GOTT NYTT ÅR!!

Idag är det slappa för hela slanten.. går omkring i myspys kläder, osminkad o rufs hår och bara är.. =) såå skönt.. Jonathan vaknade 9 imorse då tog jag kudden och täcket och la mig i soffan och vilade :P han höll på och plockade och lekte =) så skönt att han sköter sig lite själv nu.. Jonathan åt lite frukost och sen väckte jag Thomas vid 12 då åt vi lite =) sen blev det diskning och plockade ordning här.. Nu har vi nyss ätit och slappar i soffan.. Blir nog en film med Jonathan snart..:D mys mys..

Igår (nyår) Kom mamma och dom och lillebror hit och åt med oss =) 3 pajer och sallad, exotiska frukter, mamma tog med ananas paj till efterrätt och sen bliev det ost och kex =) mumsigt.. vi åt och drack  lite och åt lite till och fortsatte och drack =)

                                  


Sen vart det lite sing star med Moa och Marcus och mamma hoppade in hon med =) super roligt.. Tappade nästan rösten.. haha

Moa och Marcus

jag och moa

Jonathan dansade för fullt =)  

Vid 21.00 gick vi ut och smällde lite smällare med jonathan så han fick se lite innan han la sig, han var såå trött.. han vart lite rädd men ändå tyckte han det var roligt.. =) *lill fisen*


Sen var det dags att skåla lite vid 12 slaget..





Ja sen vid 1 åkte mamma och dom hem, mamma skulle upp halv 7 och jobba så då la vi oss och kollade på Sthlm live som vi laddat hem =) såå bra..

Hade en super trevlig nyår =D


Busade med sonen lite idag.. haha han är så go... Bjuder på lite kort ...

                                      

                                    

                                    

Ha ett super bra 2009 allihopa..

Kyss&kläm!!

Kommentera här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback