Godnatt ♥

Sådär då har man gjort en till dag på jobbet :) Har varit extremt varmt men ändå gått bra..
Nu ska jag ta mig en dusch innan de blir sängen och en film och tättintill :D


GodNatt på er!!

jobb jobb..

Ja men dåså då har man fått lite gjort hemma idag också, matlådan är gjord och lunchen ligger i magen :)
Nu väntar vi bara in tiden så ska jag åka och lämna knodden på dagis och sen vidare ner på stan och kika lite innan jag börjar jobba..

Hoppas på en lugn och skön dag på jobbet!!

Ha en toppen dag allihopa..





29 Juni

Då var man uppe :) klev upp 9.00 och satt på kaffe och åt lite frukost, Erika kom in och drack lite kaffe innan hon drog iväg till jobbet och nu ska jag försöka få till dessa nedrans gardiner i vardagsrummet..
Tänkte vi skulle ta oss en cykeltur till affären och köpa något gott jag kan ta med till jobbet och äta ikväll, sen måste de fixas lite lunch åt Jonathan och mig.
Lämnar han 13.30 på dagis idag och kl 16.00 börjar jag jobba och jobbar till 21.30 lika imorgon.
Dom har öppnat en Outlet butik här i stan så jag tänkte bege mig ner till dig och kika en sväng innan jag börjar jobba, får se om man hittar nå skojjigt..


Nu ska jag ge mig in på dom där nedrans gardinerna igen :)

Ha en fantastisk dag i solen..

Tisdag!

Började morgonen med slö och slapp :) skönt att inte stressa när man är ledig, pratade med Sanna och bestämmde att vi skulle ta en promenad till Bruket och leka lite i lekparken där med pojkarna.. Mötte upp dom vid 1 och gick ner och lekte och nu kom vi precis innanför dörren har hunnit med och handla och ätit glass också :))

Nu är det dags att fixa lite mat och sen blir det nog bara att ta det lugnt framför en film med lite popcorn tror jag. Myspys..













Fantastisk dag :)

You will Always have a place in my heart

Jobbat hela midsommar helgen, men kändes som de inte spelade så stor roll :) Gav ju liite mer betalt också.. I Lördags packade jag ihop ett par bärs och drog ner till Sussi och tjattrade.. trevligt trevligt.. Carolina, Kusselur och Löffa tjatade sen oss till Lobby och där klev vi bara in, folk tyckte de var könsdiskriminering men vi bara skratta o gick förbi :P Var inte alls tänkt att de skulle bli utgång men blir man bjuden så.. haha.. Beställdes in hinkvis med dricka också så inget vi tackade nej till :D Blev lite dans och en bra avslutad kväll, mycke trevligt måste jag säga:D Igår hade jag eftermiddag och var huur seg som helst hela dagen och blev sängen lite för sent och upp den igen och börja jobba kl 7 idag.. Känns i kroppen nu kan jag lova..

När man kom hem idag fick man höra att de ligger fullt med glas på framsidan på gräset men mycket var upp plockat så jag pratade med en granne som berättade att den som bor över mig har slagit sönder ett fönster på framsidan och ett på baksidan så när jag gick ut på altan hade jag FULLT med glas på hela altan och även typ hela gräsmattan, de är ju grymt roligt när man har småbarn.. NOT!! Så imorgon blir de till o dammsuga altan så får vi se vad fastighetsägarna ska göra åt detta problem... Blir ganska less..

Men från de ena till de andra.. Haha.. har typ inte varit hemma på en vecka och nu när jag öppnade mina garderoben höll jag på o svimma.. Nu blir de riva ut allting och rensa innan jag sätter mig i soffan för lite film..








Ska få lite ordning i denna röra nu..


Söndag

Nu har jag länge trippat på tå och kännts som jag gått på spikar väldigt länge och inte riktigt vågat sätta ner fötterna, nu börjar de släppa, jag har börja våga sätta ner fötterna och se framåt igen.. Har varit ett par tunga månader men känns som motgångarna nu är slut.. Hoppas verkligen de för nu behöver jag inga fler motgångar.. Jag har smått vågat börja andas igen och just nu tar jag dagen som den kommer.. Jag börjar känna lycka igen och gud vad de behövs.. :)

För övrigt var de längesen jag var här inne och skrev nu :P hänt en hel del kan man säga.. Vårat lilla hjärta har ju fyllt fyra år.. Världens bästa kille börjar bli stor nu.. Jag är världs stolt mamma och att få se honom utvecklas är det bästa som finns. Han har också half en tung period men hoppas nu han också kan släppa allt jobbigt..

Idag har vi varit på Fallens dag i Älvkarleby och kollat när dom släpper på vattnet och de tyckte han var riktigt roligt :O) Sen har vi varit hos hans farmor och myst och ätit god mat.. Nu sover hjärtat och jag sitter och väntar på den bästa för lite kvällsmys och någon bra film.. Han vela se Alice i Underlandet så de blir nog den :)

Bullbak med Emelie inför kalaset :)







Födelsedagen :)














Ja sen har vi också hunnit med och varit på studenten :) Jonathans faster tog studenten och hon var så fin..






Imorgon drar vi iväg på ännu ett äventyr men de är för tillfället bara min och jonathans hemlis :P