Sjuk ? Jävla snö!!

Trodde ju att snön hade försvunnit för gott nu men haha ack så fel man hade.. Har ju kommit hur mycke snö som helst idag.. jaja åter till dagen =)

Idag var det upp i tid igen och lämna Jona på dagis 08.30, sen åkte vi och hämtade Sussi för jag skulle ju skjutsa henne till Tågstationen.. Syster hennes följde med så vi släppte av henne vid Hunddagiset. Åkte och släppte av Thomas hos pappa sin i Valbo så han kunde pula lite med bilen sen åkte vi till Gävle.. Följde med henne in för hon var lite nervös =) gick jätte bra.. Sen åkte jag till bilen en sväng och vid 11.30 åkte vi hem.. Slängde mig då på soffan en stund medans Thomas satt vid Photoshop.. Hämtade Jona till 13.30 sen iväg och handlade lite till salladen.. Hem och ringde Tele2 för jag tänkte ju säga upp abonnemanget men då fick jag förlänga mitt men med ett annat abonnemang och så tog jag en telefon.. Men kunde inte göra det förrän räkningen betalats så jag får vänta till slutet av månaden, så äntligen kanske en telefon som fungerar =) Har ju bara varit krångel med den jag har nu.. usch vilken skit..

Imorgon blir det hemma för min del, Thomas ska ju till bilen men jag tänkte bara slappa för en gångs skull =) haha nej men jag är inte alls nå pigg heller. Tror det är feber på gång :( men jag vet inte, är så himla trött och slö..

Nej men nu får det bli och slänga Gobiten i sängen och fixa tvätten =) Ska ju hoppa med mitt rep också.. :P ut i snöovädret med soporna också, usch..

Kyss & kläm!


Kommentera här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback