blä för Söndagar.

Usch var jag hatar söndagar :/ Alltid jobbigt när det är sista dagens ledighet, imorgon börjar allvaret igen. Har sjukt mycket att göra hemma också som jag aldrig blir klar med. Just nu sitter jag hos moster och ska fortsätta med dreadsen på kusin min, går låångsamt men hoppas det blir bra iallafall :) Blir en timme till här sen hem och mysa och fortsätta med dreadsen imorgon! Hemma ser det för övrigt ut som ett helvete, håller på och ska tapetsera i köket och sen är det målar projekt överallt.. haha..


Nu ska jag fortsätta med håret

Godafton!


Halloween

Blir helt yr av alla dagar nu, när är det egentligen Halloween? Är väl den 31 Oktober i USA. Vilken dag brukar det vara nersläckt på stan? Har det varit och jag har missat det? hmm hur yr som helst.

 Har iaf HUR mycke som helst att göra som aldrig hinner bli klart under veckorna så jag har fått en del gjort idag :) Satt upp sängborden i sovrummet och målat klart mitt fynd som jag köpte på loppis i Torsdags, gillas starkt och bilder kommer imorgon! Grejade ihop en "lääskig" pumpa också som står utanför och lyser i mörkret.

Var hem till mamma och käkade och då hjälpt jag syster och kusin med ansiktsmålning, dom skulle på nå Halloween party. Sonen vart målad till en pirat också och gud så stolt han var..

Nu ligger han och jag har krypit ner i soffan och ska kolla på Toy Story 3 :D








Ha nu en toppen Halloween!!


Torsdag

Har gett upp det här med bloggen lite, skriver men sen är de bra.. haha.. Har ingen fantasi vad de gäller designen heller och har varken lust el ork och hålla på så ni får ursäkta att den ser så trist ut.



Ska ge mig ut på pumpa jakt idag och hoppas på att hitta någon fin som kan vakta mig framsida från alla hemskheter:) Måste väl också köpa hem lite godis så jag slipper massa bus..


Nej hörrni det här håller inte, att göra någon nytta då kanske.




Tänk så liten han har varit bara några dagar gammal hjärtat mitt! <3


pojken min

Blir rätt less på vår utbildning, allt känns så oseriöst. Idag började vi 9 men var klar 11 och fick hemuppgifter! Suttit och läst och sen vart det lite städ och plock.

Nu sitter jag och Jonathan i soffan och myser framför Madicken:) Han är så trött på dagarna när han kommer hem från dagis så ha orkat knappt leka :) Kan då vara mysigt att bara ta det lugnt.

Lite sugen att åka in till cubus idag som har 30%


Idag blir det till att lägga ut på tradera igen, klädhögen bara växer och växer så nu är det dags!

Ska mysa med pojken min nu innan det är dags för mat.




Lillhjärtat i våras.


Hjärta

Pysslat lite nu och fått ihop detta fina :)





Ja jag är faktiskt nöjd och det går att göra på många olika sätt.

Säljer dom för 50:- Så säg till om du är intresserad av ett :D


Kissie

Hur kan en människa som är 20år ha så dåligt självförtroende? Vad har hon inte gjort om på sin kropp? Helt sjukt! Hon vet att väldigt många "små" tjejer läser hennes blogg men ändå skriver öppet om alla operationer m.m. vilken förebild! Tyckte tillexempel hennes näsa var betydligt mycke bättre förr.. Och de hon gjort nu Lipolys, helt sjukt! Tycker hon att hon behöver förminskas någonstans?

Jag blir så irriterad eftersom hon ser sig som en förebild för andra borde hon Skärpa sig


        


Och nej jag är inte avundsjuk på henne, tycker bara det är synd att hon förstör sitt utseende och sin kropp!


Rihanna

Riktigt bra låt :)



pysslig

Nu äntligen har jag fått inspirationen tillbaka helt :) Beställde en hel del saker igår och ska iväg och köpa trä för här ska pysslas :D Kommer upp bilder sen när det börjar bli klart. Fick mitt paket från Ellos igår också som var efterlängtat, dock hade jag typ bara beställt julgrejor men skit kul ändå. Börjar inte förrän 13. idag så jag ska ge mig ut i skogen nu och leta pysselredskap..


Ha nu en toppen dag!


Målat :)

Ja jag har målat och målat. Snart helt nöjd här hemma, letar en gungstol ifall någon har så SÄG TILL :D



Vart ingen förebild men den var vit med påbättrad nu och hade guld handtag




Var också vit men är nu påbättrad och ska dit en text också.


Riktigt nöjd!


Vill ha längre helg

Helgen har gått så grymt fort :/ Igår var vi ute hos pappa kikade på Albins innebandy match och sen åt vi med dom :) Drog sen hem plockade ihop åt Jonathan och åkte men han till hans farmor och sen vidare till Jocke på inflyttningsfest.. Hade det riktigt trevligt. Vaknade runt halv 1 idag så då ringde jag Michis så kom hon med bilen och sen hämtade jag lillhjärtat, han hade haft de jätte bra hos farmor :D

Åkte sen till Valbo med henne för att köpa vinterkläder till Jonathan, han fick en jacka,byxor och en mössa av henne. TACK SÅ MYCKET! verkligen uppskattat.. Vart liite shopping för mig också




Nu blir de bara slappa med lite chokad, läsk och en film!


Var iväg på loppis en sväng igår också och hittade blandannat det här som ska fixas upp :D




Tok förkyld

Ja över en natt så vart man tok förkyld :/ Skönt att vi fick hemarbete idag så man kan kurera sig lite :) Ska fixa lite te och lägga mig på soffan en stund nu hoppas på att bli piggare..

Ha nu en kanon bra dag!
kram kram


Härliga höstnyheter från H&M





Skulle gärna få flytta in i min garderob :D




Projekt.

Ja äntligen har jag kommit igång med mina projekt :) Grejat och fixat hela dagen, först rensade jag och plockade i förrådet nere och nu på kvällskvisten har jag målat lite saker. Skönt att vara lite kreativ ibland :D






Före:




Efter:





Före:





Efter:






Men pallen är inte riktigt klar än, har en del till saker att fixa på den men visar de när jag är klar :D


Nu blir det film och sen sängen, Innebandy på Jernvallen 10.30 imorgon..


God Natt..
 


Ny vecka

Gick upp så pass att jag till och med hinner slänga in ett inlägg innan jag drar iväg och gör någon nytta idag. Lilleman slog upp sina blå innan klockan slog 7 så då klev jag också upp, fixade gröt åt han och nu sitter han och kikar på barnprogram och jag ska leta lite kläder innan vi drar.

 Får se vad denna dag bjuder på, hoppas någonting bra iallafall :)





Bjuder på en dålig dagens.


Ha nu en toppen dag <3


rosa

Idag vart det en ny telefon :) Samsung S5230, ovanligt med touch bara men det vänjer jag mig med snart.. Ja det fick ju såklart bli en rosa, valde mellan den och vit men den vita fanns inte inne så då fick det bli rosa :D



Var iväg till mamma och kollade när mammorna spelade mot min systers fotbollslag :) haha så roligt, 3-3 vart det iallafall så dom var duktiga. Vart också en ram på ikea så imorgon blir det pyssel..

Nu blir det någon film och lite godis!

Ha de toppen


Fredag

Tänkte göra lite god mat idag och ha en riktig mysfredag men nej då så blev de ju såklart inte. Självklart när man tänkt något så blir det förstört.. Inte nå förvånad nå mer, blir bara så besviken. Lilleman sover på soffan och jag sitter och kollar på Kenza och Tyra show på http://nyheter24.se/kenzatyrashow/

Blir att slänga ordning lite korv och makaroner sen bara i brist på ork.


Nu orkar ja inte skriva mer.


Företagar mässan!

Idag fick man lite sovmorgon :) Utbildningsgruppet skulle idag på företagarmässan på Göransson Arena, var inte ett dugg taggad imorse och vela bara sova då natten inte bestått av nå sömn men det var riktigt roligt där :D Sjukt mycke folk och massor med företag. Efter att vi varit där ett par timmar och plockat åt oss information, godis och gratis saker åkte vi till Monroes och käkade lunch :)


Nu ska jag göra som sonen och lägga mig på soffan en stund och vila.



mums för öronen!











Bara älskar dessa låtar med Nomy


Humör

Mitt humör går upp och ner, vet inte om jag ska skratta el gråta, allt känns så jobbigt ibland och ja vet inte hur jag ska göra med allt. Känner mig som ett vandrande lik och säger jag något bryr sig inte folk ändå, känner mig bara ignorerad så nu skriver jag istället och håller käften!!

En posivit sak är ju att jag fixade Praktik idag iallafall :D Ska ut vecka 46-49 och det ska bli grymt roligt..


Nu ska jag pussa på min lilla sötnos innan han ska läggas och då kryper jag ner i min ensamhet i soffan..


kram kram


Vart tog orken vägen

Vart har all ork tagit vägen ? Sovit skit dåligt inatt och är skit trött :( Ska försöka städa ordning lite innan jag drar ner på stan och möter Anna 10.45 men vill bara dra täcket över huvudet igen och somna om. Känner mig inte motiverad till någonting idag..

Tar och poppar lite Nomy och försöker iallafall göra någonting här hemma. Det positiva med dagen är att Desperate Housewives börjar idag :)


Nu gör jag någon nytta innan jag drar. Nås på telefon!


Säljes.

Säljer nu iväg lite kläder som inte får plats i garderoben mer :P

Alla tröjor och linnen är i Storlek XS - S!




Jeansen är det 24 på men annars XS - S




3 svarta skor storlek 36, Nike skor 35, BjörnBorg vinter skor 39, Barnskor 25. Jacka 34



Sådär äntligen :D








bjussar på lite bilder.

Är fruktansvärt dålig på att lägga ut bilder.. Men jag bjussar på lite bilder nu som är knäppta vid olika tillfällen :P

Först har vi förra helgens bowling med Lillebror och Malin...


















Och sen har vi helgens trevligheter :D











Fler kommer när Bella skickat sina till mig :P


Helgen

Denna helg har bestått utav: I Fredags var det utbildning som gällde sen följde Bella med mig hem och jag gjorde lite mat och så sen halv 7 fick vi skjuts ner på stan för bowling med hela utbildningsgänget :D riktigt roligt, haha men helt sjukt vad värdelös man är.. haha.. Sen åkte vi hem hit några tjejer för lite festande, trevligt trevligt :) Drog sen ner på stan för ett besök på Red Club som hade invigning, rätt mycket konstigt folk så drog vidare till 8ball efter 12.

igår blev det bara en lugnt hemmakväll med hyrd film och skräp mat, är de inte toppen ibland :) Idag har det också blivit en massa slappa och mys, pappa och dom var på fika tidigare och nu slappar jag i soffan framför Desperate Housewives säsong 1 som jag köpte igår..


Ha nu en toppen kväll..