ja vad ska man säga..

Bröder bakbundna och misshandlade

SANDVIKEN  Två bröder bakbands och misshandlades av två maskerade män i en lägenhet på Smultronbacken på söndagsmorgonen.

Männen som trängde sig in i bostaden hotade också bröderna till livet.

Det var vid nio-tiden på söndagsmorgonen som de två männen maskerade med rånarluvor trängde sig in i den 22-årige broderns lägenhet på Smultronbacken. Där misshandlades han och blev hotades till livet. Han varnades också för att vända sig till polisen. Under tiden i bostaden dök den 19-årige brodern upp. Båda männen bakbands för att inte kunna försvara sig och även den yngre brodern fick ta emot sparkar och slag och hot.

Innan de maskerade männen lämnade bostaden tog de med sig 19-åringens mobiltelefon så att han inte skulle kunna ringa efter hjälp. Båda männens lämnades fastbundna med händerna på ryggen.

De lyckades ta sig loss och ringa efter ambulans. Den yngre brodern hade fått omfattande skador i ansiktet och polisen larmades till sjukhuset när bröderna berättade vad de råkat ut för.

Vad det handlar om är fortfarande oklart, eventuellt är det någon uppgörelse eftersom bröderna har gett polisen ett namn på den ena av männen som de tror sig känna igen.

Polisen gjorde en teknisk undersökning av lägenheten under söndagen.

Brotten rubriceras som hemfridsbrott, olaga frihetsberövande, olaga hot och misshandel.



(Detta har också hänt bara några hundra meter från oss)
Måste befolkningen göra något åt problemet?


Kommentera här!
Postat av: Evelina

fy faan. man kommer inte våga gå ut eller göra nånting snart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback