Dagens

Bjussar på en dagens..




Klädd i kläder från H&M idag!


Slut på denna dag!

Precis kommit ur badet, skönt att ligga och grubbla och fundera lite. Nu har jag bestämt mig för en hel vändning här i livet. Gjort om en hel del här hemma och på onsdag börjar jag plugga.

Dags att förändra mig själv lite nu :P
Imorgon blir det klippning och sen planerar jag en ny gaddning i slutet av månaden.. :D

Sjukt mycke som snurrar i min skalle just nu skulle bara vilja dela med mig av allt men tyvärr fel ställe för de tror jag. Kanske delar med mig i framtiden när detta har lagt dig lite.


Nu blir det krypa ner i soffan och kolla lite på tv innan sängen kallar.
Dags för första plugg dagen imorgon och börjar med Engelska..
Inte så taggad faktiskt men måste göras..


Några bilder från dagen.









Dom rosa har anlänt :)





GodNatt


Måndag

Har precis kommit hem, varit nere på stan och hälsat på Cecilia och Isak :) Vart fika och sen gick vi en promenad, grabbarna fick en glass på stan och vi gick till statoil och köpte en varsin korv:D Gick tillbaka hem till dom så pojkarna fick leka lite till och sen åkte vi hem..

Nu satt jag på en film åt Jonathan och jag ska greja lite i sovrummet. Är grymt sugen på morotskaka så blir nog en sån till kvällen :P


 


GodNatt

Nu har jag krypit ner i sängen och ska kika på någon film jag har på datorn tills jag somnar. Har fixat och grejat i garderoben och konstaterat att jag har alldeles för liten garderob. :P


imorgon fm ska vi iväg hem till söta Cecilia och Isak och fika sen blir det nog en promenad :D trevligt trevligt. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på.

Kikade in på H&Ms hemsida och nu vill jag ha sommar!! Lutar åt en beställning därifrån men vi får se..


Nu ska jag kika film och somna.
GodNatt..


Sötaste pojkarna <3

 

Världens goaste små pojkar


Mitt hem mitt liv

Grejat och donat lite mer här hemma :D




listen på väggen ska bort, fästet efter tvn.






Söndag

Gud va dagarna går fort, nu är det söndag igen och helgen är slut. Igår var vi ut och åt utbildningsklassen och sen drog i hem hit till mig 5 tjejer :D Vart utgång på Lobby efter det och jag behövde verkligen en rolig kväll :) Tack alla tjejer för gårdagen..


 



 

Nu blir de pizza och solsidan:)


Mig själv.

Jag har bestämt mig vad jag vill göra med mitt liv nu. Just nu kommer jag fokusera helt på mig själv. (självklart Jonathan också) Jag ska bannemig få må bra och jag vet att jag kommer få göra det bara jag får ta den tid jag behöver på mig. Ska bli så grymt skönt att få börja studera igen, ser verkligen fram emot det, vill börja redan imorgon :P haha.. Hoppas det finns en plats för mig i Februari iallafall :D Bara det kan göra att jag kommer må bättre, att få göra något jag vill och tycker är roligt.

Det kommer bli en tung period nu framåt men jag har mina underbara vänner som finns och jag har ett mål att sträva efter..



Mitt Barn

Att se sitt barn växa upp är bland det bästa som finns
Vagga honom i famnen tills han sluter sina vackra blå!

Den bästa stund i mitt liv var dagen då han föddes, min lilla skatt.

Idag är han 3,5 år och ett riktigt busfrö men världens goaste lilla pojke.
Det gör så ont i mig när han gråter min lilla pojk.


Han är mitt kött och blod och han kommer alltid vara min ögonsten och gå före allting annat!







Vi två är oslagbara!

 

Älskar dig min son!


Mitt liv.

Händer sjukt mycket i mitt liv just nu som jag inte riktigt tänker ta upp här just nu men det är både jobbigt och skönt kan jag säga. Mycket jobbigt men det leder nog till något bättre känns de som. Jag har bestämt mig för att börja plugga iallafall :) Blir undersköterska och jag hoppas på att få börja redan i Februari, kan behöva sysselsätta mig med något nu. Ska bli grymt roligt och ser verkligen fram emot det.

Ska bädda ner mig i soffan framför en film nu och tända lite ljus :)


GodNatt


Onsdag

Det har varit några riktigt jobbiga dagar nu men hoppas det ljusnar upp snart. Fick lite bra besked idag iallafall :)
Lämnade trollet på dagis 8.30 imorse och gick hem och la mig på soffan en stund, frös som en tok inatt och har sjukt ont i halsen så nu är det väl JAG som ska bli sjuk! :/ Blir bara slappa nu tills jag ska hämta han 13.30 och efter de kommer Evelina och Ville och fikar och leker med oss :D Känns som vi tappat så mycket kontakt så de ska bli ändring på det nu!!


Har hunnit med ett till projekt också ;)

 

Kommer inte stå i hallen sen men just nu tills jag kommit på en bra plats i min Stoora lägenhet ;) haha

Kanon nöjd är jag iallafall :D

 


Projekt

Nu är jag klar med ett projekt jag skulle börjat med för LÄNGESEN kan man säga :P Mår inte så bra just nu och då brukar jag faktiskt bli rätt effektiv.. haha..

Grejat med en hel del här hemma dom senaste dagarna så jag bjuder på några bilder..



 

 

 





Sjukt nöjd :D


Per Oscarsson

Som man kan läsa i tidningarna så har ju Per Oscarssons hur brunnit ner och han och hans fru saknas. Man hoppades ju att dom bara åkt på en hemlig semester men nu har dom funnit 2 kroppar i huset. Hemsk det där, en fantastisk skådespelare var han!!



4 Januari

Tisdag idag och jag mår skit. Hade vela dragit täcket över huvudet imorse och bara somna om tills en annan dag! Vet inte när jag kan säga att jag mådde riktigt bra sist för de är så sjukt längesen!
Idag har Lilleman klippt sig och jag har städat hela lägenheten, ska snart ner och hämta upp lamporna till fönstren så är alla julsaker borta sen :D skönt.. 


Blir nog lite pyssel ikväll också, har en del projekt pågång kan man säga, vet bara inte vart jag ska börja :P

 
Jag har bestämt nu att 2011 ska bli ett bra år och att jag ska fokusera på mig själv och att jag i första hand mår bra. (förutom Jonathan såklart) Det är slut med att bry sig om alla andra i första hand nu för ingen gör så när det gäller mig..

Ska ta hand om min lilla pojk nu.


2011

Ja då var det ett nytt år med nya tag!

Igår vart det lugna gatan med familjen, mamma bjöd på mat så där var vi hela kvällen och strax efter 11 åkte vi hem. Skönt imorse faktiskt att man inte vaknade med baksmälla ;) Däremot har jag haft sjukt ont i huvudet ändå men nå spänningar i nacken :/


Även denna dag har varit lugn, var ner på Hemmakväll och köpte 10 filmer och sen vart de laga mat och ner och solade lite :) Nu tänker jag lägga mig och kolla vidare på S.O.S Segelsällskapsresan :D


Ha nu en toppen 1 Januari kväll!