Sommarfest/bildbomb

Idag har vi varit på sommarfest på dagis :) Åh så duktiga dom är att sjunga, goungarna.. Nu sover hjärtat och jag inväntar tv..

Bjussar på en bildbomb från dagen
















Nu är de tv som gäller..


31 Maj

Tisdag och jag har varit sjukt trött hela dagen, känner mig helt knasig i kroppen vet inte riktigt vad som är fel.
Snart är de dags att hämta knodden på dagis sen hem och fixa ordning mat och sen vidare tillbaka till dagis igen för sommarfest :D

Denna vecka kommer bestå av bakning då lill hjärtat fyller 4 på Lördag och då ska de bli stor kalas :)) Tänkte jag skulle ge mig in på att göra en egen tårta och sen blir det bara hembakat så man har lite att göra kan jag säga..
Igår fick jag Schema för sommaren och känner mig faktiskt rätt nöjd, jobbar 75% och varannan helg..

Vad har annars hänt ? Var Cruising här i Lördags så det vart utgång med ett helt galet gäng, hade riktigt trevligt..

Ja imorgon är det 1 Juni, helt galet va tiden går fort, snart är väl sommaren slut och snön ligger på marken igen.. För övrigt har jag haft mitt körkort 5 år imorgon :D Hur skönt känns inte de.. helt underbart, utan fortkörningböter och 1 parkeringsbot.. Nackdelen är väl att man inte äger någon bil för tillfället men de ska det bli ändring på till hösten för nu behöver jag ingen.

Nu blir de till och bädda innan jag ska hämta lillen på dagis :)

Söndag

Hade en kanon dag igår :) Först åkte jag och släppte av Jonathan hos Michis runt 11 och sen drog jag med familj iväg till Gävle Travet för en heldag :D Vart lite spela men inga vinster som är värd att ta upp :P haha..

Åkte sen vidare hem till "svärmor" och pussade lite på knodden, vart kvar där en stund innan det vart hem byta kläder och vidare in till Gävle för bio.. Nya Pirates filmen 3D fick det bli och den var helt klart sevärd.. Riktigt bra och första 3D bion för mig.. Var hemma runt 12 och då blev de sängen direkt..


Nu har jag nyss kommer hem efter att ha hämtat knodden hos hans farmor, där var de gårdsstädning i fullgång så tröck i mig en korv innan vi åkte hem.. Nu blir det nog bara lugnt resten av dagen



Godnatt ♥

Vilken toppen dag jag har haft, morgonen var lite jobbig innan jag fick ordning på allt :) de löste sig iallafall hoppas jag måste ringa och kika om de imorgon..

En nackdel idag var att jag hade suttit o skrivit ett arbete som jag skulle skicka in och vipps när jag sätter mig vid datorn igen så har den dött :/ fick skriva om allting så nu är de klart och inskickat :D bara några rester kvar nu..

Nu har jag krypit ner och ska sussa, skola Hela långa dagen imorgon.. Först ska jag ha matte mellan 9 - 10 sen Psykologi kl 10 och kl 13 har jag prov Nationella Engelska.. Det blir en lång dag så jag vet inte riktigt vad jag gör vaken nu :P

Vart en beställning till från H&M också med 2 klänningar :)) Behöver lite nytt i garderoben till sommaren..
Måste nog dock rensa ur lite för att få plats..

Med denna bild säger vi Godnatt här i Vallhov..





Mamma Jonathan Dag :)

Knatade iväg till skolan imorse för lite Engelska, sen vidare hem och plugga.. Hämtade lilla ♥ på dagis vid 3 och cyklade iväg och köpte Jordgubbar som vi åt med mjölk ute på altan :) klöpp gräset och grejade lite på baksidan innan vi cyklade ner på stan och kikade på lite hästar som stod i Stadsparken.. Knodden tyckte det var jätte roligt.

Tog oss till Donken sen för att få i oss lite mat och lekte lite där innan vi åkte hem. Nu sitter vi här och myser i soffan framför Madicken och snart ska ♥ i säng och jag ska plugga vidare..










Världens bästa lilla unge :)


Om du bara vill!

Lägg din arm omkring min hals, så du är nära
Det finns inget mer i kväll, du måste bära
Fäll ut ditt hår, en silvertår
Lägg ditt huvud på min kudde
Om du bara vill, så säg till
Jag kan va din, när natten faller
Om du bara vill, öppna din dörr
Och bara våga släppa någon in...
Det bor en sorg i dina ögon, som jag inte når
Det bor i ditt hjärta som är svår att förstå
Hur kom den dit? Hur kom den dit?
Den är svart som svart granit
Om du bara vill, så säg till
Jag kan va din, när natten faller
Om du bara vill, öppna din dörr
Och bara våga släppa någon in
Om du bara vill, så säg till
Säg till, säg till
Om du bara vill, så säg till
Jag kan va din när mörkret faller
Om du bara vill, öppna din dörr
Börjar andas, släpper någon in
Om du bara vill, så säg till
Jag kan va din, när natten faller
Om du bara vill, öppna din dörr
Börjar andas, släpper någon in...
Om du bara vill...
Öppna din dörr
Börjar andas, släpper någon in
Så säg till, jag kan va din...
När natten faller, om du bara vill
Öppna din dörr och bara våga släppa någon in


wish you the best

Idag vart det tidig morgon, klev upp 6.45 och gjorde oss klara.. Lämnade knodden 7.30 och då hämtade Marcus upp mig, skjutsade han till jobbet och vidare till Valbo. Där vart det inventering på DinSko hela förmiddagen :) Sjukt jobbigt men ändå roligt. Vidare till skolan efter de för att göra 2 prov i medicin, jag klarade 1 och ska göra omprov i 1 men så skönt att ha ett gjort iaf..

Regn regn och åter regn är vad dagen har bestått av, sprang genom hela stan när jag skulle möta upp Thomas mamma Helt dyngsur :/ hämtade <3 på dagis och sen la vi oss i ett bad..


Kvällningen har bestått av handling med mamma och Göran och sen gjorde jag ordning lite mat, nu sitter jag och inväntar Desperate Housewives :))

Har haft en kanon dag måste jag säga..


Fredag 13:e

Ledig dag idag :) Tog en promenad med Erika på morgonen och sen vart de frukost med henne hos henne.. myyss.. Vid 11 hämtade jag upp Kusselur för att skjutsa in han till Gävle, då jag har fått LÅNA hans bil :D Drog och åt Lunch med Carro efter och sen blev det prov i medicin men de gick inte så bra :/

Resten av dagen har jag spenderat med min släkt och familj, skjutsat grejer åt kusin min o hennes kille som har flyttat till Gävle och sen när allt var klart åkte jag och lillhjärtat till mamma och åt mat :D
Skjutsade älsklingen till hans pappa och sen drog jag hem och tog mig en dusch och slängde mig i säng och nu ligger man och kikar på Skilda Världar..

Imorgon drar jag iväg på äventyr med släkt och familj :))
Åh det ska bli så skönt att få komma bort lite, få en heldag på en annan plats i Sverige och bara mysa..

Det finns en saknad i mig som inte går att beskriva







Lördag

Hemsk natt :/ Hur kan jag vara sån idiot och kläcka ur mig sådana saker? Kan du någonstin förlåta mig?  När jag blir arg och ledsen kan jag inte kontrollera mig, tappar allt och bara vräker ur mig saker..

Snart blir det parkhallen och kolla på match :)
Sen drar vi till Sandviken på em och fikar lite får se vad kvällen bjuder på..

Lillhjärtat har energi för 10 personer :)) man önskar man kunde få lite av han för jag har då ingen ork eller energi till någonting just nu..



Helg

Nu lägger jag ner allt det här, när är det dags för mig att få må bra?
Drar iväg över helgen och har det bra med mitt lilla <3 Finns ingen som betyder så mycket som han!
Han är mitt liv och en glädjespridare..

Ångrar starkt vissa saker jag har gjort i livet men kan inte göra annat än att visa att jag ångrar mig och försöka göra saker bättre men hur ska man kunna göra det i denna situation?


Idag blir det bara en massa mys..



Världens underbaraste pojke..