Paus

Jag gör som Evelina ett tag och tar en paus i bloggandet, känner att det behövs, har annats att tänka på och göra.


Ha det toppen sålänge så får vi se när jag återkommer =)





Så söt =)

Hittade dessa kort som jag knäppte på lilla Gordon i Söndags =) Han är så himla söt..








Nu blir det de Okända och sen Fuskbyggarna..


kram kram



Shopping

Ja det vart ju som sagt lite shopping igår till Jonathan. Gjorde ordning 2 kollage så hoppas ni ser något =)










Mitten på veckan

Ja nu har halva veckan nästan gått.. Skönt att det snart är helg, sitter nere på stan på Miroi nu och kikar lite sen hem till svärmor och hämta sonen och sen hem och fixa mat.. Måste också springa in på banken innan jag åker från stan.. Igår var vi till valbo och shoppade en del åt Jonathan, vart faktiskt ganska mycket, visar senare när ja kommer hem. Så nu har han lite nytt i garderoben så fick jag rensa lite bland hans kläder idag också :D skönt.

Thomas pappa och hans familj kommer förbi på sen eftermiddagen också så måste ju försöka slänga ihop någon sockerkaka el så innan.. Borde också gå ner i källaren med en massa kläder men kommer ju aldrig dit :P


Nu ska jag fortsätta så jag får åka hem snart.


peace


sol sol

Kom precis in, var ut på baksidan och skottade fram altan så man kanske kan sätta sig där någon förmiddag och sola lite =) gjorde ren en stol också och tänkte ta upp en madrass till den från källaren.. Nu måste man verkligen passa på att unna sig lite sol medans det finns.. Riktigt skönt ute nu, på baksidan har vi skugga nu och då är det bara -1.9... Lilleman somnade här i soffan till pippi och börjar väl nu vakna till liv, skönt med lite vila.

Nej nu ska jag sätta igång med lite hemgjord pizza innan T. kommer hem..


Ha det toppen nu alla..


kram kram


Paket =)

Igår fick jag hem paket från Ellos och H&M =D Massor av fina vårkläder, och 2 par skor som jag måste skicka tillbaka tyvärr :/


Ellos:


   + ett par vita likadana..    


H&M:


            


Toppen nöjd med allting.. Jonathan fick 2 shorts också :D Vill ha sommar nu eller iallafall varmare dagar...

Idag blir det nog en tripp till valbo för shopping åt Jonathan, hoppas på att hitta lite vårkläder..



kram kram


äntligen Vår

Tog en skön promenad med Evelina och Vilhelm på förmiddagen, var verkligen behövigt =) Är verkligen vår väder ute nu, så himla skönt, blåser lite kallt men toppen skönt.. Sen gick vi hit och tog en kaffe, Vilhelm sov hela tiden. Nu har jag nästan nyss kommit hem från dagis, hämtade en väldigt blöd pojke kan jag säga :P han hade badat i vattenpölen så nu blir det till att tvätta..

Nu ska vi sätta oss i soffan en stund och kolla på Pippi..



peace<3


JAAAAAAAAA

JAAA Anna VANN =) Så jävla skönt, fy fan vad bra.. Låter är ju så sjukt bra och hoppas nu hon vinner hela Eurovision..


TOPPEN TOPPEN!!


Äntligen

Åh nu är det äntligen fredag och helg =) Super skönt, sitter på Miroi nu och ska på föreläsning.. Riktigt roligt och bra =D fjärde föreläsningen men han nu, kanon.. Sen får vi besök vid 1 och sen halv 3 blir det klippning..  Kvällen är inte nå planerad så vi får se vad som väntar .. Nu ska jag ta lite kaffe..


Invigt nya jackan idag iaf:D


kram kram


Ny Duschad

Sådär nu har jag precis kommit ur duschen och ska strax släcka ner här och gå in i sovrummet. Tänkte kolla på Äntligen Midsommar, någon som sett den? är den bra? Imorgon blir det fullt upp så måste försöka somna i tid idag. Blir också klippning imorgon 14.30, verkligen behövligt känner jag, då kanske jag inte tappar så mycket hår.

jaja men God Natt med er.


kramar


Hemma

Sådär nu är jag hemma igen.. Valbo först med Emelie och sen solade jag 16min =) SÅ himla skönt.. Precis när jag skulle lägga mig i solariet så ringde käraste KALLE =) så himla roligt att han ringde, precis pratat klart med han och fick reda på att han kommer hem vecka 12 så då ska vi umgås :D








Den här och ett linne fick följa med hem idag =)





Jag bara ÄLSKAR jackan.. Toppen.. Tur jag åkte in idag då det bara fanns 2 jackor kvar, en i storlek 34 och en storlek 40.. SUPER nöjd...


Lyxfällan nu..

Kram kram


Valbo

Nu drar jag till Valbo med Emelie en sväng, dom har 100:- rabatt på alla jackor på H&M så jag ska kika om jag hittar något.. =D ypperligt tillfälle tycker jag.. Har ju kollat på en "skinnjacka" så vi får se.


Ha det toppen så länge.


kramelikram


Torsdag

Vaknade och klev upp kl 10, då åkte vi ner på stan och fikade och sen åkte vi och hämtade Jonathan på dagis för han skulle få sista vaccinations sprutan.. Det gick jätte bra, var heller inte nå folk där nästan så fick vänta kanske 5 min till skillnad från förra gången då vi satt typ 1 timme. Nu sitter jag hos svärmor och har precis städat lite, ska snart åka hem och fixa lite mat tänkte jag. Vart sugen med en tripp till Valbo för dom hade 100:- rabatt på alla jackor på H&M och jag vill ju ha en skinnjacka så vi får se hur det blir, egentligen har jag ej råd men T. får pengar imorgon så.


Ska fixa klart här nu så jag kan åka hem.

Ha en toppen dag nu allihopa

kram kram

Lyssna och NJUT!

Jag bara ÄLSKAR den här låten. Helt sjukt vad bra den är. Roligt att det har kommit ut en ny version av den och toppen skön med Jay-z.. Lyssna och Njut nu mina vänner, bättre låt än denna är svår att få tag på...




Denna spelas i både telefon, bilen och mp3 just nu :D



Love it Love it Love it



Gobiten min

Haha skrattar ihjäl mig.. J. provar mina as coola brillor =D





Min lilla gobit =)




Shopping

Har blivit lite handlat, Bara älskar glasögonen =D as coola..








Toppen från h&M 49.50:-
Armband från H&M 69.50:-
Glasögon från Glitter 79.90:-

Riktiga fynd :D Väntar paket från Ellos också..
Ser verkligen fram emot de paketet..



Dagarna

Var ju hos denna härliga tjej häromdagen =)




Så det vart lite bilder =)











Trevligt trevligt =)



Paus..

Nu är det paus så jag slänger in ett inlägg =) Efter DH blir det Cougar Town och sen Christine..











Tisdag kvällen är iaf räddad..




DH.

Dagen har bestått av en fika med Emelie på fm, trevlig, Miroi sen mellan 1-3 och sen gick jag på stan och väntade på svärmor som skulle skjutsa hem mig men då kom T. så vi köpte mat på Mc Donalds och åkte hem och åt.
Åkte en sväng till Valbo och kikade och fick med en topp och armband hem, bjuder på kort sen men nu börjar


DESPERATE HOUSEWIVES =)


dagen

Varit nere på stan med Emelie och fikat och tjattrat =) trevligt och skönt att prata av sig lite, känns lite bättre. Ska snart iväg till Miroi på någon gruppträff, sen blir det biltema och citygross lät det som. Blir till att åka ner och sola igen ikväll, får se om Emlan hänger på eller om jag åker själv. Skönt och behöver verkligen lite färg.


Nu ska jag göra mig klar för stan igen..


Ha en bra dag allihopa.

kram


Godnatt

Var ner på stan och solade i 20 minuter och åkte sen till svärmor och hämtade en löpenna, vart kvar där en stund och kom hem för en stund sen, la mig i ett bad och har nyss kommit upp. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på Two and a half men på datorn..


Lite bättre mår jag men vet inte har så mycket jag vill få fram men vet inte till vem..

Är du den rätta att prata med? Förstår du mig?


Med detta säger jag God Natt, orkar inte skriva mer idag.
Hoppas på en natt med sömn..


Kram


Deppig

Känner mig just nu lite deppig =/ Vet inte riktigt vad jag vill med mitt liv, jobb osv. Finns det ingen som kan hjälpa mig välja, hur jag än väljer blir det knas ändå.. Vill ju bara må bra och ha det bra..


Dagen började Underbart men sen kommer tankarna och man sjunker till botten..
Vad ska man göra ?


Tänk om det fanns någon jag kunde prata med som förstår, men i detta fall vet jag ingen!


Depp musik nu för hela slanten och stänker några tårar..


This is my life




Kan lyssna och lyssna på den här låten, så kanon =)



Vår?

börjar det verkligen gå åt vår hållet nu? :D hoppas verkligen det, vill verkligen inte ha mer snö nu, blir tokig. Vi åkte iallafall till Sofie och William på en fika runt 11 tiden och kom nästan nyss hem, trevligt med lite fika och tjatter =)

Sitter och väntar på Sandra och Anders nu som ska komma hit =) tänkte passa på att gå en promenad och rensa huvudet lite medans dom är här. En promenad helt själv bara jag och min mp3 =D Ska ju bara hitta en bra väg att gå men det löser sig nog =)

Resten av dagen har jag inte planerat något speciellt faktiskt, blir nog ganska lugnt

Ska sätta på mig lite andra kläder nu innan dom kommer så kan jag gå direkt :D


Ha det toppen nu allesammans..


peace


Dagen

Idag jobbade T. och jag och Jonathan tog det lugnt på fm. Städade lite och plocka sen kom svärmor och då drog vi iväg till Örta på loppis som öppnade idag, fanns en hel del men ingen i min smak, Jonathan däremot fyndade :P

Åkte iväg till Willys och handlade lite sen hem. Mös lite och tog det lugnt tills T. kom hem runt 3. Åt lite sen drog jag iväg på lite ärenden. Började göra ordning lite mat då Evelina och Kim kom och åt med oss, vart Hasselbackspotatis och fläskfile, sallad och sås.. mumsigt blev det och trevligt med sällskap..

Tog någon öl med Evelina också innan dom åkte hem så nu sitter jag här och roar mig lite framför datorn. blir nog sängen snart känns det som. Somnade skapligt tidigt igår och kommer nog göra det idag med, är så sjukt trött vet inte varför..

Slänger in några bilder från kvällen =)




















Haft en kanon trevlig kväll =)


peace


Fynd

Har gjort en hel del fynd dom senaste dagarna =) Tänkte visa några iallafall..

     

Detta plus en jacka blev det från Ellos =)


        
   
 

Detta vart det denna gång från Pingstkrykans second Hand..





Dessa kärlekar fyndade jag på Tradera för under 200ingen =) Sånt kanon kap..



Ja som sagt bara en massa fynd..



Härliga dag..

Åh sån härlig dag det är idag =) Tråk att jag varit på föreläsning hela förmiddagen men det var väldigt intressant.. Sonen fick följa med mamma och Moa och Iza till Högbo och åka lite pulka medans jag var där. Vid 12 hämtade dom mig och vi åkte hemåt.

Nu halvligger vi i soffan och kollar på film, orkar faktiskt inte göra så mycket idag, lite sugen att dra till Ockelbo på em när T. slutat jobba och äta Langos om dom har det såhär på vintern.. Är ju marknad idag och imorgon.. Men ja vi får se vad klockan blir och om det fortfarande är skapligt ljust annars får det nog bli imorgon fm.


Ha en toppen fortsatt dag!


peace


God natt

Med detta inlägg säger jag god natt, har nu krypit ner i sängen och ska kika på en gammal svensk serie från 1997 som heter Pappas Flicka, någon som kommer ihåg den ? :P faktiskt bra att slö kolla på. Tycker att vi gått igenom dom flesta serierna nu som finns ute och vill gärna ha något att kolla på när jag lägger mig..


Så nu säger jag GOD NATT och Sov Gott..


Kram från mig!


Mössor..

Kikade in på en kanon sida med massor av fint.. Bland annat dessa fina namn mössor =) Och nu fram till imorgon kan man "Blogga om BusMonster - få presentkort!" Är det inte toppen så säg =D Jag ska själv beställa en vit mössa med J på till min lilla spillevink.. Måste ju passa på vid detta tillfälle också...



Så allihopa gå in och kika på
http://www.busmonster.se/


Ha det nu toppen =)


Tjingeling

Hittade detta inlägg som låg i utkast så jag lägger väl upp det nu då :P

Tjingeling allihopa..


Hur mår ni idag? själv mår jag prima =) känner mig så glad.. Sitter nu på Miroi och söker lite jobb och kikar om studier, funderar faktiskt på att börja plugga om det inte dyker upp något jobb inom kort framtid. Tänkte iallafall söka till Matte B på komvux och funderar även på Psykologi A på komvux. Värt att söka iallafall, kommer man inte in så gör man väl inte :P Snart kommer Mina pojkar och hämtar mig så då tänkte jag att vi skulle stanna på ica och handla hem något gott.. Kanske tar och gör hemgjord pizza idag..

lillen min är fortfarande sjuk :/ pojken min bara hostar och hostar


Hittade detta inlägg som låg i utkast så jag lägger väl upp det nu då :P
Varit och letat skor till T. idag för han ska jobba nu några dagar och skotta snö men han äger ju inte ens ett par ordentliga vinterskor, men nej då inga skor någonstans.. Tur så hade T. styvpappa ett par riktiga vinterstövlar så nu slipper hjärtat att frysa :D

Vart iallafall ett fotbad, 2 filmer till J. , en termometer in&ut och penslar från Jula med hem =) Fyndade faktiskt ett skapligt bra fotbad för 129:-


Ska precis lägga oss i sängen och kika lite på Rederiet innan vi ska sova.
Sofie och söta William kommer imorgon och fikar lite med oss. Trevligt med lite besök..


nej nu ska jag lägga mig.


peace


Säng

sådär nu har jag kikat på Desperate Housewives och 2 avsnitt av Cougar Town =) Nu blir det sängen med sex and the city tjejerna en stund innan man slocknar.. Ska få lite massage också :P är ju aldrig fel =D

Hoppas det blir en natt med lite sömn iallafall för både J. och mig.


GOD NATT OCH SOV GOTT!


peace




Haha snygg bild, funderade på att klippa mig så igen men vet ju inte riktigt, vill ju ha längden kvar på håret men sugen på att fixa till luggen och sen vill jag ju ha typ denna färg.. Kanon till sommaren att vara lite ljus.. Men känns som det är LÅNG till sommaren nu.. fy då.. Tänk om man bara kunde vakna upp i morgon och det var strålande sol och iallafall +15 ute och ingen snö, så man kan sätta på sig conversen och dansa omkring :P haha..




12minuter

Sitter nu bänkad och väntar på det bästa programmet =) börjar om hela 12 minuter.. Godis är påväg också.. Nej alltså jag har inte tid och sitta här nu.. Måste krypa ner under filten och mysa mer tända ljus.


Ha en toppen kväll min kan inte bli annat.


peace


Fast klistrad

Ja idag kommer jag sitta fast klistrad framför tvn klockan 21.00 och en timme framåt. Då kommer husfruarna från Wisteria Lane roa mig =D





slutade så spännande, vad kommer att hända ?


precis slängt i lite färg i håret så jag hoppas det blir bra, när jag sköljt ur det så blir det att slänga sonen i säng..
Han blir förmodligen hemma från dagis imorgon också..



peace



Paket

Fick hem en heldel i brevlådan idag som jag vunnit på tradera, tänkte bjuda på lite kort men orkar inte knäppa nu så det kommer sen.. Va en pump till akvariet, en tröja, stryka på bilder och en film till Jonathan.. Väntar ivrigt på ett par converse jag köpt och även en väska, hoppas det kommer imorgon.. Hämtade även ut ett paket från Ellos som kom idag efter lång väntan.. Var lite rea fynd =) kommer bilder..


Mamma och Moa var här för en stund sen och fikade lite men nu har dom åkt och vi håller på med mat. Pommes och Hamburgare får det bli idag.


Ska nu hjälpa till med maten..
Återkommer med lite bilder..


ÄLSKAR....

Åh vad jag älskar den här låten..



Hoppas hon vinner hela skiten i melodifestivalen..






Ny vecka.

Japp snart är första dagen på veckan slut iallafall, Måndagarna är oftast segast så skönt att den nu är slut. Min kusin har varit här och gick för en stund sen, hjälp henne med lite papper och så. Hoppas det är bättre väder imorgon så man kan gå ut iallafall utan att blåsa bort.. Trök väder, usch.. J. har blivit sjuk också, har sån hosta och är jätte hes, så han har fått börja med astma medicinen nu så hoppas det släpper snart, blir förmodligen inte nå dagis imorgon så vi blir nog bara hemma och myser, kanske tar och bakar lite bullar eller så.. Ska iväg och sola med Evelina iallafall innan 3 och kl 3 ska jag iväg på möte på Miroi..

Har börjat på tallrikshyllan nu =D
Hoppas den blir klar denna vecka och då ska den sitta på väggen..


Nu blir det ett skönt bad med en bok..


Ha en toppen kväll nu och ta hand om er.


peace <3


Jobbsökar stund

Sitter på Miroi nu och söker en massa jobb. Faktiskt skönt att sitta här istället för hemma, får lixom mer gjort här, skönt att komma hemifrån en stund.. Sökt 7 jobb nu och ska iväg och lämna in en ansökan på ett ställe också innan jag åker hem. Ska snart åka, klockan 3 får jag åka hem =) Blir till att fixa lite mat då och sen kommer kusinen min så jag ska hjälpa henne skriva nå papper..

Ska ta och börja måla min tallrikshylla idag också, måste tusan bli klar med den nu, kan inte dra ut på det nå mer.. haha den är ju nu slipad och klar..


Nej nu ska jag göra en sista spurt innan jag ska ut i ovädret igen.. Fy nu får snön försvinna, kan det inte iallafall sluta att snöa så det finns en chans till att snön försvinner.. blir såå less..



Ha en fortsatt toppen dag i snön..


peace