Stök och städ..

Var ner på dollar på  fm och inhandlade lite, Thomas åkte till andra bilen när jag kom hem, jag och Jonathan tog en promenad till prix och handlade lite.. sen var det och börja med städningen.. usch så tråkigt det men men måste ju göras, satt upp andra gardiner i köket och ska sätta upp i vardagsrummet. tog bort lite julplock men granen står än..

Jonathan sover än och jag satt mig här en stund, high school 2 på tv..

Kolla bilddagboken för llite bilder, funkar inte här nu.. :/

LindaBleckert


Kyss&Kläm så länge..


Shoppat =)

igår var jag iväg til köpis o shoppade lite på rean =) hittade ljusstakar, dukar, en vas + lite till smått o gått..
Sen blev det en pizza och sen kom mamma med Jonathan..

Idag fick jag jobba mellan 12.30 och 15.30. skönt.. Sen hem och åt lite sen åkte vi med Jonathan till pappsen och vi till valbo igen :P köpte en lampa som jag kollade på igår och lite grejor till bilen. Plockat lite o great här hemma. storstädning i morgon.

Mamma och dom kommer och äter på nyår så det måste vara fint då :D men vet däremot inte än vad vi ska bjuda på.. någon som har förslag? tänkte på och göra några olika pajer och ett exotiskt fat och sen ost och kex men jag vet inte..
Mamma gör ananas paj till efterrätt iaf. 

Räk coctail till förrätt?? svårt det blev.. Ha Ha

Ja nej nu blir det tillbaka till soffan=) popcorn och choklad och en bra film=)

GoD Natt och Sov Gott..

(bilder kommer imorgon)

Julen äntligen slut..

hej och hå vilken himla jul.. stress och stress.. typ inte varit hemma på 4 dagar...

Julafton var vi först hemma på förmiddagen och Jonathan öppnade alla julklappar ifrån oss. massor.. usch.. han fick bilar, ritgrejor, kläder, en hund som gör kullerbytta m.m. Jag och Thomas bestämmde att vi inte skulle köpa så mycket åt varandra, bättre o lägga pengar på bilen o lägenheten.. Jag fick 2 t-shirtar och ett par örhängen av han=) Han fick en ring o halsband av mig. sen bar vi oss iväg till moster och dit kom mamma och dom, började fixa ordning mat.. vid 4 var vi klar för att äta, mumsigt med en massa mat, bara att dom köpte fel lax :( mn det gick ändå :D sen var det dags att öppna julklappar :D jag fick presentkort på köpis o Thomas en limpa cigg av mamma, Jonathan fick en Nicke Nyfiken matta som spelar musik och en t-shirt, ett set med kastruller.. Av Sandra fick han en iTeddy.. =) skit rolig som man kan kolla på film i m.m. kommer ut lit kort i morgon.. + lite smått o gått av moster  o vi fick lott. Av Marcus fick han ett paket med massa polisbilar m.m vi fick en lott.. Ja sen blev det iväg till Thomas mamma, åkte dit vid halv 7.. Vi har redan fått julklappar av dom, jag fick skorna som jag beställde från USA.. Jonathan fick lit små plock o så klart en iTeddy :) så vi fick lov o byta den.. Vi fick ett paket med lotter. Bar oss iväg hem vid halv 10.. usch lång dag.. vaken sen kvart över 9.. Vi vann sammanlagt på 15 lotter 140kr + att jag vann 100kr på bingolotto på Uppesittarkvällen :D

Sen Juldagen var det upp tidigt igen och iväg till pappsen.. Dom fick sina julklappar där sen åkte vi till min faster.. Där åt vi gröt och sen blev d öppning av klappar. Jonathan fick en dammsugare av farmor + 300kr, av faster fick han en brandbil och pappa o dom fick han: en raket med lite gubbar, en grävskopa, pussel, småbilar m.m. vi fick en stor lykta och 500 på köpis.. Efter det bar det iväg till Lottas (min styvmamma) brorsa.. åt mat där och körde julklapps spel, skit roligt.. man köper 2 klappar var för max 25 kr styck och sen slår man tärningen o får man 1 el 6 får man ta ett paket när dom är slut öppnar man dom o gör likadant fast på tid, då får man plocka av varandra.. sen hem och lämna jonathan och vi drog till Joni o drack lite, sen Kharma.. sådär tyckte jag det var där.

annandagen åkte vi till Thomas pappa vid 2 och åt mat och fick klappar.. jonathan fick lite bilar och vi en GPS och 1000kr..=D en gps passar i bilen när den blir fin sen =)

Ja och idag då Lördag var vi till valbo en sväng, bytte jonathans leksaker o sen till pappa för att åka  till farfar i söderhamn.. Fick mat där o klappar, Jonathan fick en brandbil som kan spruta  vatten.. haha bäst man passar sig nu då.. vi 200 på köpis =) Ja sen hämta bilen hos pappa, handla o åkte hem.. Skulle flytta över ynglen vi fått till en annan skål, när Thomas skulle flytta den tappade han den o den gick sönder :( HELA köket vart blött.. o han fick ett jätte jack i benet.. torka torka torka.. usch men allt gick bra ändå.. ynglen dom men fiskarna är så alärt så dom lär nog skappa nya snart.. ;) nu har vi lagt Jonathan o ska äta ost o kex o kika film.. Kommer upp bilder i morgon..

Bye Bye
Puss&kram

Snart jul då..

Helgen som varit:

Lördags vart vi barnlediga så vi gick på bio först, Vi hade iaf tur med vädret igen.. sen ringde vi Kim och gick till hans mamma och drack lite.. sen åkte vi ner på stan, först mulligans sen steel town och sen 8 ball :D trevlig kväll..

Söndag: ja då vart det och åka till storvik och försöka få bort bilen som vi ska köpa av Max :D en calibra fast utan motor... Blir fin fint när det fina på den hamnar på våran bil.. med det var inte lätt o få bort den kan man säga.. 3 timmar tog den sen skulle vi upp med den på trailer också.. usch, kallt o jävligt.. Men jonathan var jätte duktig!! Hela främre kofångaren gick sönder.. hihi.. tur att vi inte skulle ha den iaf.. Sen åkte vi till Valbo med den och ställde den hos Thomas pappa..  sen hem och la oss i ett bad.. skönt efter ett par timmars slit ute..

Måndag: ja då var man sjuk såklart.. kom inte ens upp ur sängen själv.. hade så himla ont i ryggen, usch.. ja så man var typ liggandes igår.. tråkigt.. förutom när vi var till dagis på lucia, jonathan var tomte men vela inte vara med så mycket i tåget :P haha
Jonathan :D

Ja och idag då, inte hänt så mycket. var till valbo till bilen och kikade lite.. febrig o allt. sen kämpade jag mig igenom en städning hos thomas moster. gjorde en god gärning åt polisen och sen åkte jag och köpte julgran och julpynt.. Var och flängde på alla affärer innan jag hittade allt.. usch jobbigt.. gjorde mat och sen pyntade jag granen.. Försökte få jonathan att hänga upp en kula men nej lite liten än kanske :P haha.. så jag gjorde han klar och la han istället.. Thomas for till Valbo med Joni en sväng så jag fick pynta granen helt själv :D


granen..
 
Nej nu blir det Titanic nerbäddad i soffan.. usch så sjuk jag är :(