15 November

Idag kom mammsen och syster på besök och fikade lite :) Bjöd på mina Buscotti och dom blev godkända :D Vi pratade lite om första helgen i December när vi ska åka ner till Syster Sandra och hennes Kille och funderade då på att åka till Ullared, det ligger inte så långt från dom så det blir nog en vända dit och köpa lite julklappar både till mig själv och till lill fisen min :)) Hoppas bara det går vägen..

För övrigt har dagen varit lugn, känner att jag börjar bli sjuk så väntar bara nu på att det smäller till..

Nu blir det soffhäng med bästa och invänta Desperata husfruarna och till de blir det grönsaker och dipp :D

Imorgon är en alldeles speciell dag :D



Ha en toppen kväll allesammans!!


14 November

Nu ligger lilleman och jag sitter och väntar på att den underbaraste ska komma hem från skoterkursen :)
Har tänt lite ljus så det blir bara mys när han kommer..
Har även bakad Buscotti med choklad i och dom blev jätte goda :D

Imorgon är det skoldags igen och före det blir det massa massa pluggande hemma!!
Hamnat lite efter nu när man har haft praktik men snart är jag ikapp :P


Ha en underbart skön Måndag kväll allihopa!!

Allt känns helt underbart! Jag känner mig oslagbar och starkare än nånsin och jag älskar den här känslan.. Allting börjar gå rätt väg och jag hoppas det håller i sig, jag har fått ork tillbaka och jag kan inte se några motgångar framför mig..

Jag har världens bästa människor i mitt liv och dom är guld värd!! ♥

Min älskade son kom hem igår så det är så himla skönt. Denna vecka blir det verkligen kvalitetstid till Max.. Städat och grejat nu på förmiddagen så jag slipper hålla på med det när han är hemma för då ska det bara mysas och leka. Ska försöka ge mig ut för lite julklappshandling denna vecka också får se vad man hittar på ;)
Pojkarna i mitt liv ska få något riktigt speciellt iallafall :D


Nu återstår tvättstugan sen blir det hämta lillhjärtat på dagis och sen ska här bakas Buscotti..


Svag!

Jag var till sjukhuset förra veckan och tog lite prover för att jag inte alls känt mig nå bra, känt mig så svag i kroppen och sen har jag gått ner i vikt.. Jag vill inte ens skriva ut vad jag väger för det är så hemskt. Skäms över att gå i linnen så just nu bor jag i ett par mjukisbyxor och tshirt så slipper folk kommentera att jag är smal. För det är jag fullt medveten om själv.

Dom ringde igår och dom flesta proverna såg bra ut förutom att kroppen ej får någon näring så den har gått ner på svält :(

Det ska alltid vara nånting, man får aldrig må bra.. Men nu har jag iaf fått svar på varför jag inte mår nå bra och det är jätte skönt!

Nu ska det kämpas för att bli frisk så jag får må bra nångång!!



Älskade Barn

Fick hem min älskade pojk i Söndags och vi mös alla 3 och byggde lego :) Igår lämnade jag han på dagis och sen hämtade hans pappa han eftersom jag hade eftermiddags pass och lika så idag så idag hämtar mamma han! Men imorgon får jag träffa han igen och då blir det kvalitetstid ett par dagar :D

Usch det är hemskt dom dagarna som jag är utan honom :( Längtar ihjäl mig dom veckorna han är hos sin pappa, men på något vis är det skönt för man hinner vila upp sig lite och hinner göra sånt man inte vill göra när man har han hemma..

Nu är det dags för skola och sen ett till em pass på praktiken.

Tjingeling!