 5 år sedan.





Puss o kram

Kallt och jäkligt.. Stå solarium =)

Idag åkte vi till Thomas pappa för att fixa det sista på bilen som står där innan vi skulle köra ut den för att sen kunna börja med våran = ) fy tusan vad kallt det var ute.. usch.. Jonathan var hos Thomas mamma medans.. vi fick ut bilen iaf :) gick bra tycker jag.. var så kallt så vi började aldrig nå med våran, får bli en sväng till i helgen..



Hämtade Jonathan sen och åkte hem och åt och han vilade.. Jag tog en tripp ner och solade i stå solariet på stan =) fan vad skönt det var, men jag som har lite cellskräck tvekade först men det gick bra, öppnade dörren ett par gånger så jag inte fastnade där inne.. haha..hur skönt som helst, det vart min favvo.. :D Sen när jag kom hem slängde jag Jonathan i badet.. :D





 Nu sitter jag här och Thomas spelar guitarr hero.. Jonathan river i sitt rum.. :P gottar med lite chips nu innan han ska sova.. ska bli bättre nu på att knäppa kort på allt.. från och med imorgon ;) Soffan nu bara och slöa med lite tända ljus och mys.. Puss och kram

GOTT NYTT ÅR!!

Idag är det slappa för hela slanten.. går omkring i myspys kläder, osminkad o rufs hår och bara är.. =) såå skönt.. Jonathan vaknade 9 imorse då tog jag kudden och täcket och la mig i soffan och vilade :P han höll på och plockade och lekte =) så skönt att han sköter sig lite själv nu.. Jonathan åt lite frukost och sen väckte jag Thomas vid 12 då åt vi lite =) sen blev det diskning och plockade ordning här.. Nu har vi nyss ätit och slappar i soffan.. Blir nog en film med Jonathan snart..:D mys mys..

Igår (nyår) Kom mamma och dom och lillebror hit och åt med oss =) 3 pajer och sallad, exotiska frukter, mamma tog med ananas paj till efterrätt och sen bliev det ost och kex =) mumsigt.. vi åt och drack  lite och åt lite till och fortsatte och drack =)

                                  


Sen vart det lite sing star med Moa och Marcus och mamma hoppade in hon med =) super roligt.. Tappade nästan rösten.. haha

Moa och Marcus

jag och moa

Jonathan dansade för fullt =)  

Vid 21.00 gick vi ut och smällde lite smällare med jonathan så han fick se lite innan han la sig, han var såå trött.. han vart lite rädd men ändå tyckte han det var roligt.. =) *lill fisen*


Sen var det dags att skåla lite vid 12 slaget..





Ja sen vid 1 åkte mamma och dom hem, mamma skulle upp halv 7 och jobba så då la vi oss och kollade på Sthlm live som vi laddat hem =) såå bra..

Hade en super trevlig nyår =D


Busade med sonen lite idag.. haha han är så go... Bjuder på lite kort ...

                                      

                                    

                                    

Ha ett super bra 2009 allihopa..

Kyss&kläm!!