veckan

Gud så jag hållt på denna vecka, har knappt haft tid att sätta mig vid datorn men är ju skönt ibland det också:) vi har hunnit med en heldel faktiskt.. Vart inhandlat utemöbler i Måndags och sen har vi fixat med de, köpt lite mer till baksidan och målat staket m.m. Börjar bli klart, lite staket kvar men det blir ju aldrig väder för att måla ju :/ kallt och mulet ute och då är det inte alls nå roligt. Varit hos pappa också och skrapar på huset, går segt men framåt iallafall..

Var på info där jag ska sommarjobba idag så fick jag Schema :D riktigt nöjd faktiskt, kommer ramla in lite pengar iallafall och det är skönt! Kommer börja stenhårt vecka 25 och då kommer jag jobba mån,tis,ons,fre,lör och sön! Alltså jobbar jag hela midsommar helgen men då är de ju kanon bra betalt :D jobbar dubbelt skift på söndagen också.. Skönt att börja hårt för sen blir det lugnare. Helt dugligt!

Nu väntar jag på att få hoppa i ett bad sen blir det kika på någon serie vi har på datorn är det tänkt och gotta lite.






Det där trevliga håller jag på med..




Min kära far :)


Söndag

Igår spenderade vi hela dagen ute i det underbara vädret, till och med även när det regnade var vi ute och grejade på altan, sen kom bror och vi drack lite och satt och pratade :) rökte vattenpipa och sen vid 23.30 gick vi in då hade vi suttit ute hela tiden..  Idag började vi dagen med att städa lite och sen vart det Kalas för lilla Vilhelm som fyller 1 år :D Stora killen. Åkte sen och fikade lite hos svärmor och sen hem och gjorde ordning mat och mamma kom förbi en stund..

Nu har vi spelat lite spel med J. och strax ska han i säng så då blir det slänga sig på soffan och sen tidig kväll!
Imorgon blir de jobb och sen möte, sen lugnt till T. slutar och då blir det ÄNTLIGEN köp av utemöbler, hoppas bara på skapligt väder imorgon!!


Ha det nu toppen!



Bror kom hit och nu Sitter vi ute och röke...

dsc04536 (MMS)

Bror kom hit och nu Sitter vi ute och röker lite vattenpipa och dricker lite öl.:) trevligt trevligt


Sommar :D

Ja nu är det tusan i mig sommar :) så himla underbart väder det varit på förmiddagen så jag och J. tog en promenad till Evelina och Ville för en promenad ner på stan! Köpte en present till J. eftersom han fyller om 2 veckor så det blev ett par shorts och en tshirt, jätte fint.. Sen satt vi oss på Lasses och fikade och vart sittandes där en stund.. När vi skulle gå hem såg det lite mulet ut så då gick vi direkt hem och nu regnar det, fast sol också. Köpte 2 Pelagoner som jag satt i mina krukor här ute, vart fint.. Rensat lite ogräs och ska göra ren grillen för idag blir det grillning :D Tänkte smörja in mig i lite olja och lägga mig i solen en stund för nu tror jag regn molnen stuckit iväg :D


Ha en toppen dag!

 


Stan och Fika

Kom precis hem från Evelina, var med henne ner på stan och hämtade hennes cykel.. Så fin.. Sen satt vi ute och fikade medans Vilhelm sov lite kallt blev det men ändå så skönt. Nu satt jag mig vid datorn men ska springa över till grannen sen ska jag rensa lite i garderoben tänkte jag, fixa ordning där inne, har så dåligt med plats så jag måste försöka organisera lite! Hämtar lilleman 13.30 också sen är det väl fullfart här hemma eller så somnar han kanske framför en film, dom har ju varit på utflykt idag så han är nog kanske trött..

Nej nu drar jag igen..

byebye


God Morgon!

Har varit och lämnat lilleman och sen plockade jag undan tvätten, bäddade och diskade undan de som var :D Så himla skönt att ha det gjort, sopade av på framsidan också och plockade upp allt skit där. Nu skrev Evelina så jag tar cykeln dit och sen vidare ner på stan med henne för hon ska köpa cykel :) skönt då kan vi dra ut och cykla med pojkarna ;D



Lilleman hos pappa i lördags :)





Jag på tågmuseet..


Nu drar jag mig iväg..


kram


Hej Hopp!

Tänkte bjuda på lite bilder men det går så segt så det får vänta tyvärr.. såg att jag skrev fel i förra inlägget också :P haha inte lätt med mobilen..  Nå vad har jag gjort då? Helgen bestod av sol och toppen väder i Lördags så vi var hos pappa hela dagen och sen när vi kom hem så grejade vi på baksidan sen gick vi över till grannen och drack någon öl =) Vart lugnt var inne igen vid 11 och då vart det film och mys. Söndagen vart det lite städ och sen åkte vi ut till mamma och var där hela dagen och mös och åt god mat.

Igår så var det ju TOPPEN väder så då jobbade jag först på fm och sen hade jag möte och lite annat att ta tag i sen när allt var klart så satt jag mig i solen och stekte innan jag hämtade J. på dagis, vid 4 åkte vi till Kungs och hämtade T. på jobbet och hem till mamma och hämtade sten. Var sen på en tripp till Åshammar :P

Och idag så har dagen bestått av slö på förmiddagen när det var dåligt väder och sen när solen kikade fram så var det bara att ge sig ut :D har grejat och hållt på, på baksidan så jag är helt slut nu men det är långt ifrån klart där ute så blir väl till att fortsätta imorgon, bjuder på kort när allt är klart.. Nu blir det tvättstuga kl 20 och sen från 21 är det tv som gäller hela kvällen!!


Ha det nu toppen allihopa!!


Nu steker man:) måste massa på medans sole...

dsc04528 (MMS)

Nu steker man:) måste massa på medans solen är framme;)


Örongodis







3 kanon låtar som spelas i mina högtalare just nu!


Skäms

Fy skäms på mig så dåligt jag uppdaterat.. Måste skärpa till mig nu.. Har iallafall inte hänt så mycket den här veckan, jobbat lite och varit hemma med en sjuk liten pojk som hostat och hostat och haft närmare 40 graders feber :/ lill pojken min..

Jo den här veckan känns de som jag spenderat i Forsbacka hos farmor och pappa.. Tisdag åt jag lunch hos farmor, Onsdag jobbade jag och stannade där någon timme innan jag åkte hem, Torsdag åkte vi först ut till mamma och fikade sen tjatade Jonathan så mycke så det vart åka ut till pappa också och då fick vi mat :D Ja och idag åkte vi ut och åt hos farmor igen :) Ett fasligt rännande på oss haha.. Jonathan är iallafall lite piggare men hostar massor, hoppas på att han piggnar till under helgen så jag kan jobba på Måndag!

Vi tog oss i kragen och bakade kladd muffins på em och dom vart jätte goda :) Maria och en kompis till henne kom och fikade och tjattrade lite medans Jonathan sov..


Såhär ser man ut när man bakat :P





Duktig som diskar efter bakningen :D




Och resultatet blev:



Riktigt mumsigt..


Nu blir det en film och sen sängen, ska upp i skaplig tid och åka ut till pappa och fixa lite på huset :)


GOD NATT!!


Dåligt..

Nej usch så dålig uppdatering det varit på sista tiden.. Inte gjort någon åt designen heller, skäms på mig.. Ska ta tag i det i veckan faktiskt men jobbar en hel del i veckan också så ska försöka klämma in det någonstans.. Annars har det inte hänt så himla mycket, Suttit på Loppis idag men det var så dött.. fick inte ihop många hundra :/ men fick för hyran av bordet iallafall :D Nu blir det bara slappa ett tag innan maten och sen blir det sola, tror jag tar mig en lång promenad ner på stan och sen hem igen har suttit hela dagen så det behövs..

Här hemma är de ju som vanligt!!!


Loppis

Japp imorgon är det Loppis igen som gäller.. Det blir i Storvik (parkhallen) mellan 10 - 15 så kom dit och fynda.. Har en hel del saker och även nya från förra gången.. Bilen är full :P


Lever

Jag lever men mår skit så orkar inte skriva här nu.. Återkommer när jag mår bättre







Mikael om du ändo vore här så jag hade någon att prata med..
Saknar dig så..







Försöker vara stark men jag orkar inte mer.
Allt var så bra och jag mådde för engångs skulle riktigt bra.


Solen?

Vart tog solen vägen? Blir nu lite ledsen i ögat :( Håller på i tvättstugan och tvättar lite och ska snart iväg och hämta J. Bjuder på en dagens i brist på annat..




Linne och tröja från H&M
Leggins från Gina T.


Ut i solen..

NU drar jag ut i solen och drar iväg och hämtar J. :D Ha en toppen dag..





Jobb

Varit och jobbat och kom precis innanför dörren, ska hoppa in i duschen och sen ta mig ut i det fina vädret.. Ska hämta lilleman också :D Ska få jobba imorgon också, så himla skönt att få in lite peningar.. Hoppas på att skattepengarna kommer tidigt i år så man kan göra någon roligt för dom :)

Nej nu blir det dusch sen iväg..


kram på er!


Blocket

Sitter och kikar soffa på blocket, måste ha en ny soffa och vi hittade en billig och fin men så har hon angett fel nr eller det saknas en siffra så man blir ju lite less.. :( Mejlet svarar hon inte på heller men hoppas hon svarar snart.. Annars händer det inte så mycket faktiskt, sitter och kikar runt på datorn lite och pratar med någon Tok på msn.. haha..



Jag och kusin =D




Haha jag i pappas motocykelställ :P


Söndag

Drog iväg och kikade lite loppisar på fm med svärmor men hittade inget speciellt, 2 ljudsagor till J. och en väska till mig. Kom och och drog på mig skit kläderna oh gick ut på baksidan och grejade lite, T. har tagit upp alla plattor och lagt om dom idag så det blev lite bättre.. Har precis svullat en kebab tallrik och ska nu snart dra mig ner på stan och sola lite.. Tänkte försöka få med mig grannen men vi får se om hon vill.


Ha en toppen kväll


1 Maj

Första Maj har bestått av skit väder, tråkigt att börja Maj med regn men hoppas på bättre väder iallafall :) Har varit hos mamma hela dagen Jag och Jonathan och hjälp dom att fixa på altan, Jonathan har det varit full rulle på hela dagen så vid kvart i 8 kom han och satt sig i mitt knä i soffan och somnade på 10 min gubben lilla.. Nu är jag hemma och hittade Göta Kanal 2 på Tv4+ så ska kika lite på den nu..


kram