rubrik?

Har börjar sommarjobba och jobbat strax öven en vecka nu , går riktigt bra och är riktigt roligt :) Trivs jätte bra där så jag hoppas på något där i höst också.. Har inte hänt så mycket annat faktiskt, förra veckan bestod av bara jobb, jobbade hela midsommarhelgen också.

Igår när jag slutade åkte vi till stranden och tog första doppet faktiskt men shit vad kallt det var! Får spara badandet tills vi åker till Turkiet :P







Turkiet

3/9 - 11/9 Turkiet
BOKAT


skäms

skäms så över min uppdatering :/ men jag har haft saker att göra hela dagarna så har inte haft tid och ork.. Men det ska bli skärpning, ska fixa till bloggen nu ordentligt men behöver lite hjälp så ska fråga grannen mittemot för jag vet att hon är duktig så får se om hon har tid och lust :D

Annars händer det inte så mycket, njuter av mina få lediga dagar som är kvar för sart börjar jag jobba och då blir det ju i 8 veckor, dock lite ledigt några dagar men massor av jobb :D ska bli riktigt roligt och skönt..

Letar utlandsresa också för vi planerar att åka iväg i September hela familjen men vet inte riktigt vart än men det visar sig, tänkte ta en sista minuten iallafall så blir det lite billigare :P

Baksidan är äntligen klar nu :) lite småfix kvar bara men i helhet är det klart så himla skönt, bilder kommer


Nu ska jag njuta av solen en timme innan den lilla ska hämtas




Älsklingen med sin nya cykel :)



Grattis :)

Jag är lite sent ute men idag fyller lillkillen hela 3 år :) riktigt stor kille nu, tiden går så fort..








Nu blir det sängen för min del, Blir väl en lång dag imorgon, ska rensa förrådet ute och sen blir det väl en hel del cyklande för lillkillen som fick en cykel idag :)


God Natt!
Kram


Coolstuff :)

Var med ni också :) Lite rolig grej!! http://coolstuff.se är en grymt rolig sida med roliga saker, jag föredrar http://www.coolstuff.se/tag/Klockor :)





"Nu har vi färdigställt vårt taggsystem som består av ca 120 st smala kategorier. Taggarna finns på lite olika ställen på CoolStuff, bla kan du när du befinner dig på en produktsida se vilka taggar produkten tillhör och därmed enkelt klicka dig vidare för att se fler liknande produkter.

Nu vill vi pusha för våra taggar och erbjuder dig som har en blogg eller hemsida att länka till en valfri tagg och få ett prylpaket, en länk tillbaka samt ha chans att vinna ett fint pris! Detta ligger i potten:

  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid – inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

  • Skicka ett mejl till [email protected] med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss!"

  • Härliga väder

    Ja verkligen, nu man ju absolut inte klaga! Ja och 1 juni är det idag också, shit vad tiden går fort nu, på fredag blir vår lilla kille 3 år oj oj.. Present är klar till han iallafall så det är skönt :) Sitter nu och steker lite i solen innan vi ska cykla ner till tandläkaren, J. ska på sitt första tandläkar besök idag så jag hoppas det går bra

    Efter det kanske det blir att cykla till farmorn och få lite fika och steka lite på hennes baksida för solen försvinner snart här tills runt 1-2, är även dags att baka lite tills på söndag då det är kalas! Får se hur mycke man hinner och orkar vill ju inte vara inne i detta fina väder..

    Nej nu ska jag byta lite kläder och göra oss klar för en cykeltur i solen :D


    bye