lördag..

igår var vi hos Thomas farmor i Norrbo sen hos mamma på kvällen.. åkte hem halv 10 ungefär och när vi kom hem så hade vi glömt hemnyckeln i våran bil som stod hos mamma, vi lånade deras hem.. så då var det bara att åka tillbaka till storvik och hämta nyckeln.. tror jag fått någon inflamation i ryggen.. :/ ska ringa läkaren på måndag så får vi se.. Har så jävla ont.. usch..

Idag har jag varit ute på baksidan först och plockar och rensat och gjort fint.. vart fint :D måste hålla efter där ute nu... varit så slarvig.. fy Linda.. Sen vart det framsidan.. fint där nu också =) sen vart det röjja upp inne också så nu kan man slappa imorgon.. hoppas det blir fint så ska jag ställa upp jonathans pool ;D vet inte riktigt vart än bara..

Fan vad jag lägtar till september nu.. 11 veckor kvar.. :D haha håller räkningen nu.. ska bli så jävla skönt.. nu blir det snåla på pengar så jag har mycket att handla för där = )

nej nu ska vi kolla på film och myyysa lite :o)


Kyss&kläm..


godnatt med er alla..

Resa bokad..

Då har jag och Sandra bokat resa till Side i Turkiet.. skit fint hotell.. :D åker den 6 September.. det ska bli så skönt att komma till solen :D






         

Min älskade 1 år =)

idag vart min pojke 1 år =) stor pojken min.. underbarast... åt sin första jordgubbe idag också :D också tog han sitt första hela dopp i sjön.. ;) suuper skönt.. han badade underdelen igår..

nu har Thomas pappa med familj åkt iaf så jag ska plocka in tvätten och sätta mig men älsklingen och kolla på film sen blir det sängen.. Thomas moster kommer imorgon så jag ska bjuda på lite lunch innan hon åker och jobbar..

god natt och sov gott..

kyss&kläm

 (från tidningen =D)