skäms

Har blivit fruktansvärt dålig på att blogga, fy skäms på mig. Fortfarande inte bjudit på nå bilder från Turkiet typ, Skärpning Linda :P Igår Vart det bio I himlen finns inga känslor, faktiskt bra och rolig :D Idag har det varit Utb som vanligt, lärorik dag men jag har varit sjukt trött och seg :/ hoppas de släpper är ledig imorgon så då kanske man hinner vila upp sig.. Tänkte jag skulle bjuda på lite shopping bilder men orkar faktiskt inte knäppa massa kort nu men det kommer, har ju tid imorgon så då kan jag slänga in några.. Iallafall Fyndat en hel del som sista dagarna måste jag säga riktigt NÖJD!!

Tänkte faktiskt lägga mig i sängen snart för att sussa då jag är sjukt trött.. lite tv nu först bara..


God Natt


jag lever..

Ja jag lever faktiskt, vet att jag varit dålig på att uppdatera men har haft FÖR mycket att tänka på.. Mått dåligt och bara tänkt och tänkt.. Fattar inte vad jag har gjort för att allt skulle bli såhär. Över till något roligare iallafall :D I Lördags var jag hemma hos Emelie och drack lite öl och vin, kanon roligt..













Söndagen var lugn, var ut till öjaren och fikade med pappa och dom :D









Annars har det inte hänt så mycket, hoppas det börjar se lite ljusare så dagarna blir lite lättare..

Måste ta tag i mig själv och se till att jag mår bra i första hand nu!


Nu slappa i soffan i min ensamhet :)


hemma igen :D

Japp vi lever och är hemma igen :) Vi har haft en kanon vecka i värmen, 45 - 50 grader varmt hela veckan är de inte härligt så säg.. Planet var försenat hem med 2 timmar så vi kom hem till Sandviken 9.10 igår morse och då vart den sängen direkt. Var till Thomas mamma igår och åt och sen hem till mamma som åkte till Turkiet imorse och blir borta 2 veckor. Ska snart iväg till pappa och äta med dom också. Ska berätta lite mer om resan senare för nu har jag inte tid.


Bjuder på en bild nu så kommer fler sen..





imorgon drar vi :)

Imorgon åker vi :D SÅ skönt det ska bli. Planet går 18.55 men vi åker härifrån vid lunch så vi hinner stanna och äta och så också.. Håller på och tvättar lite nu och ska göra rent akvariet lite nu innan det är sängen.. Thomas byter däck på bilen, bakdäcken var helt slut så vi har fått petat dubben från 2 vinterdäck.. Så typiskt att de ska bli krångel när man ska åka..

Allt är packat och klart så nu ska bara väskorna vägas innan och hoppas de inte överstigit 20kg..

Kommer bli lugnt med bloggandet veckan då vi är borta, datorn blir kvar hemma faktiskt för jag ska ha RIKTIG semester..


Nu har jag inte tid med detta nå mer MYCKET att göra :P


God Natt och ha det toppen!