Fredag :)

Idag vart det en kort dag på utbildningen :) skönt så det vart en vända på stan med Bella och sen åkte jag och handlade lite mat innan jag hämtade J. på dagis.. Idag blir det Mulligans med några av tjejerna från utbildningen :) Ser jag verkligen fram emot :D kommer bli riktigt skoj så vi ska ner och äta kl 7 sen blir det väl vandra runt lite.. Öppnade nu en öl som jag ska dricka upp nu innan jag åker ner..


Ha en toppen kväll!

Såhär ser jag ut ikväll..




suddig bild men orkar inte fixa om inställningarna på kameran nu.. Ni får stå ut med de..





Nu drar jag..


Borta bra men hemma bäst.

Härligt  att komma hemifrån men jätte skönt att komma hem :D Kom upp i fredags kväll så då packade vi in oss i stugan och sen gick vi typ och la oss. Igår skulle vi ju på Dragrace men när vi hade betalat in oss (400kr) så hann vi väl vara där 40 min innan de började regna och då ställdes de in :/ Så jäkla segt, så vi åkte iväg på en marknad och köpte remmar och brända mandlar innan vi åkte tillbaka till stugan..

Vart lite öl, grillning och tjatter innan vi kröp till kojs :)  Idag åt vi frukost och sen började plocka ihop och städa ordning, åkte väl runt 11.30 från stugan och hade bestämt att vi skulle stanna hos min kära kusin som bor typ i Bergsjö så vi svängde in dit och leta på huset och hälsade på en sväng :D Riktigt roligt och se hur han bor och att han trivs!! Åkte vidare vid 13.30 hemåt så åt vi efter vägen och sen släppte vi av Albin hemma hos pappa så vi kom hem strax före 17 så nu är man lagomt slut.. Satt mig nyss i soffan och ska nu sitta här tills sängen kallar.


Tänkte ju bjuda på ett bildregn men SÅ klart så fungerar de inte nu, SOM VANLIGT! Blir lite less men de kommer såfort de fungerar för mig igen..


kram kram



Fredag

Äntligen fredag :)  Idag åker vi till Sundsvall över helgen.. Ska bli SÅ skönt att komma hemifrån.. Men shit vad saker man har med sig för en helg bara men vi måste ju ha sängkläder och regnkläder med oss ifall att de blir regn.. Blir nog bra, känns bara som jag glömt packa något men vi blir ju bara borta tills på söndag :D Imorgon står det Dragrace på schemat och hoppas på fin väder..

Ska packa klart nu och fixa lite mat så vi kan åka när hjärtat kommer hem.

Bloggpaus nu under helgen!

HA EN TOPPEN HELG!

kram kram


Sundsvall

Förstår inte när denna huvudvärk ska försvinna :/ Tycker inte jag gör något annat än att vilar men det sitter fortfarande kvar när man slår upp ögonen igen.. Blir nog till att åka till Sundsvall i morgon och blir där hela helgen :D så skönt måste jag säga att få komma hemifrån. På Lördag blir det dragracing så vi hoppas på solsken! 

Väntar nu in hjärtat så vi kan göra lite mat och mysa!


Ha nu en toppen dag


Nyheter från H&M






























Några nyheter från h&m som gärna skulle kunna få flytta in hos mig ;)


Sjuk :(

Gud vad jag hatar att vara sjuk :( Fruktansvärd huvudvärk och feber, fy så tråkigt! Hoppas verkligen inte att de håller i sig flera dagar för på Fredag är de tänkt att vi ska upp till Sundsvall över helgen till stugan och även på Dragrace :D Var där sist 2007 och vilket drag, riktigt skoj plus att nu är Jonathan äldre och tycker säkert de där är skit roligt..


Tänkte bjuda på en bild men som vanligt håller inte internet med så det blir bara sidan kan inte visas.. Så less.

Sätter på något bra på datorn istället och kryper ner en stund.


kram kram


Jonathan




Vad heter ditt barn? Jonathan Jonny Mikael
När var du beräknad att föda? 20:e maj 2007
Föddes barnet på utsatt datum, om inte när? 4:e juni 2007
Hur stor var barnet vid födseln? 3751g 54cm lång

Hur lång tid tog förlossningen? Oj det tog lång tid över 1 dygn och sen vart det akut kejsarsnitt.
Tog du någon smärtlindring? Lustgas och ryggbedövning
Tog ni reda på könet? Nej
Hade ni bestämt vad barnet skulle heta? Nej, Thomas kom med förslaget Jonathan och så fick det bli.

Hade du en svår graviditet? Nej verkligen inte..
Kan du tänka dig att skaffa fler barn? ABSOLUT :)
Har du fått några bristningar? några små
Var du nervös inför förlossingen? Nej inte speciellt..

Hade du några cravings? Hade ett grymt sug av lakrits och kiwi.
Hur mycket gick du upp i vikt? 20kg

Hur länge ammade du? Ammande dagligen fram till han var ca 4-5 månader och sen lite på nätterna tills han vart ca 7 månader.
vem är barnet mest lik? Oj vad svårt, alla säger olika själv tycker jag inte han är lik någon av oss.
Vad är det bästa med att ha barn? Allt som har med honom att göra. Se hur han utvecklas och lär sig nya saker.

Är ditt barn döpt? Nej det är han inte.


Huvudvärk

Har sån huvudvärk idag :( usch så jobbigt att inget hjälper. Slängde in en maskin tvätt iaf det är väl den ända nytta jag gjort här hemma idag, skönt också att inte göra så mycket.

Här kommer några nya plagg som fyllt upp min garderob!!


Fick denna coola tygväska av Lotta idag :D Bara ÄLSKAR den!

















Bjuder på en slapp dagens också





Nu blir det att vänta in kärleken och sen iväg och handla hem lite och sen svulla en varsin pizza :D


kram


Söndag

Idag fick jag sovmorgon :) klev inte upp förrän närmare 12.. SÅ skönt att få sova ut måste jag säga! Åt lite och åkte sen till Gävle för att leta dvd men hittade ingen så vi åkte vidare till pappa på en fika. Vart kvar där till halv 5 nästan och då åkte vi till Ica Maxi och köpte en dvd sen vidare hem för matlagning. Nu har vi städat av lite och jag tänkte lägga mig i ett bad! Blir tidig kväll idag då man ska på utbildning imorgon bitti!


Ha en toppen kväll!


Nedräkning

Nu är det 19 dagar kvar tills vi åker :D Nedräkning för fullt, det ska bli så underbart att komma bort 1 vecka och bara vara.. Inte behöva städa, tvätta el laga mat. :D toppen toppen





Längtar tillbaka :D kommer ha kameran med överallt :) Finns så mycket att knäppa kort på..


Nu ska jag krypa till kojs.

God Natt<3


4 år av ovisshet


Var till pappa idag och fixade lite på huset, men det var sjukt mycket getingar där så vart inte så mycket gjort men lite och hoppas vi är klar med allt innan vi åker. När vi kom hem åkte vi och köpte en Dvd men den var kass så tillbaka med den imorgon! Man såg alla pixlar på filmen och skit dålig bild :/ Grillade och sen kom mamma med Jonathan, Nu har Marcus varit här och kollat på Buskis och druckit lite öl så nu väntar sängen..


Var meningen att detta inlägg skulle kommit tidigare idag men vart lite krångel och annat ivägen.. Men bättre sent än aldrig :)

14 Augusti!!

4 år av ovisshet har idag gått, funderar fortfarande på varför just du var tvungen att lämna oss, du var en sån underbar person. Det är så orättvist att dom man håller kär ska behöva dras ifrån en på dessa hemska sett..

R.I.P
Mikael
14 Augusti 2006







snark snark

Med denna snygga bild säger jag God Natt gott folk sussa sött..




färgning och batteribyte på g :D


Olyckans dag!

Ja det är väl vad dom säger om Fredag den 13:e.. Men jag har iallafall aldrig märkt av något, varit en helt vanlig dag för mig idag iallafall men kanske någon av er som haft någon otur idag ?? isåfall vad??

Nu börjar jag komma någon vart med designen iaf. orkar inte göra något avancerat, fattar noll också så :P haha..
Gick kanon och jobba idag kom hem strax efter 21 och då åt vi lite kvällsfika innan lilleman hoppade i säng. T. åkte till Åshammar och hämtade Joni nu så jag sitter här och fipplar lite med datorn! Ska ta och bädda ner mig i sängen nu och kolla på något innan jag ska sova.


Ha nu en kanon kväll!


design

Nu får det vara såhär tills jag har tid att fortsätta..
Matdags och sen work.

kram kram


Bygger om!


Fika besök

Fick lite besök av Evelina och Vilhelm idag :D Var så längesen vi sågs nu, riktigt trevligt med lite tjatter.

 Dags att börja med lite mat snart sen iväg och jobba. 16-21..

   


     






Vilka gobitar :D






Ute fix!

Idag efter utbildningen så hämtade jag lilleman på dagis och åkte hem, tänkte lägga mig på soffan en stund men plockade här hemma istället.. Kollade ut på baksidan och såg en jungel.. haha..

Var bara att ge sig ut dit och börja klippa. Rensade landen och grejade.. Så himla skönt att ha det gjort och fint vart det igen.. Tog mig ut till Förrådet med lite saker då också som stod på baksidan.. Har ju varit så dåligt väder så man har inte orkat hålt på där ute men nu hoppas vi på lite bättre! ja och imorgon var det dags för sista jobbdagen på detta sommarjobb, tråkigt :(


Ihelgen blir det nog lugnt, hade fullt upp hela veckan så blir bara till att spendera tid med familjen och göra något roligt..


Nu ska jag plocka upp lilleman från badet och slänga han i säng :)

kram kram


Trök väder.

Ja nu börjar man bli van vid detta väder :/ Tur man åker iväg snart till varmare bräddgrader.. :D 25 dagar kvar till SEMESTER.. Dags att samla ihop dom sista fickpengarna nu bara så vi kan spendera i Turkiet..

Började en utb genom Ams idag med inriktning Service, verkar riktigt roligt :D Den är på 18 veckor men 4 veckors praktik.. Jobbar ju mina sista 2 dagar den här veckan :/ kommer bli så tråkigt att sluta där..

Ska ta och börja med lite mat nu och sen blir det nog bara slappa idag..

Åh sällan det aldrig fungerar att lägga upp kort.. blir SÅ less..


Tjenixen!

Nu är vi hemma efter en middag hos min faster :) Super gott, grillar med potatis gratäng och massa såser och sallad :D Sen tog vi och åkte in till köpis en snabbis och köpte present till min styvpappa som fyller år imorgon och sen hämtade vi Jonathan som åkte med pappa från min faster.. Var in och köpte godis och cheddar popcorn också som det blir att vräka i sig innan sängen kallar.. Ska jobba imorgon 8 - 12 så man lär väl lägga sig i tid, sjukt trött nu för tiden :/ För övrigt har det inte hänt så mycket, Systeryster har sovit här i 2 nätter och jag jobbade imorse..


Nu ska jag pussa lite på min lillpojk innan han ska sova och sen slänger jag mig i soffan..


Kram kram


SALE

Skorna är i storlek 36, Dom röda är ej äkta Converse.

     


Kjolen storlek 34


                                                          Vita leggins oanvända storlek 34/36
      



Vita jeans med slitning på benen storlek 24.  björnvin tröja storlek XS     
     


Vit skjorta Herrstorlek S.  Jacka i storlek 36
  

Barnskor storlek 25                     Vinterskor Björnborg storlek 39
  

Vit klänning NY storlek S/M     Oversize Storlek S            
   

Längre Tshirt storlek S     Oversize tröja storlek S NY
   

Shorts storlek S              Beige tunika storlek XS
  

Blått linne storlek S          Paljett topp Storlek XS
  

Korall linne storlek S                   Lila linne storlek 34/36
   

                  JL Tshirt storlek M                Tublinne men dragkedja på ryggen 
                                                                                               storlek S NY                                          
      


Mejla el kommentera med Bud om ni är intresserade!

[email protected]


Bild regn :)

Här kommer lite bilder från men födelsedag osv!









Bjöd på dessa små gobitar :)













Rust av sovrummet

Ja det är vad vi gjort några dagar, har sovit i vardagsrummet 3 nätten och inatt får vi äntligen sova i ett nytt och fräscht sovrum :D Bjuder på lite bilder..







Fattas bara lite gardiner och så en färgklick på Jonathans säng men det kommer :D

Jag är SUUPER nöjd!