Nu får det vara nog!

Sandvikenbo blev knivrånad

SANDVIKEN En 33-årig Sandvikenbo rånades sent i lördags eftermiddag på gångbron över Västerled. Under knivhot tvingade två män i 20-årsåldern honom att lämna ifrån sig jacka, mobiltelefon och pengar.

Strax efter klockan 17 i lördags gick 33-åringen över gångbron mellan Barrsätra och Smultronbacken. Han mötte då två mörkklädda yngre män som sedan vände om och följde efter honom.

33-åringen kände ett hårt föremål tryckas mot sin rygg. När han vände sig om visade det sig att en av männen höll en kniv med ett cirka 20 centimeter långt blad i handen.

Rånarna talade om vad de var ute efter med tre ord: "jackan", "pengarna", "mobiltelefonen".

Med kniven riktad mot sig lämnade 33-åringen ifrån sig sin jacka, sin mobiltelefon och 1 600 kronor i kontanter.

Enligt det signalement som han efteråt lämnade till polisen är de båda rånarna i 20-årsåldern. Båda var vid tillfället klädda i svarta huvjackor och mörka halsdukar. Den ene mannen bar svarta adidasbyxor med vita revärer medan den andre rånaren hade jeans på sig.



Det här är helt sjukt, detta hände ca 100meter ifrån där vi bor och på dagen till på köpet! 17.00 är ju inte direkt kväll/natt. Något måste göras åt dom här jävla personrånen nu! Men polisen i den här stan lyfter inte ett finger.



Kommentera här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback