Grattis..

Hade sovmorgon idag men är ändå jätte trött och seg idag, usch.. slappade bara på förmiddagen sen åkte vi till farmor till klockan 2 för då var det mat där, hon fyller ju 65 idag.. Åt gott och tjattrade en massa, trevligt.. Åkte hem vid 4 då satt vi oss och kollade klart på filmen vi kollade på på fm.. Nu bygger vi lite tågbana med Jonathan.. =) Han ska snart gå och sova, då blir det lägga sig i soffan och kolla på en film som vanligt..

Fick ett kedjebrev idag som jag inte fattar mig på, ganska hemskt ändå att man skriver så, handlade om en mördare som vart avrättad och nu är han en ande som besöker dig om du inte skickar vidare inom 10 min. Han sitter på din sängkant efter 7 dagar och sen mördar han dig utan att någon hör ee så eller vet.. Helt sjukt egentligen.. Kan inte folk skicka roliga och bra kedjebrev om man nu ska skicka en massa.. Inte intresserad i kedjebrev heller men ändå..

Blev inte nå bilder idag, kanske lägger in några senare som Sussi skickade igår, inte nya men lite roligt ändå :D haha..


Puss och kram!


Kommentera här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback