Sista April

Ja snart har vi Maj också :) så jävla skönt.. Idag invigdes grillen också och shit så gott det var, bjöd hem Lillebror, hans tjej och en kompis till han på mat så trevlig sällskap har vi :) Blir lugnt för oss ikväll iallafall bara en massa mys när dom drar vidare. Annars har det inte hänt så värst mycket, jobbat lite och grejat här hemma.

Tänkte bjuda på lite kort imorgon för nu måste jag vara lite social :D


Ha en toppen Sista April och ta det lugnt allihopa!!



God Morgon..

Idag är det inget fint väder men är ändå på sånt bra humör :D Gick med J. till dagis och sen var det utvecklingssamtal och det gick kanon bra, tog sen en promenad innan jag gick hem, så himla skönt och behövligt.. Blivit allt för lat den senaste tiden så från och med idag blir det hårdträning haha.. Jag har nu hunnit bäddat och plockat ordning så blir lite frukost sen vet jag inte riktigt vad som väntar sig..




Sommaren 2009.. Ge mig sommar och sol..



Jag återkommer :)


Fusk solat

Ja jag var ner med Evelina för en stund sen och fusk solade, behövdes verkligen usch så blek man blivit och nu har man den roliga veckan och vips kommer finnarna upp.. blir SÅÅ less, så nu köpte jag en kräm som jag ska prova.. Var till ica och handlade lite sen skjutsade jag hem henne och åkte hem. Nu blir det något bra vi har på datorn innan det blir sängen.

Trök väder..

Idag har det inte varit nå bra väder alls tycker jag :/ tråkigt.. Jaha dagen började med att jag cyklade till dagis men min kära J. han var på toppen humör för brandbilen skulle komma dit och hälsa på.. Efter det cyklade jag till Evelina och Vilhelm och drack lite kaffe och vart kvar till 11. Så då tog jag mig hem också åkte vi ner till Dollar och rusta och handlade hem lite :) Vid 1 åkte jag ner på stan igen på ett möte och sen mötte jag upp Evelina och Ville för en fika på Marangoni :D Nu är jag hemma och T. har åkt med Kim till garaget och här är det snart dags för mat men det inte alls vad jag ska göra ordning, någon som har förslag?

Jippi Sommarjobb..

Åh så skönt, jag fick reda på att jag har sommarjobb från vecka 25 - 32 på hemtjänsten :) Så himla skönt.. Kommer jobba 75% vecka 25 - 28 och 50% 29 - 32 kommer också att jobba varannan helg :D Vart så himla glad när jag fick veta.. Skönt också att inte jobba 100% ändå eftersom man ändå vill vara lite ledig under sommaren.. Resten av dagen har bestått av städ och tvätt så nu är det rent här hemma och tomt i tvättkorgen, det är såå himla skönt och det luktar så gott.. Var en kille hit idag också och köpte våra utemöbler eller iaf en uppsättning som vi säljer, har också ett i trä kvar som vi ska bli av med innan vi kan köpa det andra.. Nu började DH. igen så nu måste jag sluta..



Högbo

Var iväg till Högbo idag efter att jag jobbat lite på fm.. Har ju börjat idag och städar på Cubus 2 dagar i veckan, trodde det var Siba men hon hade sagt fel, inget mig emot :D Gick runt sjön i högbo och sen fikade vi lite, hade ju med kameran så bjuder på lite kort..















Riktigt mysigt och skönt. Efter det åkte vi till Biltema och Ikea och kikade lite, På ikea blev det en pall till J. en lampa till sovrummet, 2 ljuslyktor till altan och ett parasoll i fyndhörnan och en fot :D Så till sommaren blir det rött ute på altan, har bestämt oss för utemöbler till altan också.. Hoppas det blir köp av det denna månad, vill så gärna ha det fint där ute..


Nu ska jag in i en dusch och sen slänga mig på soffan..


Borlänge shopping..

Ja jag skulle ju bjuda på bilder på shoppingen från Borlänge men har haft fullt upp men här kommer lite bilder :D


Till mig...

   
 


Till Thomas...




Till Jonathan...

     


Till Hemmet...

     


Så det blev en hel del godsaker hem :)



Sitter på parkhallen i storvik och har lop...

Sitter på parkhallen i storvik och har loppis:) faktiskt ganska mycket folk och fått ganska mycket sålt fast det bara gått en timme.. Riktigt roligt..


Nu har vi varit i borlänge hela dagen och...

Nu har vi varit i borlänge hela dagen och shoppat:-D så himla skönt att komma hemifrån ett tag. Vart en heldel handlat som jag visar när vi kommer hem, har en stunds bilresa hem nu.. Ha det toppen i solen såhär på eftermiddagen.


Fredag

Ja äntligen har vi helg igen :) Toppen toppen.. Vart lite städning nu på förmiddagen och ska snart hoppa in i duschen så man blir människa igen sen blir det nog bara ta det lugnt tills T. kommer hem för då ska vi åka till mamma för Moa (syster) fyller år imorgon så då ska vi fira henne idag då hon ska firas av vänner imorgon. Har fixat lite presenter till henne så jag hoppas hon blir glad..

Annars händer det nog inte så mycket, ska försöka träffa Evelina och Vilhelm också :D

En helt nyvaken kille efter en lur mitt på...

dsc04507 (MMS)

En helt nyvaken kille efter en lur mitt på dagen:) ska ta och baka lite chokladbollar nu..


krångel



Skulle lägga upp lite bilder nu tänkte jag men nej då, såklart att det ska krångla..
Så det får bli imorgon..


Säger God Natt och Sov Gott nu..


kram kram


90´s

Kikar lite på youtube och hittade en massa en massa gamla 90´s.. haha fan vad roligt :)) Bjuder på några..





Haha skrattar ihjäl mig...


Fick det....

JA jag fick jobbet :) Fan vad skönt.. Kommer till en början att jobba Måndag och Fredag 1 - 2 timmar och städa en butik i Valbo.. Toppen toppen.. Så himla skönt måste jag säga, visar man framfötterna så kan det bli mer senare och även under sommaren.

HÄmtade nyss J. på dagis och sitter nu och kollar på Barnkanalen.. Ska göra ordning hemgjorda köttbullar och hemgjord mos sen.. Mumsigt..





Ha en toppen dag, min vart riktigt bra..



Intervju

Varit hos svärmor och druckit kaffe och är nu hemma igen, ska knata ner i källaren en sväng tänkte jag, sen halv 2 drar jag på anställnings intervju.. Hoppas hoppas, har bara ETT problem och jag hittar inte dit, el beskrivningen jag fick hittar jag men var där nu på fm och kollade och jag ser ingen skylt där jag ska gå in.. Skumt.. Måste åka dit lite före så jag inte kommer sent.

Ha det toppen nu allihopa..

kram kram


Loppis

Ja på Söndag är det dags igen för mig :) Kommer hyra ett bord i Storvik i Parkhallen och kommer stå där mellan 10 - 16 tror jag det var.. Öppnar iallafall 10 :D Kommer ha ganska mycket saker så kom och kika och kanske till och med fynda lite..

Kommer vara BILLIGT!!


LOPPIS LOPPIS


God Morgon :)

Vilken underbar dag eller vad säger ni? J. var sammarbetsvillig i morse så allt gick klockrent både hemma och på dagis.. Ska nu bädda och åka och hämta syster och baka lite med henne :) Bullar och syltkakor står på menyn..


Ha en toppen dag..


Kramas med kudden

Nej nu hörrni kryper jag till kojs.. Så himla trött efter att ha varit ute hela dagen..
Imorgon ska lillen till dagis också så då lär man ju upp i tid..

Med detta säger jag GodNatt!!


Hittade den här sötisen på telefon:)

dsc04501 (MMS)

Hittade den här sötisen på telefon:)


Dagens..

Bjuder väl på en dagens outfit också då.





Sjal från H&M
Tröja från Gina Tricot
Leggins från H&M



puss och kram


Trollungen

Här kommer lite bilder jag knäppt idag på trollungen min :D











Kan man älska någon så mycket?


Dagen..

Ja oj vilken lång dag detta varit.. När jag varit på Miroi åkte jag och hämtade J. och sen cyklade vi till Evelina och Vilhelm och fikade i solen :) Åkte sedan hem och gjorde ordning kasslergratäng..
riktigt gott..


Fick också dessa sköningar på posten idag från Nelly.se








Fick skicka tillbaka en klänning som inte alls var som jag tänkte mig men dessa 2 satt kanon bra och kostade 149:- och 59:- :D Äre inte toppen så säg :)


Tänkte bjuda på lite kort från dagen också som jag knäppt men nu är Evelina påväg hit och vi ska iväg och sola, så fixar det när jag kommer hem :D


kram kram


Bakom Stängda Dörrar

Har varit ute hela förmiddagen med bustrollet :) Först tog vi en promenad till affären och köpte glass och sen gick vi ut på baksidan, han lekte och jag läste lite.. visar lite bilder sen.. Sitter på stan nu på Miroi och Sandra har Jonathan, cyklade ner så hon tog min cykel så möter jag upp dom sen när jag är klar här.




Den här sjukt bra boken läser jag.. Rekommenderar verkligen den till dom som vill läsa självbiografier..
 Riktigt sjuk bok.

Nej nu ska jag försöka skicka iväg några jobbansökningar.


kram kram


Busunge!






God Morgon..
Har en riktig busunge här i sängen, tror han är en varg..
 Ska ta mig upp nú så tänkte jag att vi skulle gå en promenad..
Blir ett kort inlägg nu..

Ha en toppen dag.



God Kväll mina vänner

Nu satt jag mig i soffan för första gången idag typ.. Tog ett bad för en stund sen men före det har det varit full fart hela långa dagen, först dammsög jag lite efter att moster hämtat J. Sen gick jag dit och fikade och tjattrade lite.. När vi kom hem vart jag så himla rastlös så då satte jag igång med att möblera i sovrummet och dammade allt :) Riktigt skönt, sen vart det lite tvättat och sen var det dags för mat. T. kom hem typ 5 med blommor till mig :D Åt lite och sen åkte vi till hemmakväll och hittade 3 filmer på outlet och sen handlade vi hem lite från ica. Nu ska jag göra ordning lite te och macka..


Dagens outfit




Skinnjackan fick åka på idag men solen försvann så liite kallt vart det.


peace


Psyko bild

Nu drar jag ut i solskenet.. Ska till moster och hämta min lilla skit unge :P Hon kom och hämtade han för 1 timme sen ungefär och gick till affären, så nu ska jag gå dit.. Lägger in lite musik på mp3n och vandrar mig ut :)


Bjuder på en psyko bild..





Peace


REGGAE

Åh vad jag älskar denna man.. Så sjukt sköna låtar..








Helt sjukt bra låtar..

Reggae musik är något jag ALDRIG kommer ta mig från!



Punk/Rock

Sitter och går igenom lite musik på datorn :)) Så mycket musik som man inte lyssnat på, på JÄTTE länge..









Kanon bra låtar.

Även en färsking från Billy Talent







Nu blir de musik för hela slanten.. Tack för mig


Äntligen helg :)

Sådär då var det helg och det är verkligen super skönt.. Behövligt faktiskt även fast jag nu är arbetslös så är det så skönt ändå, lugn och ro..
Pappa ringde idag och hade ett jobb till mig :)
Ska måla deras uthus nu i sommar, tänkte börja lite nästa vecka..
Toppen Toppen behövs lite extra peningar..

Mamma och dom var hit och fikade lite idag och tjattrade, mycket trevligt
sen cyklade vi till Ö&B och handlade lite gotta. Har kollat på Talang nu och nu vart det Modern Family en ny serie som börjat på 4an istället för Solsidan..


Nu blir det till att gosa lite med kärleken och sen sova, ska upp tidigt imorgon då jag ska skjutsa T. till jobbet eftersom jag vill ha bilen :P Skönt att han börjar 9 istället för 7 iallafall..


Ha en toppen kväll kära vänner.
kram kram


Högbo

Lämnade lilleman på dagis idag 8.30 och sen hem och åt lite frukost
och klädde mig för en promenad runt sjön i högbo :))
Jag åkte till Evelina och så åkte vi i hennes bil dit, Ingen sol idag men var ändå skönt ute och toppen skönt med en lång promenad..
Efter promenaden åkte jag ner på stan och fick lite saker gjorda, sen handlade jag lite och åkte hem..


Dagen har annars inte bjudit på så mycket, bara varit hemma och myst och lagat mat...

Kokt potatis, kyckling och sås som bestod av vispgrädde, kalvfond, salt och peppar, SÅÅ himla gott..
Sallad med dressig som bestod av olja och lime..

MUMSIGT!!


Nu ska jag kika klart på sveriges värsta bilförare och sen lyxfällan :))


kram kram


Shopping

Har blivit lite shopping den senaste tiden också :) Bland annat detta:




Dom efterlängtade skorna :) Junkyard.se 899:-





Kanon sköna jeans från Nelly.se endast 299:-



Underbart fin och skön klänning med snygg rygg från Nelly.se 249:-




Skjortan från Tradera ynka 1:- :D


Lite fynd jag gjort denna månad...



Blommor

Ja men titta vad vi har ute på baksidan i landet nu :)




NU är äntligen nästan all snö borta :) så skönt




Har precis kommit in efter att ha sopat på framsidan och baksidan, har också krattat gräsmattan lite.


Toppen skönt men vår nu..



Tisdag

Lämnade J. på dagis imorse och tog en sväng till Evelina på en kaffe sen vidare till farmor och bakade :) riktigt skoj och bra att ha massa fikabröd hemma :D Sen la jag mig på hennes altan i solen och glassade över 1 timme, helt sjukt skönt, var kanon varmt där.. Vid 1 ropade hon in mig och då var det lunch SÅÅÅ skönt att bli lite ompysslad och bara kunna sätta sig vid ett dukat bord.. Toppen toppen så dit åker jag snart igen hihi.. Vid 2 åkte jag hem och hämtade ut mina efterlängtade skor, tänkte bjuda på en bild med datorn krånglar..


Ska nu ini ett bad innan tv maraton börjar :)

kram kram


Jordgubbar

Helt sjukt att jordgubbarna kostar 884kr/kg det är ju nästan 1000:- för knappt några stycken..

Svenska jordgubbar är här

Relaterat

Årets första svenska jordgubbar har både skördats och sålts under måndagen.
Odlaren Lars Jacobsen i Hjälmshult utanför Helsingborg plockade 56 stycken 250-gramsaskar av jordgubbssorten Elsanta och primörerna köptes av Everfresh i Stockholm för vidare leverans till Sabis Fältöversten på Östermalm. Priset? – ”bara” 884 kronor kilot.
Jordgubbspremiären blev en vecka senare i år än den 2009. Än så länge handlar det om växthusodlade jordgubbar med optimerade odlingsbetingelser. Svenska jordgubbar från friland dröjer ett tag.
– Erfarenhetsmässigt brukar första skörden bli i slutet av maj eller början av juni, säger Christer Nilsson på Svenska Odlarlaget i Helsingborg.


Jag bara älskar......



Jag bara älskar solen.. Finns inge bättre än detta underbara väder.
Tog en cykeltur till Evelina idag och tog en kaffe och gick sen med henne ner på stan och växlade lite pengar och tog en glass i solen :) glömde ju såklart kameran men det blir MÅNGA fler gånger :)
Åkte sen hem och åt och tg en cykeltur till svärmor och fikade lite, Nu har jag nästan nyss kommit hem från en "spring tur" med Evelina :D
 haha fy fan vilken dålig kondition jag har.. HELT SJUKT..

Ska hoppa in och duscha nu så man blir människa igen..




Cykeltur

Tog en underbar cykeltur till affären med J. och handlade lite till maten,
så himla skönt att ha en fungerande cykel igen.. S
ka ta och börja med maten nu, idag blir det hamburgare med bröd och pommes på menyn :)


kram kram


Underbart väder ♥

Sitter i solen på altan nu och glassar :) Underbart skönt ute.. smörjt in ansiktet med lite kokos olja så hoppas man får lite mer färg :) Precis putsat fönstren och gjort rent här ute, för nu hoppas jag på att våren är här.. Orkar inte mer snö nu, knappt nå snö kvar här på baksidan, kanon skönt.

Var till farmor och fikade lite tidigare också och sen har vi fixat min cykel så nu kan jag cykla :) toppen toppen..

Nej nu blir det en stund i solen innan den går runt på framsidan..

kram kram


Dagen..

Idag blev det en slapp fm. :) låg och mös i soffan fram till 12 ungefär. Klädde på oss och gick ut på baksidan och grejade lite sen vid 1 kom mamma och dom på en liten fika medans dom väntade på kusin min som hade dans. När dom hade åkt började jag röja i köket, rensa i skåpen och grejade, bjuder på kort när kameran är laddad. Var ner med lite i källaren och sen tog jag fram möbler till altan, vart ett i trä som jag har med 2 stolar nu när man ändå inte sitter så mycket där ute, ska köpa oss ett nytt som jag hittat på Jula




Detta har jag spanat in på Jula :) jätte fint och skulle passa kanon bra på baksidan tror jag..

Har också tittat på den här :)



Gud så skönt och ligga i den en skön sommardag och läsa en bra bok eller ta en tupplur :)
Blir att införskaffa sig den sen..


Kom hem för 10 minuter sen, tog en skön kvällspromenad hela familjen till affären och hem..


Nu blir det lite chips..

kram kram


Kanon väder.

Har varit kanon väder ute idag fast det inte varit någon sol framme, riktigt skönt ute.
Var iväg till Kungsgården på studiebesök först på fm. sen tog vi en sväng till Evelina och Vilhelm och fikade :)
Sen när vi skulle hem gick dom med oss till Coop och handlade lite sen
gick vi hem och Evelina och Vilhelm gick hem.


Nu har jag och Evelina varit och solat, riktigt skönt, dags att slänga den lilla i
säng och sen blir det en dusch och sen slänga sig i soffan..


God Natt




GOD NATT!!


Kväller

Precis kommit ut från duschen, så himla skönt med en varm dusch.. Hade beställt ett par puma skor från Nelly men hade missat ett mejl från dom där det stod att dom var slut, blir såååå less men hittade dom på Junkyard så jag beställde dom därifrån istället, vart 100kr dyrare men skit samma, värt det då jag letat och letat efter dom så länge.. Hoppas dom kommer innan helgen :D

Sålt en hel del på tradera igen också :) skickat iväg lite idag och kommer väl få skicka iväg en del imorgon också.
Just nu ligger det 2 Cupcake burkar ute om det är intressant för någon.. Dessa är det som ligger ute

     

Super söta..

Sorry för röran på bloggen men efter den 17:e ska söta   http://desslikes.com/
hjälpa mig med min bloggdesign :) Jag ska bara försöka få ihop lite bilder och färger jag vill ha tills dess..


Var ut till pappa idag och kikade på vinden efter kläder till J. och fick hem 2 papperskassar med kläder, toppen toppen, så nu hänger det tvätt i hela lägenheten, för jag fick ju tvätta allt efter att det legat där uppe i flera år..


Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på något, ska iväg på studiebesök på ett behandlingshem imorgon, ska bli RIKTIGT roligt.. :D


GOD NATT
kram kram


Underbara Sol :D

Tog en promenad till Evelina, Kim och Vilhelm innan lunch och fikade lite. T. kom dit också och dom grejade lite med bilen sen vid 2 åkte vi hem och bytte lite kläder på Jonathan då han hade jätte roligt i vattenpölarna ute :P
Sen vidare till biltema, Jula och Citygross :D Vart lite handlat iallafall.. Pappa och Simon kom förbi när vi hade ätit och efter de tog jag en promenad till Evelina igen och lämnade lite saker och drack lite kaffe och nu är jag hemma igen.. Eller jag kom ju hem för över 1 timme sen.. Desperate Housewives är det också men det såg jag på kanal5play förra veckan så jag väntar in Cougar Town nu..

Ja och vädret idag då, kan det bli bättre, så underbart med sol sol och åter sol.. Toppen skönt ute. Hoppas på lika imorgon!!


Blir till att fixa om bloggen nu i veckan också, har ju lite nya kort och så :D


Ha det toppen
kram kram


God Natt



Med detta säger jag GodNatt faktiskt.

Haha ser lite psyko ut  men det bjuder jag på :D

kram kram


Korten som mickis knäppte

Ja äntligen har jag tagit mig i kragen och lagt över dom korten på mitt minneskort, vart en heldel bilder, både som vi tog bort och sparade. Jätte nöjd med många kort faktiskt och det händer ju inte så ofta.. haha.. Tänkte bjuda på några kort som jag är väldigt nöjd med..












Några av bilderna =) finns fler på Facebook.
Hoppas på fint väder i veckan så vi kan ge oss ut och knäppa lite mer.

Nu ska jag umgås med sonen innan han ska sova, trodde ju han skulle på dagis i veckan men det är tydligen stängt.. Kommer bli galen!!



Vart tog solen vägen?

Tänk att solen inte får vara framme mer än en dag! Det är helt otroligt, jag blir så less..
För övrigt gör vi inte så mycket just nu,
ska ta och göra oss klar och sen åka till T. bror som fyller 15 år idag och fika lite tänkte vi.

Hade toppen

kram kram


Solrosor.

Köpte jätte fina solrosor billigt på ica maxi häromdagen =)







Jonathan hade pysslat denna söta på dagis förra veckan =) Pyntar just nu mitt köksbord






kram kram



Vår städning hela dagen!

Nu sitter jag för första gången idag tror ja :P Grejade och så i källaren först och fick fram allt detta till loppis :P





Shit så mycket grejor, måste nästan ha en egen lopps :D


Sen när jag var klar i källaren var jag taggad som fan så jag tog mig ut till ute förrådet och fixade till lite där inne sen tog jag tag i baksidan och skottade bort lite snö och sopade och så :D








Har rensat lite och satt ut på tradera också och sen bytte jag sängkläder nu det ska bli riktigt skönt att lägga sig sen :D






Nu ska jag ta och vänta in T. och sen blir det ett skönt varmt bad :D


Ha det grejt..

kram kram





Söndag

Då var det söndag igen, skönt att det är helgdag imorgon också :) Tänkte ta mig ner i källaren och rensa lite där tills jag ska hyra ett bord i Örta någon helg här framöver.. Blir nog en hel del skit.. haha.. Finns inte mycke annat där nere än just.. Skit.. 

Beställt ett par skor på Nelly också, hoppas dom kommer på Tisdag och att jag kan ha dom :D Tog storlek 37 för de fanns inge mindre så jag hoppas hoppas.. 

Nu när jag legat några dagar är jag så grymt rastlös och måste göra något så jag ska klä på mig och dra ner i källaren..

kram kram
 


Glad Påsk =)

Kom precis hem från mamma, varit där och ätit lite god mat och bara umgåtts. Riktigt trevligt.. åkte dit runt 3 - 4 idag och innan det grejade vi och höll på på baksidan, det har stått en madrasslåda där som varit trasig men inte orkat gjort något åt den men nu så tömde vi den och T. ska ta ut den till garaget och ha skit i istället =) SKönt att bli av med den iallafall..

Knäppte lite kort idag men visar dom imorgon för nu ska jag kika på Rena Rama Rolf :D

Ha en toppen kväll..

kramar


Converse Skor =)





Ja titta jag hittade en tävling där man kan vinna kanske världens snyggaste sko =D Nu finns det ju i massor av färger och så men ändå jag bara ÄLSKAR converse..


Kika in här hos henne och var med du också :P

http://lindablom.se/

1 April =)

Nej nu får denna paus vara slut =)

1 april, ja en riktigt lurig dag :P hoppas bara jag slipper bli lurad men älskar att lura andra :) hihi..

Jag har legat sjuk men nästan 40 graders feber och jätte förkyld sen i söndags men är nu på bättringsvägar =D så himla skönt men däremot så ligger T. nu och är dålig.. Hoppas han slipper feber som jag haft flera dagar nu är jag bara hostig och snorig men det släpper nog snart.. Lilleman är också lite förkyld men han har klarat sig från feber och det är toppen skönt.. Peppar peppar ta i trä!

Det har inte hänt så mycket sen sist, varit på lite kalas och så det gamla vanliga :) Ska på kalas idag också då min kusin fyller år idag.. Han är ett riktigt skämt. HAHAHA.. skämtochsido.. Nu ska jag se till att vi får i oss lite mat innan vi drar oss iväg, typ första gången jag går ut på 4 dagar.. ska bli skönt att träffa lite folk, blir TOKIG att ligga hemma.


Ha en toppen dag