Jävla dator

GOD KVÄLL!

Ja nu sitter jag här och försöker få fart på den här skit datorn.. Den vägrar starta ordentligt, verkar var nå jävla virus på den men när jag trycker på felsäkert läge så kommer jag in i windows och då får jag passa på att skriva lite nu =P Min kära lillebror skjutsade mig till Forsbacka för ingen annan kunde för jag skulle hämta pappas bil som vi skulle låna.. Lämnade även in lönerapporten på Sandvik.. Så himla skönt att kunna ta sig dit man vill och nu ska jag jobba i Storvik Onsdag och Torsdag med mamma.. Dom var en personal kort så jag får hoppa in.. Konstigt att jobba med mamma bara men det ska nog gå jätte bra =)


Sitter och kollar på Desperate Housewives nu och ska strax in i sängen och kolla på något.. Väntar fortfarande på Thomas, får se när han kommer hem..



GOD NATT och Sov Gott nu allihopa..


KRAMAR
LilQute

Altan (ute i solen)

Ja nu har vi varit ute på altan en stund och grejat.. Ställde krukorna på plats så ska jag köpa blommor i morgon men nu ringde mamma och trodde att jag skulle få jobba imorgon så vi får se hur det blir, om Maggan ringer.. Sopat lite och flyttat om lite där ute också.. ska ju köpa ett större bord men vet inte riktigt när och vad jag vill ha..


Lite bilder från min baksida =)


     

       

     




Nu är det snart dags för mat men först ska jag dammsuga av lite här inne, Jonathan gick ju in efter att han suttit i sandlådan.. Haha


Kram

Thai mat och krukor

Vart inte nå stan för mig, tar det imorgon istället för vi ska låna en av pappas bilar så då kan jag åka ner, och göra mina ärenden =D Jag och Erica gick till Jysk och kikade lite.. Hittade 2 st vita krukor som jag ska köpa blommor till imorgon men vet inte riktigt vart dom ska stå än men det löse jag =) Dom har ju även ställt upp en sån där Thai take away vagn utanför prix så då köpte jag med mig lite mat hem, var JÄTTE mycke mat för 60kr.. Köpte en kyckling med sötsur sås.. Nu ska jag snart gå och hämta den lilla på dagis och sen hem och fixa lite på baksidan..



Kramar



090428

God morgon.
Klev upp 7.50 med den lille.. Mös lite i soffan innan det var dags för dagis.. Han vela verkligen inte gå på dagis idag.. JÄTTE ledsen.. =( Brukar släppa efter ett tag så jag hoppas det. Ska kolla posten nu sen göra mig klar, ska ner på arbetsförmedlingen och uppdatera min handlingsplan och sen till Sandvik och skriva lönepapper, kanske blir till att sola mellan =) Ska fråga Erica om jag får låna hennes cykel, min håller däcket på att spricker. Nu ska jag göra mig klar för en tripp till stan..


Ha en underbar dag.

KRAMAR

Ny vecka..

Japp då var det en ny vecka, ska snart åka och äta lunch med Lotta sen tänkte jag städa hos Jocke men har inte någon som kan ha Jonathan, Emelie fick jobba så nu står jag här utan barnvakt =( i värsta fall får jag vänta tills Thomas kommer hem men då kommer jag inte hinna klart innan Jocke slutar 10.. Får se hur det blir, löser det nog på något sätt.. Tog fram mina solglasögon idag och kollade, hade en heldel lär jag säga men fler blir det innan sommaren är slut..






Dagens ego!
    


Nu ska jag fixa klart här hemma innan Lotta kommer vid 12..


Ha en underbar Måndag.

KRAMAR

Söndagsparty

Så jävla roligt på Söndagsparty idag =) Ett par som jag känner som gifter där sig idag Linda och Johan..
Helt sjukt roligt ju.. Det var så himla fint..




Här står dom med deras söta och goa barn =)


Helgen =)

Ja vi var till Jocke och drack lite öl i fredags, bilder kommer sen =D Igår var jag och Jonathan med mamma och Göran till Kupolen i Borlänge och sen till City Gross i Falun =D Handlade en massa mat och sen solglasögon, sjal och skärp på kupolen.. Kom hem 19.30 ungefär så då gjorde vi ordning lite lövbiff och klyft potatis.. mumsigt.. Sen mös vi bara hela kvällen..


Idag har vi varit till Valbo och kollat på bilar, jag Sandra och Jonathan, Thomas åkte till pappa sin och tog av någon grej från bilen..


                    



Nu kollar vi på Wipeout och snart blir det en film och mys.. Ska ta en dusch också, Imorgon blir det lunch med Lotta och sen städa hos Jocke..


Ha en underbar Söndag kväll..


KRAMAR

Fredag =)

Idag jobbade jag på Sätra skolan i köket och städade.. trevligt =P Hem och grejade sen kom Lotta vid 17 och hämtade Jonathan och nu har vi suttit och väntat på att Micke ska hämta oss men kom ingen Micke så Thomas fick cykla dit nu och hämta bilen så vi lär åka till Valbo.. Sååå less.. men men, blir lite stressat som VANLIGT men så lär det väl vara.. Hoppas på en toppen kväll med grabbarna iallafall och hoppas på att Jessie kikar förbi =D (håller tummarna)

HA EN TOPPEN KVÄLL


KRAMAR

090423

Nu har jag precis lagt Jonathan och satt mig precis vid datorn, inväntar Stockholm Arlanda =) Thomas är ute och håller på med bilen.. Det blir sängen tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon =D Bjuder på lite bilder på coolingen min i sin nya keps..


     


Såhär vart det med alla tavlor också=D Toppen bra, är super nöjd och lite färg vart det i vardagsrummet också..








Nu ska jag se klart på Sjukhuset innan Sthlm Arlanda börjar =D

Ha en toppen kväll
KRAMAR


LilQute

Shopping =)

Varit ner och solat på stan med Erica idag sen till Rusta och kollade hårfärg men icke.. Hittade däremot 4 super snygga tavlor, är så sjukt nöjd med att jag köpte dom. vet bara inte riktigt vart dom ska sitta än.. Lär prova mig fram lite =)





När vi kom hem sprang det runt en Dobermann hona här lös och grannen hade precis fått tag på henne.. Erica ringde polisen så dom skulle hämta henne.. Efter det åkte jag  till valbo en sväng med ´Sonja (svärmor) Micke (svärfar) skulle köpa ett par jeans leggins på Gina men vart lite mer också.. Haha.. Cubus hade ju öppnat där också så var bara tvungen att gå in där också, haha.. Jo just det mamma hade skrivit upp mig på en vikarie lista inom sandvikens kommun inom kök och städ på skolor m.m. och det gjorde hon idag och idag strax innan 12 ringde en kille och vela att jag skulle jobba imorgon på Sätra skolan.. haha så jävla skoj.. =D Ska verkligen visa vad jag kan då, så jag får jobba lite nu under sommaren.. Nu har jag slängt sonen i ett bad och sen blir det en promenad till ÖB tror jag, ska skicka iväg lite paket så måste ha påsar!


Lite bilder från dagens och gårdagens shopping =) Jonathans keps och Välkommen köpte jag igår..


     

     


Nu blir det ÖB och en glass med sonen =)


Kramar




=)


Berätta fyra sanningar om dig själv:

- Jag är mamma!
- Jag är sambo
- Älskar skor
- Har körkort

Berätta 4 saker du gjort idag:

-Vaknat
- Lämnat jonathan på dagis
- Ätit frukost
- bloggat

Berätta 4 saker du har på dig just nu:

- mjukis byxor
- Underkläder
- tröja
- strumpor

Skriv ner 4 saker du hatar:

- Att vara sjuk
- Falskhet
- ha dåligt med pengar
- Korv

Skriv ner 4 saker du älskar:

- Min son Jonathan
- Min kära sambo Thomas
- Familj och vänner
- Godis =D

De söta människorna jag vill ska göra denna lista är;
Alla som vill.. lämna en kommentar så ska jag läsa sen :)

Tidig Morgon

Ja jag bestämde mig för att Jonathan fick gå på dagis idag, så vi gick upp 7.30.. Jag försökte få i han lite frukost men det är inte det lättaste men lite kräm åt han iallafall. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 9.30 för då ska jag och Erica cykla ner på stan och sola, blir ju utgång imorgon så man lär ju se liite brun ut :P haha. Nej men det är mest för att känna sig lite fräschare faktiskt och sen brukar det dämpa mig ryggvärk..


Min högra arm håller på och ger upp, har knappt någon känsel i den och har ont, vet inte vad det kan vara.. Känns inte som det kommer ut nå blod i armen, skumt som fan, hoppas det går över under dagen, men hade såhär igår också, får annars åka till hälsocentralen men det är sista altenativet, dom kan ju inget på Vallhovs hälsocentral..


Jag bjöd på 3 stycken shutter solbrillor på tradera igår och vann alla 3 =)


     


Dom är så sjukt coola =)
Var värsta fyndet också 76kr för alla 3 med frakt..


Nej nu lär jag knapra i mig lite frukost innan vi ska åka ner.


Ha en TOPPEN dag

Bilder =)

Jocke är ju här med sin kamera =) haha.. knäppte lite roliga kort..


        



        


Thomas håller på och leker med någon flaska :P Jag ser riktigt glad ut.. haha.. Har sån huvudvärk och ryggvärk så där har ni förklaringen.. =P

Jonathan håller på och spexar som vanligt..

Rubrik?

Varit ner på stan och kollat lite idag, köpte en keps åt Jonathan och en välkommen skylt till vår ytterdörr :D bjuder på lite kort sen..=D Jocke kom ner ner på stan och sen gick vi till ica maxi och handlade lite.. Sonja och Micke kom och hämtade oss sen och skjutsade hem oss så började jag med köttfärssås och makaroner. Vagnen vart såld iallafall =) äntligen.. Nu är det mycke mycke mer plats i källaren, soporna borta och vagnen borta!


Umgås lite med Jocke nu sen sängen och mysa tror jag, har sån huvudvärk..



Ha en underbar Onsdag kväll..
Kramar


LilQute


090422

Jonathan hemma från dagis både igår och idag, varar lite från ögonen så inte så bra att riskera om det är ögoninflamation, konstigt för han gör det bara på kvällarna och bara lite.. Skönt att ha haft han hemma iallafall =) Sonja och Micke kom och hämtade mina sopor i källaren =) Toppen, nu har jag liite ordning där nere.. fixat lite på framsidan också så nu är det fint.. Har slängt i tvätt i maskinen också så snart är det klart sen behöver jag inte göra så mycket mer =) så skönt när allt är klart så man bara kan sätta sig ner. Det kommer ett par och kollar på vagnen sen och jag hoppas verkligen dom vill ha den.


Igår var jag till köpis med mamma, Göran och Moa, tog med mig Jonathan också. Mamma och dom skulle kolla efter present till Moa så jag, Moa och Jona gick runt och kikade.. Hittade lite smått och gott, kunde ju inte gå och kolla så mycket när Jona är så busig och bråkig.



2 linnen från Gina Tricot
1 nagellim
1 pensel
1 paket halksockor
2 tavlor
1 ram


Nu kommer dom som ska kolla på vagnen så jag återkommer..



Kramar

Blogg utseende (snälla hjälp mig)

Ja jag sitter här och funderar.. Vet inte alls vad jag ska göra med bloggen.. Någon som har något förslag?? Snälla hjälp mig..

Handlat och grejat

Ja jag åkte med svärmor till ica och handlade lite, vart in ev sväng på Willys och handlade ännu mer där =P Det viktigaste är hemma nu iallafall.. Nu försöker jag få den lilla att sova en stund men det är lättare sagt än gjort, men han är så himla trött, vart tyst där inne nu. Dags att göra ordning mat snart också, ska iväg kl 18 så måste hinna äta innan.. Vet inte riktigt vad det bjuds på idag, något lätt känns det som, typ köttbullar och makaroner el något sånt.. =D

Jaha nu börjar han skrika där inne igen, men bara att låta han vara en stund så somnar han snart.. Han blir så grinig på eftermiddagen om han inte får socva nå.. Får lov och traska till Lidl också, glömde köpa något till bilen som Thomas skulle ha! Får bli när Jonathan sovit en stund då..


Ha en fortsatt underbar dag i solen =)
Kramar

Barnbidrag

Ja äntligen ramlar det in lite pengar på kontot =D Det är alltid lika roligt.. Idag ska jag fråga svärmor om vi kan åka ner på Maxi för NU ska jag köpa brödburken jag tittar på.. Det kommer bli så fint.. Finns även fler burkar som man bla kan ha kaffe i.. Lite sovmorgon fick jag idag när Jona vaknade 8.15 tänkte lägga mig på soffan när vi gick upp men hamnade här istället framför den här dumburken..  Kollat mejlen och så, håller ju på och säljer en del så då lär man vara uppdaterad och tillgänglig =D

Håller på och funderar på tatuering nu, för det blir en sån så fort jag har råd nu..
Har 2 jag funderar på men dom ska såklar göras om lite..
Tyvärr får jag ej upp dom nu men kommer såfort det fungerar igen :D


Nu blir det lite frukost..

Ha en underbar dag i solen..
Kramar

Sängen nästa..

Japp nu väntar faktiskt sängen för min del. Börjar göra lite ont i ögonen nu, sov ju knappt i natt och sen varit igång hela dagen.. Blir ett Svensson svensson avsnitt och gos med älskling innan :P 


GOD NATT och SOV GOTT allesammans..

Många kramar
LilQute
 

Stockholm arlanda

Sitter och kollar på avsnitt från Stockholm Arlanda som jag har laddat hem.. Faktiskt ganska bra men det tycker inte Thomas så han kollar på Discovery som vanligt :P Man blir väldigt sugen att resa utomlands nu ialf.. Ska kika lite på resor nu tror ja =P Så sugen att åka hela familjen..

Knäckebrödsdansen




HAHA helt sjuka killar, men otroligt roligt..
Talang 2009

090419

Jobbade idag, började lite senare då jag inte sovit nästan något i natt. När jag kom hem åt vi lite frukost sen mös jag lite med jona i soffan, mamma ringde och skulle komma förbi med lite saker vi haft i deras källare.. Sen tog dom med sig Jonathan till min morbror.. Passade på att rensa i källaren då. skit vad skit man har.. mamma höll på och svimma.. haha.. Men vart inte så mycket bättre då jag inte kan köra bort något till tippen idag.. Massor som ska hem till pappa också som är deras, sen en HEL del som ska säljas.. Känns så dumt att slänga så pass fina saker.. Ska fixa loppis nu snart så får vi se om det blir någon sålt.. =D Vart en pizza till mat idag.. varken jag el Thomas orkade göra något..


Ska nu snart ta fram chipsskålen tror jag =) så himla sugen.. mumsigt alltså. Tycker faktiskt jag kan äta lite idag då jag cyklade i motvind HELA vägen till Sandvik, därinne och HELA vägen hem.. och sen har jag ju grejat i källaren..


Imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer, slappa lite, till Sofie och hämta en kjol för imorgon kväll ska jag till Gävle på någon MaryKay träff Mellan 18.30 - 21.00 Hoppas det är nå intressant, lite tävlingar och så ialf.. Tar jag med någon gäst så får jag en ögonskugga värd 99kr.. =) Det är ju aldrig fel.. Men det är Dress code som gäller för oss konsulter, Kavaj + Kjol och strumpbyxor.. Letat som en galning efter en kjol för den måste vara knälång.. Sofie hade hittat en så jag får ta mig dit imorgon..


Nej nu känner jag för ett bad och sen mys..

Ha en underbar kväll..
Kramar.

Äntligen..

Ja äntligen har jag fått tillbaka min köksbänk :D Nu står akvariet i hallen, så himla skönt och jätte fint vart det =) Bjuder på lite kort i morgon, ska ju skicka in min telefon imorgon så den ligger nerpackad i ett paket.. Får ta kameran =D Nej nu blir det chips och dipp och en film sen sängen.. Jobba imorgon 7.30


GOD NATT


 


090418

Idag har jag jobbar i 3 timmar :) Var ju problem såklart, inge material och sen skulle det finnas cyklar men icke då.. Eller jo cyklar fanns det men inga nycklar.. Sen när jag skulle in på Centrallagret så kom jag inte in där istället.. Inge krångligt alls.. Imorgon blir det cykel för min del dit så jag slipper gå, dåligt att vi som jobbar helg för gå medans dom ordinarie för åka bil, och just att det inte fanns nå nycklar.. Ganska långt att gå.. Efter att jag kom hem åt vi frukost och sen la jag mig på soffan en stund.. Åkte och handlade vid 12.30 och sen började Thomas riva motorn i bilen jag och Jonathan var ute och lekte.. 


Nu har vi precis grillat, vart lite misslyckat men ändå :D Thomas ska fixa akvariet, ska hjälpa han jag också, vi ska ha ut det i hallen nu =D Äntligen får jag tillbaka min köksbänk.. Sen blir det chips och dipp..


Ha en underbar Lördag kväll!

Kramar

Fredag! (telefon j*vel)

Japp idag var det fredag igen.. Idag har det inte hänt så mycket, busat och gosat med den lilla.. var till pappa ochhämtade en skänk också som jag tänkte ha akvariet på men i lär fixa frigolit och så först, ynglen måste växa till sig lite först :P

Ja och min Nya telefon (notera det) köpt i februari har gett upp, eller ja inte hela telefon men 2 knappar iaf så jag kan inte skicka sms eller någon sånt. Jag som typ aldrig ringer någon utan skickar bara sms :P Thomas telefon fuckade ihop sig idag också, hör inget och ingen hör han... skumt.. Ska skicka in min på lagning men det kunde ta upp till 3 veckor..


Imorgon blir det jobba också, städ på Sandvik.. :D Skit skoj tycker jag.. grymt kul och springa omkring på det där stora stället (lilla jag) man känner sig skit liten ju.. haha.. Har 5 ställen att städa imorgon så det går skapligt fort.. Ska städa själv också så då kan jag välja lite själv vilka ställen jag tar först :P Hoppas bara det finns material på ställerna, känns liite dumt att gå in i en matsal och torka borden med papper..


Nej nu blir det en film och en påse cheddar popcorn :D


GOD NATT
Kramar
LilQute

GOD NATT

God Natt och sov gott på er allihopa.. Haft fullt upp med städning m.m. idag så inte hunnit skriva så mycket men har inte hänt nå speciellt heller, städat och plockat bara =) Så nu är det fin fint här hemma igen, kanske det håller sig tills nästa vecka så jag slipper städa i helgen när jag ska städa på Sandvik.. Inge kul att komma hem och börja städa då..


men ha en toppen kväll..
Sängen väntar på mig och en film.. Får bli Along Came Polly ikväll..


Kramar

090416

GOD MORGON


Varit med den lilla på dagis nu och ska börja plocka ordning lite här hemma innan jag bär
 mig ner på stan och fixar lite papper! Både banken och arbetsförmedlingen öppnar 10 så jag städar lite först sen tänkte jag låna svärmors bil och åka ner, vågar inte åka med våran.. Det var en tjej hit och kollade på vagnen igår och men hon var ej intresserad, så nu står den mitt i hallen också.. Jag och töjsmycket jag satt i har jag tagit ur igen, gjorde så jävla ont, helt öm i hela öran och nacken.. Jag ska prova med det andra örat sen om det är bättre vet att jag är känsligare i ett öra men kommer ej ihåg vilket av dom.



Nej nu ska jag plocka lite här innan jag ska ner. Ha det toppen allesammans..



Kramar
LilQute


Victor har somnat!!

UPPSALA. Victor Sundberg, 1,5, är döende i cancer.

Hans föräldrar önskar att han ska få dö hemma, men det går inte.

I Håbo kommun finns ingen hemsjukvård för barn under 17 år.

- Han har lärt sig prata och gå här på sjukhuset - och nu kommer han att dö här också, säger mamma Sofie, 24.

Till i förrgår var Victor fortfarande en pigg och glad liten kille, åtminstone några timmar på eftermiddagarna.

Då kunde han leka och skratta eller ta en tur på sin lilla el-motorcykel. På påskafton fick han till och med åka en sväng i det fina vårvädret utanför sjukhuset på morfars riktiga motorcykel.

Förstås med den lilla hjälmen på huvudet.

- Han älskar motorer, säger Sofie Karlsson, Victors mamma.



Kvider av smärta

Ömt smeker hon sin son på kinden, kramar hans lilla hand och pussar honom i pannan.

Victor halvligger i sin sittvagn, klädd i den lilla vita sjukhusskjortan. När mamma knäpper upp knapparna i skjortan syns den onaturligt svullna buken - där inne växer den elaka tumören i levern och trycker på de andra organen.

Victor kvider av smärta och har svårt att andas. Genom en kateter får han smärtstillande och lugnande medicin.

Genom nappen i munnen får han syrgas - när Victor inte gillade syrgasmasken kom undersköterskan Gustav Westerholm på idén att borra hål i nappen och ge Victor syrgas genom den.

I åtta månader har Sofie Karlsson, 24, och Peter Sundberg, 34, bott med sin son på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Här har Victor vårdats sedan han den 15 augusti förra året kom in med vad man först trodde var vanlig förstoppning.

- Han var hård om magen, hade svårt att sova och var orolig. Vi trodde först att det var för att det var sommar och varmt, men sedan kräktes han och blev väldigt dålig, då åkte vi in akut, säger Sofie.



Cancern kom tillbaka

I Victors buk hittade läkarna en decimeterstor tumör. Till en början trodde läkarna att det handlade om en speciell sorts tumör på njuren, en tumör med god prognos.

Men efter en månads cellgiftsbehandling kom beskedet:

Victor hade drabbats av den svåraste formen, neuroblastom - efter leukemi och hjärntumör den vanligaste cancerformen hos barn.

Sedan dess har Victor genomgått en mycket tuff cancerbehandling.

Hela hösten fick han cellgifter, efter jul opererades han - och sedan genomgick han en stamcellstransplantation.

Ovanpå det drabbades Victor av vinterkräksjuka, vilket tvingade familjen att vara isolerad på sjukhusrummet i nio veckor.

- Men allt gick enligt planen och det såg bra ut, säger Sofie.

Förförra fredagen kom dråpslaget: cancern hade kommit tillbaka.

Och något hopp för Victor finns inte längre. Det är bara smärtan som kan lindras.

Nu handlar det bara om dagar, kanske timmar.

Hemma i det nyrenoverade huset i Bålsta i Håbo kommun, utanför Enköping, står Victors säng bäddad och klar och väntar.



"Känns så orättvist"

Men föräldrarnas - och sjukhuspersonalens - önskan att Victor skulle ha fått tillbringa sin sista tid hemma, i sin egen säng, med sina leksaker och sina tre halvsyskon, Thea, 7, Linnea, 10, och Cazper 12, kommer aldrig att uppfyllas.

I Håbo kommun, liksom i många andra kommuner runt om i Sverige, finns ingen organiserad hemsjukvård för barn under 18 år.

- På onsdag är det möte om Victors hemsjukvård, men då är det redan för sent, säger Sofie.

- Han kommer inte att leva till dess.

Vuxna har rätt till hemsjukvård - men inte barn.

Det fungerar bara i vissa kommuner, i andra inte. Det har Sofie och Peter svårt att förstå.

- Varför har inte barn samma rätt? Det känns så orättvist. Det hade betytt så mycket för oss och för Victor. Att få vara tillsammans hemma, i vardags-miljö, säger Sofie.

- För Victor är det för sent, men vi vill inte att det här ska behöva hända fler barn.



På tisdagsmorgonen orkade Victor inte längre.
Omgiven av sin familj somnade han in i ett särskilt iordninggjort rum
på barncancerkliniken på Akademiska sjukhuset i Uppsala.



    

(ur aftonbladet)


Konstigt hur man kan bli berörd av människor man inte känner!!
Jag hoppas han har det underbart där han är nu med massor av vänner och leksaker..


Med gråten i halsen tänker jag nu på att detta kan lika gärna hända min lilla Jonathan, det är så hemskt att familjen inte heller kunnat få spendera sista dagarna hemma, detta är något kommunerna i Sverige borde ändra på!!



Stöd barncancerforskningen genom insamlingen "Victor, vår stjärna i mörkret". Gå in på barncancerfonden.se/



1707
. Alla pengar går oavkortat till barncancerfonden.


Morning (trött)

GOD MORGON!!


Jonathan vaknade 6.30 imorse =/ Han låg en stund när han fick välling med 7.10 var det bara att kliva upp.. vaknat flera gånger i natt för han har varit vaken till och från.. Gjorde lite frukost till han och sen låg jag på soffan en stund. 8.10 drog vi oss till dagis, gick hur bra som helst att lämna han idag, fick en kram och sen gick jag.. Nu ska jag lägga mig på soffan en stund, så himla trött, sen ska jag trycka igenom töjsmycket lite till men det gör ju så J*vla ont.. Tur att jag inte tappat det i natt så jag fått börja om men det åker ur lite till och från så nu måste jag få i det mer, det kommer ju ta ett tag innan hela är inne men den som vill vara fin får lida pin och det kan jag då fan säga att jag gör.. Haha..

Inte är det nå sol framme heller, hoppas den kommer fram senare..


Ha en toppen dag.


Kramar
LilQute


The Sounds





Tortyr

Erica kom in så hon fick hjälpa mig med töjsmycket men fy fan vad ont det gjorde.. Det är som att tortera sig själv.. Fick igenom en liten bit och ska försöka igen nu, me jag är så himla öm i örat.. Jag måste få i det lite till så det inte åker ur i natt för då får jag ju typ börja om..



Sådär sitter den nu.. MYCKET kvar =/


Har lagt Jonathan och sitter här nu och väntar på Thomas, han har inte kommit hem från jobbet än. Vart så han fick jobba över lite. Idag vart det kyckling och wok med ris.. Så himla gott.. Annars har det ej hänt så mycket, varit en lite små seg dag faktiskt.. Idag är det dubbla avsnitt av Desperate Housewives iallafall så är väl det som gäller.. :D



Ägnar en tanke åt den 15 åriga Sofies nära och kära..
Så hemskt att sånt ska behöva hända, Att ingen bryr sig mer..
Hoppas verkligen idioten åker fast iallafall!!


Nu blir det kolla klart på Sjukhuset..

Kramar
LilQute

090414

Hemma igen efter en lång förmiddag.. Tog men en lång promenad till Sandvik idag och knäppte kort Här kommer resultatet.. Inte så himla bra men får väl duga..





Sen vart det gå ner på stan och sola lite, fick duga med 12 min idag, man är ju inte gjord av pengar.. haha tänkte ta en till sväng i slutet av veckan..


himla dåligt ljus men :P


Sen bar det iväg till Valbo och Ikea för en frukost med svärmor och svärfar :P Sprang omkring på köpis och letade almenackan också, hittade en bra och billig till slut på Gallerix.. 50% var det också..



Duger gott och väl :D


När jag väl kom hem låg detta i min brevlåda

   

Rakhyvel + blad och ett armband från Erica =)


Nej nu ska jag försöka få i den här i örat!!!


Blir väl en och annan tår.. Men den är inte så tjock så det är bra..


Ha en toppen dag

Kramar
LilQute


Ny dag med nya tag!!

Då var man vaken, försöker få i den lilla lite frukost men nej då det vill han ej ha.. Ska börja klä på han och sen gå till dagis.. Blir en promenad till sandvik i det fina vädret :P Vi får höras senare nu lär jag fixa här..


Ha en underbar dag i solen..

Kramar

Kväller (GOD NATT)

Suttit och kollat på Svensson svensson filmen men fick avbryta för nu börjar ju Ballar Av Stål =D Sen blir det sängen och kolla färdigt på svensson svensson..


Jag tog en lång dusch och sen vart det en ansiktsmask och måla naglarna :P Svart och fint.. Nu är man len som en bebis stjärt i ansiktet också.. haha.. Luktar choklad också, har ju smörjt in mig med min choklad body lotion, luktar så himla gott.. Bestämde mig för att det blir en promenad till Sandvik imorgon efter att jag lämnat den lilla på dagis, sen blir det till att gå ner på stan och sola lite, när jag ändå är på språng.. Svärmor hämtar mig sen så då slipper jag gå hem :P


Haha vilken störd idiot på Ballar av stål.. Den där jävla djävulen är helt störd.. Tycker helt klart att Martin Sonerby är bäst :P


Nej nu så lär jag ställa ifrån mig datorn och kika vidare.. Bjuder på lite kort imorgon..


GOD NATT

090413 (Hjälp)

God kväll!

Idag har vi varit hos farmor och ätit :P Där bjöds det på lax och potatis till dom vuxna och potatis och köttbullar till barnen.. Så himla gott, var längesen jag åt lax och det är så himla gott. Efter det blev det efterrätt som bestod av chokladpudding och grädde, mumsigt.. Jonathan var så himla trött när vi kom så han somnade på soffan innan maten men han åt lite innan farmor skjutsade hem oss. Jag gav mig in på att rensa smycken m.m. när vi kom hem och massor hittade jag som inte används så det åkte ut på tradera.. Kan lägga ut bilderna här ifall någon är intresserad också..


Nu är klockan snart 19.30 och vi har precis lagt Jonathan, det är ju dagis imorgon så upp tidigt, jag ska ner på Sandvik efter och knäppa kort jag också så jag kan jobba ihelgen utan att behöva bryta mig in på ställerna :P haha.. Nej det är nog bara ett ställe jag lär ha kort men ändå.. Sen funderade jag på en solning innan jag tar cykeln hem men vi får se vad det är för väder och så.. Regnar det så blir det bara cykla dit och cykla hem..


Fundera på att dra igång någon form av tävling men vet inte riktigt vad än.. Någon som har nå förslag??







Sminket och det är såklart oanvänt..


Fråga om det är något :P


Nej nu blir det till att tvätta av mig sminket och lägga på en skön ansiktsmask och en dusch!!


Ha en underbar Måndag kväll..


Många Kramar
LilQute

God Morgon..

Japp klockan 8 var det bara att kliva upp för då vela den lilla ej sova nå mer.. Thomas åkte för att jobba men nu verkar det inte vara någon där så jag vet inte alls. Han kanske kommer hem igen.. Idag är vi bjuden på mat hos farmor klockan 14 så då bär det iväg dit och äter lite gott med släkten.. Haha nu fick jag sms av Thomas att han är påväg hem igen.. Tänkte fixa ordning lite frukost nu sen blir det slappa på soffan en stund.. Har inte nå ork att göra så mycket idag, bara ner i källaren igen och knäppa lite kort på lite grejor igen :P


Ni får ha en underbar dag så återkommer jag =)

Hoppas solen kikar fram här hos mig senare..


Kramar
LilQute

Natti Natti

GOD NATT och Sov Gott Allesammans.. Nu väntar sängen på mig =)

090412

Hej hopp =)

Varit en lugnt helg här.. Mamma och dom kom igår och åt fläskfile och Hasselbacks potatis med oss :D så himla gott.. Idag drog vi oss iväg till pappa för att fixa lite med bilen och umgås lite med dom :P Topplockspackningen har ju pajjat på bilen så hela kylsystemet är helt geggigt.. usch.. Thomas skulle spola rent det lite och byta till sommardäcken. Åt pizza med dom också när Lotta kom hem på lunch.. Blev där ett par timmar, kom hem vid 4 - 5.. Nu sitter jag på golvet i badrummet för den lilla badar så man får lov och hålla koll.. Varit ner i källaren också och knäppt kort på vagnen och hämtat upp lite sommar skor =)


Bjuder på lite bilder från dagen


        


        

Jonathan tyckte det var jätte roligt att sitta på lill moppen med pappa :P



Haha ja jag hittade ett kort jag knäppte på den lilla igår..




Han slocknade på golvet efter en hel dag ute.. Haha då är man trött..

Långfredag..

Hej alla trogna läsare =)


Har varit dålig på att blogga nu, men haft så fullt upp och varit så himla trött.. Idag jobbade jag min 7:e dag på raken men det var en ganska kort dag, ca 2 timmar, men det känns ändå.. Jag har fyllt på godis på massor av butiker den här veckan, folk är som galen när det gäller godis runt påsk, helt sjukt.. Har fyllt på på ÖB i Sandviken och Gävle, Dollar, Lidl i Sandviken och Gävle och Ica maxi.. Helt sjukt vad godis det har gått åt, man är ju inte direkt så sugen på godis efter den här veckan. Men lite går det allt i :P Igår och idag har jag inte mått så bra men börjar bli lite bättre, grillade med Erica och Janne idag, mums =) Tog en promenad med Erica och Wilma efter det och nu sitter jag här =) Haha igår somnade jag ca 21.00 helt sjukt, de har jag inte gjort på läänge, så då är man trött. Blir tidigt ikväll också antar jag men ska försöka mig på att kolla på något avsnitt av svensson svensson säsong 2..


Imorgon blir det lite måla ägg med den lilla tror jag tror jag han tycker är roligt.. :D Nu ska jag göra han klar och slänga han i sängen.


God Natt och sov gott allesammans
GLAD PÅSK



Kramar
LilQute

090407

God kväll alla läsare!


Idag började vi 7 och började med att åka till Gävle till ÖB och båda Lidl där.. Efter vart det Sandviken och då blev det Dollar först och sen ÖB, vart ju lunch mellan också och idag bestod det av Lilla Menyn på Mc Donalds.. ÖB här i Sandviken hade såklart ej fått in nå leverans och nästan slut på godis.. När jag slutade åkte jag hem och fixadelite på baksidan och framsidan.. Blev mat från Jensas idag =) En kyckling Sallad special.. mumsigt.. Nu har vi nyss klivit ur badet och ska kolla klart på Nims Island, ganska bra faktiskt. Väntar på att Svensson svensson säsong 2 ska bli klar men det tar tid.. Inte nå bättre med förkylningen heller.. vaknar varje natt och har så sjukt ont i halsen, så torr..Inatt blir det en flaska vatten och pottan vid sängen.. HAHA... Nej nu väntar min kära på att få kolla klart på filmen så måste väl slita mig härifrån.. ;)


Ha en underbar Tisdag kväll!!
 
Kramar
LilQute

Sjuk och jävlig..

Japp det är så sant, Jätte förkyld och trött som fan.. Jobbat idag också Janne hämtade mig 7.25 sen bar det iväg till ÖB och fyllde på godis.. Ganska najs.. Var iväg till Dollar och sen Lidl.. Slutade vid 13.40 och då åkte jag hem och bytte om och sen en promenad till svärmor och hämtade Jona.. Pulade lite på baksidan när vi kom hem, fixade i landet, tog bort gammalt m.m. sopade altan och ställde fram utemöblerna. Nu är det prio på en solstol.. Har hunnit laga mat och äta också och mamma och dom kom förbi en sväng efter att hon hade lämnat blod. Nu har vi precis lagt Jonathan och ska lägga oss i ett bad.. Först en värktablett känner jag.. Huvudet håller på och sprängas.


Har inte så mycket ork till att skriva idag faktiskt..


Ha en underbar  måndag kväll..
Kramar

090405

Hallå alla läsare :P

Idag bar det iväg och städade vid 7, yrade omkring på Sandvik haha.. Vart klar 13.00, skönt.. Hade så himla ont i fötterna efter att ha gått typ hur långt som helst i stålhetta skor.. fy tusan så idag har jag beställt fot massage av min kära här hemma =)  När jag väl kom hem efter att ha svurit på min jävla cykel ett antal gånger åt vi lite och sen la jag mig i ett bad en stund sen soffan och slumrade till :P Så himla slut efter dagen.. Imorgon ska jag ju fylla på godis i affärer, ska bli spännande och kul :D Nu väntar jag besök så hon kommer när som helst så jag återkommer senare..


Ha en underbar dag
Kramar

090404

Jobbade imorse.. Gick jätte bra.. Började 7.30 och var klar 11.00 Var på 8 ställen på Sandvik.. Har nyss kommit hem från pappa, varit där i ett par timmar och fikat och hjälpt till lite på tomten..


           


           

Jonathan hade jätte roligt i pappas Jeep och på skotern.. Men Jeepen vela han inte åka i el.. När pappa startade den vart han jätte rädd..


Helt underbart väder ute idag..

God kväll..

Har precis tagit en promenad till prix med Erica, Wilma och Jonathan.. Nu ska vi bygga lite lego med den lilla.. Blir tidig kväller idag eftersom man ska upp och jobba imorgon, skönt att göra något iallafall :P Verkar skit bra där iallafall.. Får man ha en skit snygg hjälp på sig också :P NOT.. haha men det är lugnt.. slipper man fixa håret på morgonen.. haha..


Ha en underbar kväll allihopa..


Kramar
LilQute

090403

Vaknade 7.30 imorse av att den lilla vela kliva ur sängen så då var det bara att traska upp..  Åt lite frukost och gjorde oss klar, vid 10 åkte vi till Svärmor för Jonathan skulle vara där medans jag åkte till Sandvik.. Fick kläder och visades runt vart vi ska städa i helgen.. Kommer börja med varannan helg.. Står med ett dilemma.. Ska vi gå ut ikväll eller inte? Nu ska jag hem med den lilla så han får vila lite innan vi ska hämta Thomas..


Ha en underbar Fredag i solen..

Kramar

090402

Hej hopp =)


Idag efter att jag lämnade Jonathan på dagis skulle jag åka hem och lägga mig en stund men vart lite piggare så jag åkte och köpte lite gott bröd och åkte hem och tog en skön dusch och åt frukost sen åkte jag till Emelie och packade in massor i bilen.. Åkte ner till henne och såg att dom hade rustat fast dom inte skulle hinna det den här veckan sa dom.. Var jätte fint.. Tog 3 svängar och hämtade kartonger m.m. sen en tripp till Rusta och Dollar.. En kaffe på marangoni innan vi hämtade Jona på dagis.. Han hade ju som igår också badat i leran.. Luktade jätte illa av kläderna. vart tvätten direkt. Åkte till Emelies lägenhet igen och plockade upp lite kartonger och städade lite.. Åkte hem vid 15.30 och gjorde köttfärssås och pasta..
Har plockat lite här hemma nu och ska nu leka lite med lillen innan det blir sängen för han och badet för mig..


Ha en underbar kväll..
Kramar
LilQute

God Morgon

Ja då var man uppe med lillen då, han är tjurig som vanligt. Ska snart åka till dagis, har bilen idag så det blir bilen eftersom jag ska hjälpa Emelie sen så hämtar jag ju han direkt och den där vagnen får ju inte plats i bilen... Ska hem och lägga mig en stund sen igen innan jag åker till Emelie, inte sovit så bra inatt. Nej nu har jag inte tid med det här nå mer.


Ha en underbar dag allihopa

Kramar

Underbart :P

Vilket underbart väder det har varit ute idag.. Nästan så man måste plocka fram ute möblerna :P Men vi har fortfarande en massa snö på altan men det smälter ju sakta men säkert =) Idag kom Sueez och fikade lite =P trevligt med lite sällskap och tjatter.. Vart lite lyxmat idag, Hemgjord potatisgratäng och fläskfile.. *mums*
Jessica från Coor ringde också så jag ska få börja jobba lite helgen där =) SÅ JÄVLA ROLIGT


Var ut till mamma med 2 av fiskarna som inte är så välkommen i vårat akvarium nu när dom fått yngel. Jag har även varit iväg med Erica och solat.. Så himla skönt.. Nu så har äntligen Thomas blivit klar med internet kabeln så nu sitter den där den ska och internet FUNGERAR =) Nu blir det Ballar av stål som jag laddat hem för vi missade det i Måndags och sen ett two and a half men avsnitt sen så är jag ganska välkommen till sängen :P haha.. Jag ska hjälpa Emelie att flytta lite grejor i morgon så lär vara pigg och kry.. :D Men blir bara kartonger då hon inte fått sin rust klar än..


GOD NATT

KRAMAR
LilQute


APRIL =)

Äntligen April och super fint väder ute.. Legat nästan hela förmiddagen, inte varit så pigg men nu börjar det gå över =) Ska snart gå och hämta lillen på dagis och kanske ta oss en glass på kiosken.. :D Var ju till köpis igår en sväng också och letade internet kabel men köpte nå paket så jag kan byta bara det som är trasigt, hoppas jag.. Våran kabel är ju så bra när den är så lång och routern vill ju inte fungera :(  Hittade en par sjukt snygga brillor på Glitter.. Ska ner i källaren idag och hämta upp dom andra jag har där nere också, typ 100st.. haha..





Nej nu ska jag göra mig klar och dra mig ut i solen =)


Ha en underbar april dag..
KRAMAR